Heleno witaj jak wspaniale że mogę czytać Twój wpis.

Perukowca zresztą także. Mój w tym roku zszedł na amen
 Perukowca zresztą także. Mój w tym roku zszedł na amen   Peruczki co prawda w czasie majowych przymrozków zawsze mu marzły, ale liście miał takie ładne...
 Peruczki co prawda w czasie majowych przymrozków zawsze mu marzły, ale liście miał takie ładne...

Starsze wątki nie obejrzane i nieprzeczytane ale kiedyś to nadrobię. Teraz mam jedno w głowie, egzaminy, jutro trzy i w czerwcu jeszcze dwa więc na razie forumkowe ogródki omijam. Zaglądam tylko do nielicznych.
  Starsze wątki nie obejrzane i nieprzeczytane ale kiedyś to nadrobię. Teraz mam jedno w głowie, egzaminy, jutro trzy i w czerwcu jeszcze dwa więc na razie forumkowe ogródki omijam. Zaglądam tylko do nielicznych.

Piękne zdjęcie.
  Piękne zdjęcie. 

na Twoich zdjęcia zupełnie inaczej go widzę dziękuję...
 na Twoich zdjęcia zupełnie inaczej go widzę dziękuję... 

żurawki pięknie rozrośnięte , co jest na ostatniej fotce za żurawką - to zielone
 żurawki pięknie rozrośnięte , co jest na ostatniej fotce za żurawką - to zielone   cudnie się razem komponują
 cudnie się razem komponują  

dzięki że się odezwałaś, myślałam o Tobie gdzie się podziewasz...no tak wnusia na pierwszym planie...a w domu to Ty bywasz
 dzięki że się odezwałaś, myślałam o Tobie gdzie się podziewasz...no tak wnusia na pierwszym planie...a w domu to Ty bywasz  

to jest nachyłek jak się nie mylę kwitnie na żółto bardzo długo...
 to jest nachyłek jak się nie mylę kwitnie na żółto bardzo długo...