Ja bym wiele nie myślała tylko tę drugą wersje szybko wysłała do US.leda16 pisze:I ja dobrej nocki życzę. PIT ponownie policzony wykazał, że to Urząd Skarbowy ma mi zapłacić 950 zł.Nie wiem już, co myśleć...
Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Jadziu u mnie dzisiaj taka sama pogoda jak u Ciebie .Pada ogromniasty śnieg ,wszystko zasypane ,nie wiadomo gdzie ulica,a gdzie chodnik.Tylko jak to wszystko zacznie topnieć.Wczoraj chciałam wieczorem do Ciebie przyjechać,bo misie ciasto nie udało ,a ty pieczesz takie pyszności
Pozdrawiam cieplutko ,miłego dnia 
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Jadziu u mnie dzisiaj taka sama pogoda jak u Ciebie .Pada ogromniasty śnieg ,wszystko zasypane ,nie wiadomo gdzie ulica,a gdzie chodnik.Tylko jak to wszystko zacznie topnieć.Wczoraj chciałam wieczorem do Ciebie przyjechać,bo misie ciasto nie udało ,a ty pieczesz takie pyszności
Pozdrawiam cieplutko ,miłego dnia
Dwa razy mi się kliknęło .SORKI.
Witajcie słoneczka kochane
Przepraszam ,że wczoraj nie odpisywałam ale strasznie bolała mnie głowa
Dziś już jest jak na razie ok
*Tu .Jka kochanie zaraz jadę do Ełku , zrobię zdjęcia i zobaczysz kochana ile u nas jest śniegu .U Hani na pewno więcej , ale u nas też troszeczkę napadało i jest pięknie
*Ida słońce ja wczoraj piekłam drożdżowe
trza było krzyknąć ,że potrzebujesz to bym podrzuciła
Ciągle pada śnieg Zbyszek pojechał odśnieżyć cobyśmy mogli wyjechać
*Witaj Moniu
widzę ,że Twoje przywitanie u mnie to już bardzo miła tradycja
Cieszę się bardzo co codziennie znajdziesz chociaż chwilkę aby zajrzeć
*Krysiu oj ja też bym nie czekała tylko leciała szybko na pocztę
*Leda16 dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam kiedy tylko masz ochotę
*Joluś czarownico kochana dziękuję ,że zaglądasz
*Ewuniu czytałam ,że jesteś chora
zdrowiej kochana bo Sabat coraz bliżej
*TAJGA 2008 cieszę się ,że podobają Ci się zdjęcia , kochanie ale u Was też jest sporo śniegu . Wiesz wczoraj widziałam stado sarenek przeszło 20 szt , to był widok
Z czarodziejskim pozdrowieniem
**Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu.**
Przepraszam ,że wczoraj nie odpisywałam ale strasznie bolała mnie głowa
*Tu .Jka kochanie zaraz jadę do Ełku , zrobię zdjęcia i zobaczysz kochana ile u nas jest śniegu .U Hani na pewno więcej , ale u nas też troszeczkę napadało i jest pięknie
*Ida słońce ja wczoraj piekłam drożdżowe
*Witaj Moniu
*Krysiu oj ja też bym nie czekała tylko leciała szybko na pocztę
*Leda16 dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam kiedy tylko masz ochotę
*Joluś czarownico kochana dziękuję ,że zaglądasz
*Ewuniu czytałam ,że jesteś chora
*TAJGA 2008 cieszę się ,że podobają Ci się zdjęcia , kochanie ale u Was też jest sporo śniegu . Wiesz wczoraj widziałam stado sarenek przeszło 20 szt , to był widok
Z czarodziejskim pozdrowieniem

**Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu.**
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Dzień dobry Jadziu,
mam nadzieję, że udało się przekopać do cywilizacji
Ja tylko pomarzyć mogę o takim śniegu.
Sarenki masz urocze i widzę, że często je spotykacie. U nas też bywają, ale po 2-5 sztuk maksymalnie. A są u Was w pobliżu łosie? U nas zachodzą od strony Wisły, to dopiero jest widok... Można się wystraszyć, bo to potężne zwierzę.
Lubię Twoje codzienne cytaty
mam nadzieję, że udało się przekopać do cywilizacji
Ja tylko pomarzyć mogę o takim śniegu.
Sarenki masz urocze i widzę, że często je spotykacie. U nas też bywają, ale po 2-5 sztuk maksymalnie. A są u Was w pobliżu łosie? U nas zachodzą od strony Wisły, to dopiero jest widok... Można się wystraszyć, bo to potężne zwierzę.
Lubię Twoje codzienne cytaty
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj kochana Jadziu. W Warszawie wreszcie troche śniegu. W ogrodzie biało i coraz to dosypuje nowy snieg. Ja nie narzekam, bo bardzo lubie zimę. Zdjęcia sarenek niewiarygodne. Nigdy nie widziałam saren w takich ilościach. Czasem zdarzyło mi się zobaczyć jedną lub dwie, ale takich gromad nigdy. Bardzo się cieszę, ze mogę je widzieć na Twoich zdjęciach. Przypomniało mi się. Przed laty, wracając bardzo późno z Czerwonych Wierchów widziałam stadko 6 kozic, które pasły sie blisko szlaku, pewne, że o tej porze tłuszcza ceperska już im nie zakłóci spokoju. Jak zobaczyły naszą trójke odskoczyły na kilkadziesiąt metrów w bok od szlaku i spokojnie czekały az przyjdziemy. Pozdrowienia
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
*Aniu jaka szkoda ,że nie ma u Ciebie śniegu
choćby troszeczkę tak aby można było na sankach poszaleć . Aniu żeby Zbyszek nie odśnieżył to byśmy nie wyjechali
Przejechał 2 razy kładem ze spychem i na razie jest ok
*Moniu ja tez bardzo lubię odśnieżać ,ale Zbyszek zawsze mnie uprzedzi
*Boguniu witam Cie kochanie
Ja też lubię zimę
Dziś jak wracaliśmy z Ełku to sarenki stały blisko drogi , może jakieś 6 metrów od drogi ,my przejechaliśmy samochodem a one tylko popatrzyły i nawet nie uciekły
*Joluś nasze to jakieś oswojone chyba

Zbyszek udeptał dla Was

*Moniu ja tez bardzo lubię odśnieżać ,ale Zbyszek zawsze mnie uprzedzi
*Boguniu witam Cie kochanie
*Joluś nasze to jakieś oswojone chyba

Zbyszek udeptał dla Was