Nieśmiało przedstawiam......
Mój nowy nabytek...tym razem nie zielony...ale ... dla roślinek...brak miejsca w mieszkaniu...więc trzeba kombinować....do tej pory tylko samo biurko stało teraz mam nadstawke... 

Wracając z pracy natknęłam się na sąsiadkę taszczącą doniczkę z "suszką" postanowiłam uratować roślinkę...nie wiem dokładnie co to jest, ale wygląda mi to na Skrzydłokwiat...
to reszta roślinki...bogata to ona w zielone nie była...mam nadzieję że moja opieka coś da! 

Wracając z pracy natknęłam się na sąsiadkę taszczącą doniczkę z "suszką" postanowiłam uratować roślinkę...nie wiem dokładnie co to jest, ale wygląda mi to na Skrzydłokwiat...

Regulamin zabrania linków bez zgody
KaRo...wszystko możliwe...zmyliły mnie te podłużne liście...a właściwie resztki....po takim zpuszczeniu to i minimutanty mogą urosnąc
Aniu cz...w pierwotnej wersji miślałam tylko o takiej półeczce na długość 70 cm i to na ścianie, a tu...rzeczywiście dużo radości....

Aniu cz...w pierwotnej wersji miślałam tylko o takiej półeczce na długość 70 cm i to na ścianie, a tu...rzeczywiście dużo radości....
Regulamin zabrania linków bez zgody
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.