Ogród w dolinie część 8 - Niech krótka będzie zima...
- byna
- 500p

- Od: 18 maja 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w dolinie część 8 - Niech krótka będzie zima...
Aniu, nie było mnie trochę i proszę ile zmian; zmieniłaś avatara, założyłaś ósmą część wątku.

-
Miriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I ja podziwiam tempo,w jakim osiągnęłaś takie wspaniałe efekty
Co jeszcze wymyślisz w tym sezonie?Może ten będzie spokojny
Przekonam się zaglądając tu 
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci on cz. 3
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Nie zdążyłam na otwarcie nowego wątku na pierwszej stronie,ale jestem i będę podziwiać twój ogród.
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Jakoś nieswojo się czuję, kiedy tak łazimy po ogrodzie Sweety bez właścicielki...
Coś tam zdepczemy, urwiemy sobie parę kwiatków i pogadać możemy... do obrazu
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Właśnie
Ania - przywołujemy cię do porządku
i domagamy się Twojej obecności i nowych fotek 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Eeee...Ania tylko ogrodników tu wpuszcza, to strach, że coś popsujemy niewielki. Sama pewnie pognała w świat karetą z dyni i księciem na białym koniu, co ją porwał taką piękną z baluJagiS pisze:![]()
Jakoś nieswojo się czuję, kiedy tak łazimy po ogrodzie Sweety bez właścicielki....
Coś tam zdepczemy, urwiemy sobie parę kwiatków i pogadać możemy... do obrazu.
- Jagoda
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ostatnio niestety nie mam wiele czasu
Jakoś dzień jest stanowczo za krótki jak na moje potrzeby. Ale mam nadzieję, że wreszcie przełamię tę passę i będę miała więcej czasu dla siebie, w tym na forum.
Dziękuję Wam za te wszystkie miłe słowa. Mój ogród nie jest na pewno doskonały, ale jest cały mój. Każdy centymetr to efekt mojej pracy
W podziękowaniu zadedykuje Wam parę absolutnie świeżych zdjęć
Sławku (slanka-flora)! Krysiu (Ignis05)! Agnieszko (agatka123)! Jolu (JolantaG)! Marysiu (Maska)! Aniu (nena08)! Agness! Danusiu (mm-complex)! Misiu (lora)! Agunia (Aguniada)! Moniu (Niunia1981)! Aniu (wielkakulka)! Teresko (tesia39)! Marysiu (Mufka)! Aniu (mamafrania)! Jolu (jola22)! Dorotko (Keetee)! Małgosiu (małgocha1960)! Aniu (anabuko1)! Jurku (semper)! Bogusiu (bwoj54)! Michale (Darmokot)! Milenko (Mandragora)! Pati (survivor26)! Marzka (Sosenki4)! Elu (ElleBelle)! Aniu (akl62)! Jagódko (Jagodka)! Geniu (e-genia)! Teresko (Teniak)! Grażynko (kogra)! Kasiu (kubasia) Małgosiu (MaGorzatka)! Piotrze (misiaczekpm)! Iwonko (heliofitka)! Stasiu (stasia_ogrod)! Loki! Iwonko (majowa)! Agnieszko (aage)! Majeczko (majka411)! Dorotko (dorcia7)! Edwardzie (hutkow)! Majeczko (edukot)! Iwonko (zielonajagoda)! Krysiu (christinkrysia)! Agnieszko (Kochammkwiaty)! Lidko (slila1)! Ewo (gajowa)! Jadziu (e-babcia)! Olu (maliola)! Grażynko (gracha)! Grażynko (byna)! Joanno (jonatanko)! Jagi! Nie wiem doprawdy, czym zasłużyłam, że tak tłumnie przybyliście na otwarcie kolejnej części mojej przygody z ogrodem i ... forum. Już nie wyobrażam sobie dnia bez Was! Dziękuję, że jesteście
Marto (Marginetka)! Błażeju (BobejGS)! Iwonko (iwonaPM)! Bogusia (bunia79)! Ewelino (Ewelina7)! Ewo (ewka17)! ZielonomiBloh! Miriam! Witam nowych gości
Miło, że uznaliście, że mój ogród jest wart odwiedzenia. Zapraszam, ile razy tylko najdzie Was ochota! ZielonomiBloh! Ta róża to Charless de Gaulle. Pięknie pachnie i jest cudna.
Na wspomnienia przyjdzie pora. Dopóki w ogrodzie cokolwiek kwitnie, będę to pokazywać. Zdaje sobie sprawę, że to już niedługo, ale .... Na zimę mam potężny zapas zdjęć. Będzie co oglądać

Ale największą niespodziankę sprawia mi trytoma. Mam nadzieję, że przetrwa zimę

Kwitnie piękniej niż w lecie
Domowe także nie próżnują

Jak widzicie, nie mam na co narzekać. Poza tym nie lubię tego robić
Miłego buszowania po forum
Dziękuję Wam za te wszystkie miłe słowa. Mój ogród nie jest na pewno doskonały, ale jest cały mój. Każdy centymetr to efekt mojej pracy
Sławku (slanka-flora)! Krysiu (Ignis05)! Agnieszko (agatka123)! Jolu (JolantaG)! Marysiu (Maska)! Aniu (nena08)! Agness! Danusiu (mm-complex)! Misiu (lora)! Agunia (Aguniada)! Moniu (Niunia1981)! Aniu (wielkakulka)! Teresko (tesia39)! Marysiu (Mufka)! Aniu (mamafrania)! Jolu (jola22)! Dorotko (Keetee)! Małgosiu (małgocha1960)! Aniu (anabuko1)! Jurku (semper)! Bogusiu (bwoj54)! Michale (Darmokot)! Milenko (Mandragora)! Pati (survivor26)! Marzka (Sosenki4)! Elu (ElleBelle)! Aniu (akl62)! Jagódko (Jagodka)! Geniu (e-genia)! Teresko (Teniak)! Grażynko (kogra)! Kasiu (kubasia) Małgosiu (MaGorzatka)! Piotrze (misiaczekpm)! Iwonko (heliofitka)! Stasiu (stasia_ogrod)! Loki! Iwonko (majowa)! Agnieszko (aage)! Majeczko (majka411)! Dorotko (dorcia7)! Edwardzie (hutkow)! Majeczko (edukot)! Iwonko (zielonajagoda)! Krysiu (christinkrysia)! Agnieszko (Kochammkwiaty)! Lidko (slila1)! Ewo (gajowa)! Jadziu (e-babcia)! Olu (maliola)! Grażynko (gracha)! Grażynko (byna)! Joanno (jonatanko)! Jagi! Nie wiem doprawdy, czym zasłużyłam, że tak tłumnie przybyliście na otwarcie kolejnej części mojej przygody z ogrodem i ... forum. Już nie wyobrażam sobie dnia bez Was! Dziękuję, że jesteście
Marto (Marginetka)! Błażeju (BobejGS)! Iwonko (iwonaPM)! Bogusia (bunia79)! Ewelino (Ewelina7)! Ewo (ewka17)! ZielonomiBloh! Miriam! Witam nowych gości
Na wspomnienia przyjdzie pora. Dopóki w ogrodzie cokolwiek kwitnie, będę to pokazywać. Zdaje sobie sprawę, że to już niedługo, ale .... Na zimę mam potężny zapas zdjęć. Będzie co oglądać

Ale największą niespodziankę sprawia mi trytoma. Mam nadzieję, że przetrwa zimę

Kwitnie piękniej niż w lecie
Domowe także nie próżnują

Jak widzicie, nie mam na co narzekać. Poza tym nie lubię tego robić
Miłego buszowania po forum
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Ja tam wiem, ale nie powiemsweety pisze: Nie wiem doprawdy, czym zasłużyłam, że tak tłumnie przybyliście na otwarcie kolejnej części mojej przygody z ogrodem...
Aniu ilość kwiatów imponująca i aż trudno uwierzyć, że to wszystko świeże zdjęcia.
Kiedy kupiłam trytomę to podobnie, jak ty martwiłam się, czy przeżyje zimę. Teraz martwię się, dlaczego tak szybko rozrasta się
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zdjęcia zachwycające
, fioletowe kwiatki z ogonkiem to anturium może
śliczne
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Wszystkie te zdjęcia pokazują nam Twoje kwiatki niczym najpiękniejszą biżuterię.
Wprawdzie zabrakło tego białego kwiatuszka Okamiego, ale pewnie zaraz to nadrobisz.

Wprawdzie zabrakło tego białego kwiatuszka Okamiego, ale pewnie zaraz to nadrobisz.
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Witaj Aniu,
u mnie szaro....buro...a u Ciebie tak pięknie kolorowo - pozdrawiam buźka
u mnie szaro....buro...a u Ciebie tak pięknie kolorowo - pozdrawiam buźka
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anturium fioletowe zjawiskowe ,ono jakoś u mnie nie bardzo się czuję nawet to normalne 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
-
Miriam

- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Trytoma u mnie jeszcze nie zakwitła,mało tego ,nie przezimowała żadna,a sadzę już trzeci raz
A tu czytam,ktoś narzeka na rozrastanie się
Domowe masz oryginalne bardzo,wymyślne,powiedziałabym
Zwróciłam uwagę podglądając poprzednią część 
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Mój ci on cz. 3
- mmaryla

- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Witaj Aniu, właśnie wróciłam z rannego spacerku po Twoim bajkowym ogrodzie, różnorodność roślin, przepiękna zieleń i te róże w kroplach rosy to wszystko jest urocze