Zielony Świat Moniki cz. 8
- Beatriceee
- 200p

- Od: 28 cze 2013, o 01:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zielony Świat Moniki cz. 8
Ja tu widze tulipanowy szał. Serduszka mimo pieknych kwiatów, maja tez sliczne liście 
Pozdrawiam Beata
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fajerka
- 200p

- Od: 22 mar 2014, o 11:55
dlaczego mnie tu jeszcze nie ma
piękne tulipany i jaki wybór kolorów. Ta szyszka z ostatnich zdjęć z jakiego drzewa upolowana?
piękne tulipany i jaki wybór kolorów. Ta szyszka z ostatnich zdjęć z jakiego drzewa upolowana?
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek 
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
- Kirunia
- 200p

- Od: 25 sie 2013, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A dla mnie najpiękniejsze jodłowe szyszeczki. Dopiero po zrobieniu zdjęcia w zbliżeniu widać jak misterny to wytwór natury.
Pozostały kwiatuszki też cudowne.
Pozostały kwiatuszki też cudowne.
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Siemanko
Noc była już bez przymrozków, pelargonie mogą nareszcie odetchnąć i mogę zabrać się za zastawianie balkonu niezliczona ilością doniczek
Iwonko - hm, na zdjęciu rzeczywiście irysek jest pomarańczowy ale czy tak wygląda naprawę to nie pamiętam
muszę sprawdzić w realu jaki ma kolor.
Kamilo Vampi - w niedzielę serduszki prezentowały się jeszcze ładnie, ciekawe jak po ostatnich przymrozkach - jutro będę to ocenię czy ostatnie mrozy poczyniły jakieś straty
Szymku - dziękuję
Monisiu Nika28 - tylko ten jeden orlik kwitnie bo był w domu - dopiero w niedzielę trafił na rabatkę, reszta w pączkach
Te czerwono-białe tulipany kupiłam w Leroy i też bardzo mi się widzą, a to ciapate to brunnera variegata - masz rację
Ewuniu Trzy koty - w ogródku robi się kolorowo ale ja czekam też na kwitnienia balkonowe bo te widzę jak tylko podniosę rolety w pokoju
Beatko Beatriceee - tulipany kupowałam namiętnie w Biedronce, pewno w tym roku dokupię resztę kolorków z oferty
i racja - serduszki maja śliczne listki, szczególnie ta odmiana o złotych listkach
Asiu Fajerko - no już jesteś
szyszka jest moja - z posadzonej dwa lata temu jodły koreanki - prezentu urodzinowego od kochanych forumek
Monisiu Kirunio - jak zobaczyłam te szyszki to aż piszczałam z radości
fajowe są 
Noc była już bez przymrozków, pelargonie mogą nareszcie odetchnąć i mogę zabrać się za zastawianie balkonu niezliczona ilością doniczek
Iwonko - hm, na zdjęciu rzeczywiście irysek jest pomarańczowy ale czy tak wygląda naprawę to nie pamiętam
Kamilo Vampi - w niedzielę serduszki prezentowały się jeszcze ładnie, ciekawe jak po ostatnich przymrozkach - jutro będę to ocenię czy ostatnie mrozy poczyniły jakieś straty
Szymku - dziękuję
Monisiu Nika28 - tylko ten jeden orlik kwitnie bo był w domu - dopiero w niedzielę trafił na rabatkę, reszta w pączkach
Ewuniu Trzy koty - w ogródku robi się kolorowo ale ja czekam też na kwitnienia balkonowe bo te widzę jak tylko podniosę rolety w pokoju
Beatko Beatriceee - tulipany kupowałam namiętnie w Biedronce, pewno w tym roku dokupię resztę kolorków z oferty
Asiu Fajerko - no już jesteś
Monisiu Kirunio - jak zobaczyłam te szyszki to aż piszczałam z radości
Moje serduszka chyba przymroziło
ale moje malutkie były to może dlatego. Jak na razie czekam i zobaczę czy się podniosą. Mam nadzieję, że twoim nic się nie stało 
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Piękne wszystko
A na 1 fotce co to?Ciekawy kwiatuszek.
Serduszka chwytają za serce.
Prymulki na forum,mówisz....muszę na jesieni się rozejrzeć.
A na 1 fotce co to?Ciekawy kwiatuszek.
Serduszka chwytają za serce.
Prymulki na forum,mówisz....muszę na jesieni się rozejrzeć.
- Niunia1981

Kamilko - serduszki na pewno sobie poradzą i za rok już będą zdecydowanie większe - moja mają dwa lata i już są pokaźnych rozmiarów
Joluś - ten pierwszy kwiatek to przetacznik goryczkowaty - wczoraj pisałam ci że dostaniesz go w paczce
A teraz fotki prac budowlanych - założenia planu na weekend majowy zostały wykonane czyli postawienie werandy, położenie siatki wewnątrz altanki i rozpoczęcie prac nad wylaniem podłogi
Fotorelacja ze stawiania werandy

Joluś - ten pierwszy kwiatek to przetacznik goryczkowaty - wczoraj pisałam ci że dostaniesz go w paczce
A teraz fotki prac budowlanych - założenia planu na weekend majowy zostały wykonane czyli postawienie werandy, położenie siatki wewnątrz altanki i rozpoczęcie prac nad wylaniem podłogi
Fotorelacja ze stawiania werandy

- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
No piknie, "robotnicy" spisali się na medal, wszystko zgodnie z projektem? hihi
Bo przyjdę z linijką sprawdzić 
Jakie to duże
ale wygląda całkiem fajnie już 
- Niunia1981

Justyś - ty ich nie strasz bo i tak są wystarczająco zestresowani czy Naczelny Architekt zaakceptuje wykonanie
Moniś - oj wcale nie duże - tylko tak wygląda
ale jak jest ten przód to całkiem inaczej wygląda - już nie mogę się doczekać jak będzie pod koniec sezonu 
Moniś - oj wcale nie duże - tylko tak wygląda
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Uciekłaś mi i to konkretnie, lecę nadrabiać zaległości 
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Ha,ha....dostanę przetacznika
.Suuuper.Widzisz,google czasem nie pokazuje wszystkiego
Fajny domek
Ale szybko Wam idą te prace 
Fajny domek
To majówkę mieliście pracowitą
Ja lubię jak się coś dzieje 
- maliola

- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniś - jestem
nadrobiłam zaległości. Balkon jak zwykle zapowiada się pięknie. A jaką fajną ławeczkę masz
Na działce też spore urozmaicenie, ale co się dziwić jak na balkonie ponad 40 odmian .
Już wiem, że serduszki muszę mieć, mam nawet na nie miejsce. A co to takiego niebieskie kwiatuszki i listki variegata - jakaś niezapominajka czy co? Urocza jest
Domek to prawdziwy letniskowiec jest!
Na działce też spore urozmaicenie, ale co się dziwić jak na balkonie ponad 40 odmian .
Już wiem, że serduszki muszę mieć, mam nawet na nie miejsce. A co to takiego niebieskie kwiatuszki i listki variegata - jakaś niezapominajka czy co? Urocza jest
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Co się dziwić, skoro nawet działka biedronkowaNiunia1981 pisze:... no Biedronka to mój ulubiony dostawca cebulowychmam też kilka tulipanów z Leroy i też się zgadzają odmianowo
Wsio fajnie ale jeśli mi napiszesz, że już masz porobione rabaty docelowe i na nich kwiaty to ... chyba mi ręce opadną.
A co będziesz robiła na ganeczku
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny