Ćmówki z PESTKĄ@

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

i..jeszcze jeden bidulek,ktoremu sie obrywało z racji tego ,ze stał blizko pieguska..Skórzasto czerwony...Nawet jak rozkwitł widac ,ze ma połamane płatki,ale to nic.Damy radę :wink: Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

danutastachurska1 pisze:Pestko ja na swoich falenopsisach też ścięłam pędy kwiatowe po tym jak na zakończeniach pędów zaczęły się pojawiać tylko pojedyncze kwiaty.W moim przypadku na pewno storczykom to nie zaszkodziło.Póki co nie kwitną,ale widzę,że wznowiły swój wzrost i myślę,że tylko patrzeć jak pojawią się pędy kwiatowe.Denerwowały mnie takie gołe badyle.

:wit
Pestko, ja również miałam u jednego falka dwa taki pędy. Pierwszy pęd został obcięty 1 lutego, drugi miał kwitka, więc obcięłam go dopiero 27 lutego...a to jest jego dzisiejsze zdjęcie :D

Obrazek
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45

Post »

Pestko oba są bardzo ładne a piegusek uroczy i fajnie, że nareszcie nikt nie przeszkodził by pokazały swój urok.

Pozdrawiam Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
elizabett-1977
200p
200p
Od: 20 sty 2009, o 14:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pestko,piękny ten piegusek :lol: ,pokiereszowany bidulek też.
Pozdrawiam,
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ten piegusek tez mi się bardzo podoba,a na moich oknach ruch....na wszystkich pedach kwiatowych pojawily sie nowe pędy z oczek i to po kilka na jednym pędziku.Już sie nie mogę doczekać kiedy będzie kolorowo ikrzaczasto na moich oknach :wink: Zapowiada sie naprawde obfite kwitnienie tfuuuuu na psa urok :P
Awatar użytkownika
Baryczka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2008, o 12:25

Post »

Pestko- żółty Phal. przepiękny. Uwielbiam takie kolorki jak słoneczko. U mnie najwięcej storczyków jest żółtych, mam podobnego do Twojego, jednak ma mniej intensywny kolor.

Czerwono-fuksjowy też śliczny, a postrzępione brzegi moim zdaniem dodają mu uroku.

Cieszę się, że Twoje falki wygrały walkę z kotami i w końcu pokazały się z najlepszej strony.
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Awatar użytkownika
gogi
200p
200p
Od: 27 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pestko - poszperałam dziś po Twoich parapetach i jestem zachwycona, gratuluję kolekcji :D
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

gogidziękuję bardzo za odwiedzinki :P Ja też często szperam w watkach forumowiczek ;jak mam chwile dla siebie i zawsze mnie zaskakują swoimi fotkami.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek Obrazek To kupiony przed chwilką phalek w BIEDRONCE.Mam już ozdobę świąteczną.Miały być żonkile,ale :wink: wiadomo o co chodzi prawda?Przepraszam za niewyraźne zdjęcia,chyba baterie mam już słabe.
x-k-a
200p
200p
Od: 11 wrz 2008, o 16:07

Post »

Też żółty, jak żonkil, jakby się ktoś 'czepiał' to zawsze możesz powiedzieć, że cię w sklepie oszukali :;230
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45

Post »

Jest bardzo ładny, na święta ozdoba jak się patrzy. Jakby ktoś miał wątpliwości powiedz, że to nowa odmiana żonkili świątecznych.

Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki dziewczyny za podpowiedź :P Tak też zrobię jakby sie ,,ktoś,,(czytaj MAŻ)czepiał.Chodzi po domu i udaje ,ze nie widzi :wink:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

też dzisiaj takiego kupiłam, ale z 1 pędem. cudny, ale zdjęcia bardzo niewyraźne.
elizabett-1977
200p
200p
Od: 20 sty 2009, o 14:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

śliczny ten żółciutki biedronkowy żonkil, :lol:
Awatar użytkownika
edyseja
200p
200p
Od: 6 gru 2008, o 13:21
Kontakt:

Post »

a co on taki niewyraźny, jakby poimprezowy? :D

w domu porozstawiałam flaszki "Parkowej" - może ktoś uwierzy, że kwiatkom liście dla zdrowotności przecieram :lol:
Edyta
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”