Zielone mroofki
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielone mroofki
Fiołeczki cudne
ten pierwszy wygląda jak mój "dziwaczek " tylko mój jest miniaturką 
- Monik27
- 500p

- Od: 23 sty 2012, o 08:55
fiołeczki śliczniutkie 
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
- mniodkowa

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
mroofka pisze:Aguś Rozumiem Cię, ja też już nie mam miejsca na parapetach...
tym razem nie o miejsce na parapetach chodzi a o mego focha na fiołki, bo sobie postanowiłam, że w tym sezonie nie kupię już żadnego liścia ani sadzonki póki nie urodzi się coś z tego co mam a już na pewno póki cokolwiek mi nie zakwitnie z tych odmianowców, bo stoją takie zielone i nic
Twoje nowe fiołeczki cudne, szczególnie różowy mnie za
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Aguś, Marylko, Trzynastka, Moniczko Dziękuję Wam dziewczyny serdecznie - przekażę roślinom Wasze pochwały - będzie się im lepiej rosło
Aguś (mniodkowa) A długo już tak czekasz na ich zakwitnięcie? Bo ja w listopadzie dostałam nieukorzenione listki i od tamtej pory tak mi się rozszalały, że wyrosłe z nich sadzoneczki już puszczają pączki (trzy na pięć otrzymanych), a minęło ledwie pięć miesięcy od ukorzenienia listka.
Asiu Nie ma sprawy - mogę posłać do Ciebie następną paczkęMigotka pisze:Kasiu nie dziwię się, że się w nich zakochałaś![]()
cudne są te fiołeczki
Aguś (mniodkowa) A długo już tak czekasz na ich zakwitnięcie? Bo ja w listopadzie dostałam nieukorzenione listki i od tamtej pory tak mi się rozszalały, że wyrosłe z nich sadzoneczki już puszczają pączki (trzy na pięć otrzymanych), a minęło ledwie pięć miesięcy od ukorzenienia listka.
Ta trzykrotka wpadła mi w oko
Czyżby kolejne chciejstwo

-
oksi
- 1000p

- Od: 18 lut 2012, o 18:21
ale fiołeczki ten ruż

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Aluniu Podaj tylko adres
Oksi Dzięki serdeczne
Oksi Dzięki serdeczne
a co to jest to fioletowe? Ukradłam ostatnio zaszczepkę ze szkoły.. póki co ponad tydzień się ukorzenia i ukorzenić nie może... Ale właśnie nawet nie znam tego nazwy
Moje doniczkowce
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Piękne nowości ;)
Sansiewieria zakwitnie, gratuluję
Sansiewieria zakwitnie, gratuluję
Takhisis To setkrezja purpurowa, ale potocznie często nazywa się ją trzykrotką. Z mojego doświadczenia wynika, że ukorzenia się bardzo szybko, dosłownie 3-4 dni.
justus27 Dziękuję
justus27 Dziękuję
Kochani... Zgrzeszyłam - znów wróciłam do domu ze sklepu z trzema nowymi fiołkami... A miałam kupić tylko mleko
No ale jak mogłam przejść obok nich obojętnie, kiedy kosztowały tylko 6.99 za sztukę? Jak będę miała chwilkę, to wrzucę fotki.
Skąd my to znamy:D:D.
-
sylvi
- 1000p

- Od: 26 sty 2012, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- mniodkowa

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
mroofka pisze:Aguś (mniodkowa) A długo już tak czekasz na ich zakwitnięcie? Bo ja w listopadzie dostałam nieukorzenione listki i od tamtej pory tak mi się rozszalały, że wyrosłe z nich sadzoneczki już puszczają pączki (trzy na pięć otrzymanych), a minęło ledwie pięć miesięcy od ukorzenienia listka.
sadzonki kupowałam przed zimą... chyba też w listopadzie, stoją sobie, moze po jakimś liściu i wypuściły ale pewności nie mam bo to takie małe... a stoją na południowym parapecie między innymi większymi kwiatkami coby
no i tu czekam na owoce Twego "grzechu"
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga