Wandziu,dobrze ,że można oglądać różne ogrody ,bo zawsze coś sie znajdzie ,czego nie mamy a co się nam podoba ,pozdrawiam
Iwonko,dziękuję ,że zaglądnęłaś,ja to rozumiem ,bo też czasem gdzieś nie zdążam dotrzeć ,ciągle na wszystko brakuje czasu,buziaczki dla Ciebie
Kasiu,dziękuję ,jak się zajdzie to ,śpią ,a jak się ruszy gałązką z gniazdkiem to podnoszą głowę do góry , szeroko otwierają dzioby i czekają jak im coś wpadnie ,a jak nic nie wpada,to znowu układają się do spania,miło,że podobają sie roślinki,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Marysiu,to jeszcze nie wszystkie azalie ,bo coś nie wszystkie zdjęcia weszły,kot ich w każdej chwili może namierzyć .bo gniazdko jest bardzo nisko ,na krzaczku co ma 4 gałęzie i praktycznie jest na otwartym miejscu ,jakaś niedoświadczona mama tak zrobiła,omany wielkie mam,dziękuję,pozdrawiam i buziaki przesyłam
Grażynko,miło,że wpadłaś i się zrelaksowałaś,pozdrawiam i pięknej niedzieli życzę
Wolusiu,te ptaszki są takie słodkie,ale bardzo jesteśmy zdziwieni,że tak nisko ptak zrobił gniazdo,pozdrawiam
Beatko,dziękuję i znowu zapraszam
Iwonko,sąsiadów się nie wybiera ,oni po prostu są ,a że czasem domolni i źli to trzeba jakoś sobie z nimi radzić,albo omijać i się za bardzo nie przejmować ,bo i tak zawsze coś wymyślą pozdrawiam i buziaczki posyłam
Robercie,bardzo dużo roślin zakwitło teraz w ogrodzie,zwłaszcza azalii i różaneczników,nie wszystkie udało się włożyć,pozdrawiam i jak zawsze zapraszam
Małgosiu,miło,że jesteś ,spacerujesz i się podoba
Beatko,wiem i jeszcze mam źle napisane ,to cud ,że do mnie trafiacie ,ale ja taki nieudacznik jestem,muszę to poprawić ,ale nie umiem
Bogusiu,azalie bardzo pachną ,jest ich dużo i w całym ogrodzie roznosi się piękny zapach,a za moment będą pachnące piwonie ,dużo piwonii,pozdrawiam i pięknych snów życzę
Małgosiu,PEPSI,cieszę się ,że mogłam sprawić radość takimi fotkami,pozdrawiam i życzę pięknej niedzieli