Kolorowy ogród Geni - cz.4
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, niestety mało udało mi się posadzić, ale za to porządnie 
Resztę poukładałam na ziemi jedno przy drugimi obficie podlałam, a rano chcę wstać przed małym i ruszyć na dalsze prace.
Muszę to napisać i mam nadzieję, że Cię nie urażę: Bardzo poprawiły się Twoje zdjęcia ze zbliżeniami roślin. Ta ostatnia seria po prostu jest bardzo dobra i wyraźna. Przedtem często było niewyraźnie na zbliżeniach. Zmieniłaś coś w ustawieniach aparatu?
Fajnie, że teraz ładnie wychodzi, bo będziesz mogła nam pokazywać więcej kwiatowych portretów. A na własne oczy widziałam, że co dzień możesz nas czymś zaskoczyć
Resztę poukładałam na ziemi jedno przy drugimi obficie podlałam, a rano chcę wstać przed małym i ruszyć na dalsze prace.
Muszę to napisać i mam nadzieję, że Cię nie urażę: Bardzo poprawiły się Twoje zdjęcia ze zbliżeniami roślin. Ta ostatnia seria po prostu jest bardzo dobra i wyraźna. Przedtem często było niewyraźnie na zbliżeniach. Zmieniłaś coś w ustawieniach aparatu?
Fajnie, że teraz ładnie wychodzi, bo będziesz mogła nam pokazywać więcej kwiatowych portretów. A na własne oczy widziałam, że co dzień możesz nas czymś zaskoczyć
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Aniu praktyka czyni mistrza. Nic nie zmieniałam w aparacie ,jak założę okulary do robienia zdjęć to umiem zrobić dobre zdjęcia ale czasem wychodzę bez okularków i wtedy zdjęcia są do niczego ,szczególnie zbliżenia.
Szkoda że Ci się nie udało wszystkiego posadzić ,ale jak mały będzie spał rano to może Ci się uda jutro ,wiem że to było dużo do sadzenia,ale co zrobić jak w moim ogrodzie tyle tego co można dzielić.
Genia
Szkoda że Ci się nie udało wszystkiego posadzić ,ale jak mały będzie spał rano to może Ci się uda jutro ,wiem że to było dużo do sadzenia,ale co zrobić jak w moim ogrodzie tyle tego co można dzielić.
Genia
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu, jutro na pewno się uda. Na szczęście mąż przed wyjazdem nawoził mi kilka taczek dobrej ziemi pod dom, to mam na miejscu. Rano posadzę część, a resztę jak w południe będzie spał. W razie czego poproszę siostrę, żeby się nim trochę zajęła. Posadziłam narcyzy, od razu ładniej wygląda
Natalka będzie miała niespodziankę, bo jedną kępę u niej w ogródku.
-
x-d-a
- e-genia

Witaj Dalo dzięki za wizytę w moim ogrodzie cieszę się że Ci się podoba.dala pisze:Geniu,
w Twoim ogrodzie jest już tak pięknie i kolorowo, że aż dech zapiera.
Widzę też, że oczko wodne jest już gotowe - super!
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
cieszę się z tego oczka a przy okazji mam mały skalniak
- e-genia

Witaj Grzesiu żal mi Cię Grzesiu że tak długo musisz pracować ,teraz taki piękny okres na działce a więcej czasu spędzasz w pracy.Grzesiu pisze:Witaj geniu....ale u Ciebie pięknie i kolorowo..........ja wróciłem dziś o 20-stej do domu....![]()
Ale zaraz mi się humor polepszył jak zobaczyłem tyle pięknych kwitnących kwiatów w Twoim ogrodzie
bardzo ładne te jaskry, muszę jutro za nimi zobaczyć
Jaskry naprawdę się opłaci posadzić naprawdę pięknie kwitną nie wiem czy przezimują ale i tak będę co roku je kupować.
Cieszę się że mój ogród poprawił Ci nastrój ,muszę Ci powiedzieć że Twój ogród jest równie piękny jak nie piękniejszy