Witajcie mój M dał mi zakaz na wychodzenie z domu bo jak wyjdę to coś z kwiatów kupie a cukru dalej w domu nie ma 10szt bratków,5 stokrotek
no i nie obyło sie bez zakupów w biedroneczce dalie ,i canna i frezje Jadę jutro na działkę oj już nie mogę się doczekać
hehe pamiętam jak na studiach była promocja na piwo w naszym osiedlowym sklepie. No więc każdy z naszej czwórki mieszkającej na stancji złożył się na skrzynkę, a że to były nasze ostatnie pieniądze to skrzynkę z browarem kupiliśmy, ale chleb musieliśmy wziąć 'na krechę' To tak gwoli kwiatków i cukru
Witajcie komputer mi sie zepsuł z na tablecie nie dałam rady pisać .Madzia połamało mi brzoskwinie ale stara była myśleliśmy nawet o usunięciu jej i parę gałęzi ogólnie nawet bez większych szkód Mój pierwszy dzień wiosny
Irysiki kupione w biedronce
Widzę że wszyscy idziemy za amerykanami i bez grilla ani rusz Oj jak Ci zazdraszczam. Też mam już na niego wielką ochotę Dobrze że połamane drzewo nie zrobiło więcej szkód. I że jeśli już musiało coś zrobić to uszkodziło akurat to co jest planowane do usunięcia. Iryski bardzo fajne, a z Twojego diabełka prawdziwy aniołek