Przemku a zapowiadają na jutro i pojutrze po 9 stopni , więc pewnie będzie więcej...Już czuć i słychać wiosnę! Teraz z dnia na dzień będzie więcej jej oznak. :P Floks przyszałał , nie ma co!
Mały ogródek basowej cz.3
Re: Mały ogródek basowej cz.3
Olu , na początku też tak myślałam ,ale one za świeże są. Jutro zrobię zbliżenie to zobaczysz! :P
Przemku a zapowiadają na jutro i pojutrze po 9 stopni , więc pewnie będzie więcej...Już czuć i słychać wiosnę! Teraz z dnia na dzień będzie więcej jej oznak. :P Floks przyszałał , nie ma co!
Pozdrawiam,Małgorzata
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgoś
a u nas zima pełna gębą... tak już było fajnie i znów bielusieńko
koszmar jakiś, znów do pracy będę jechać 30-tką . O 9 stopniach to chyba będę mogła w połowie marca pomarzyć 
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Pojechałaś tymi floksami!
Miały ogrzewanie podłogowe? Przyznaj się? ;)
Dzis juz prawdziwa wiosna, +10 st!
Ale fajnie! 
Miały ogrzewanie podłogowe? Przyznaj się? ;)
Dzis juz prawdziwa wiosna, +10 st!
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
a u mnie floksy maja inne liście :P
Misiu floksów jest kilkanaście gatunków , więc pewnie masz inny.To jest floks szydlasty.
Ewciu a za to u Ciebie , jak widziałam , już przebiśniegi zaczynają kwitnąć i oczar!
Dzisiaj wiosna , to prawda , słonko świeci i rozpuszcza śnieg na potęgę! :P Zaraz idę na zwiady...
Agnieszko , ciekawa jestem , jak dojechałaś do pracy...Niechże już przestanie się wygłupiać ta zima !
Ewciu a za to u Ciebie , jak widziałam , już przebiśniegi zaczynają kwitnąć i oczar!
Dzisiaj wiosna , to prawda , słonko świeci i rozpuszcza śnieg na potęgę! :P Zaraz idę na zwiady...
Agnieszko , ciekawa jestem , jak dojechałaś do pracy...Niechże już przestanie się wygłupiać ta zima !
Pozdrawiam,Małgorzata
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basówka. Dałaś po oczach kwitnącym floksem. Aż nie chce się wierzyć, że śnieg tak błyskawicznie znika. Jutro mimo wszystko pojadę na działkę pooglądać ile śniegu zniknęło.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Droga koszmarna, bardzo ślisko, sporo tego śniegu spadło. Na szczęście do teraz już to świeże spłynęło, wolałabym jednak, żeby spływało starebasow@ pisze:Agnieszko , ciekawa jestem , jak dojechałaś do pracy...Niechże już przestanie się wygłupiać ta zima !
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
No nieee, kwiatki kwitną?
Wymiękam 
Krysiu jak planujesz jechać na działkę - to bez woderów się nawet nie wybieraj przy tej Twojej ziemi....
Aguś , u mnie dzisiaj znowu przygrzało słonko , i tylko w jednym miejscu jest sporo śniegu.Tam mam właśnie warzywniak....Dzisiaj nawet już pierwsze w tym roku chwasty wyrywałam...Ależ Ci ten jeleń urządził tę jabłonkę.Dobrze chociaż ,że stara , przeznaczona do utylizacji...
Dominisiu ten floks - oszołom - jest jedyny , który kwitnie, ale dzisiaj się dokładniej przyjrzałam kwiatkom i sasanki mają piękne świeże liście.
Natomiast niektóre chryzantemy nie przeżyły chyba zimy....No cóż , straty muszą być.Róże też przemrożone na granicy śniegu , ale tym się nie przejmuję , bo zabezpieczone były dobrze, więc po przycięciu powinno być wszystko ok.
Zrobiłam dziś zbliżenia floksowi i kwiatki są świeże , są nawet pączki....

Aguś , u mnie dzisiaj znowu przygrzało słonko , i tylko w jednym miejscu jest sporo śniegu.Tam mam właśnie warzywniak....Dzisiaj nawet już pierwsze w tym roku chwasty wyrywałam...Ależ Ci ten jeleń urządził tę jabłonkę.Dobrze chociaż ,że stara , przeznaczona do utylizacji...
Dominisiu ten floks - oszołom - jest jedyny , który kwitnie, ale dzisiaj się dokładniej przyjrzałam kwiatkom i sasanki mają piękne świeże liście.
Natomiast niektóre chryzantemy nie przeżyły chyba zimy....No cóż , straty muszą być.Róże też przemrożone na granicy śniegu , ale tym się nie przejmuję , bo zabezpieczone były dobrze, więc po przycięciu powinno być wszystko ok.
Zrobiłam dziś zbliżenia floksowi i kwiatki są świeże , są nawet pączki....

Pozdrawiam,Małgorzata
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
To jakiś kamikadze
Zbieraj nasiona tego skarbu 
Jak ten szaleniec kwitnie w lutym - Ty mi powiedz , kto ma go zapylić?
Chyba ja....

Pozdrawiam,Małgorzata
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Gosia, Ty masz moze jakieś żródło termalne?
Przeciez pierwsze kwiaty kwitną dopiero we Francji!
A Ty mieszkasz w Polsce. Tu zima jeszcze, więc nie mieszaj ludziom w głowach ;) bo jeszcze jacyś zapaleńcy pobiegną pomidory sadzić
Przeciez pierwsze kwiaty kwitną dopiero we Francji!
A Ty mieszkasz w Polsce. Tu zima jeszcze, więc nie mieszaj ludziom w głowach ;) bo jeszcze jacyś zapaleńcy pobiegną pomidory sadzić
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
na Długiej kwitną pierwsze żółte krokusiki 
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Małgosiu , jak zobaczyłam to uwierzyłam
Czekam na dalsze

Czekam na dalsze
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
"Krecik" z pogody powiedział dzisiaj że na początku marca jednak czeka nas mróz.