Madziu cieszę się , że kaktus wziął się do roboty i oby pięknie zakwitł:-)Czekamy na fotki:-)
Jagódko to ja widzę , że Twój syn studiuje jakiś ścisły kierunek- podziwiam i gratuluję. A Tobie i M gratuluję takiego ambitnego i zdolnego dziecka:-) Studiuje, żegluje- ach gdzie tacy mężczyźni
Bardzo ładny i zadbany ogródeczek teściów.Pięknie kwitnie wiciokrzew.Pomysł na wykorzystanie drabiny rewelacyjny,szkoda że nie mam żadnej drabiny bo bym skorzystała z tego pomysłu .
Dziękuję wszystkim za miłe słowa- pochwały przekazałam:-)
Zdjęcia z dzisiejszego szwędania się po lesie i polach. Było gorąco i duszno- a muchy to po prostu oszalały ( chyba od tej duchoty), nie można się było opędzić. Grzybki znaleźliśmy tylko trujaczki:-( A Ania w swoim wątku pokazała takie śliczne i narobiła ochoty( na szczęście zostało jeszcze trochę zamrożonych z tamtego roku). Na jednym zdjęciu widać malutką jagódkę:-)- niestety jagodziny jeszcze na razie mają same listki. A najpiękniejszy w lesie był jego zapach...
Ale fajny spacerek mieliście. I nawet seje bąk miał . Piękne widoczki
U mnie tez pod sklepem grzyby sprzedają, ale co to za frajda jak się samemu nie zebrało