Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Aneczka no powiem ci ze mimo białego różyczki mi wywindowały dzisiaj humorek...a poza tym przywlokłam sobie nowego doniczkowca ...scindapsusa n-Joy....sliczniaczek :uszy
Marysiu u mnie bez chuchania topi sie białe, teraz mam mżawke...bleeee obrzydliwie niesamowicie ;:222 Ale ponoc od wtorku ocieplenie :wink:
Pat dobrze ze jesteś... ;:4 wywiało Cie na długo :wink: a tam nie trac czasu na wracanie ....
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,przez ciebie mam znowu jedną rózyczkę,jakaś nieznana nazwa,ale pnących w Golubiu nie było nigdzie,więc pergole poczekają.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu szykuje sie niezła rózanka.... ;:303 ;:306 Ja mam juz moje pierwsze podrózniczki :heja aha przywlokłam moje siewki od sasiadki...troche tego jest , i pomidoraski....najbardziej ciekawi mnie co posiała pod hasłem kwiatki z foliowej torebki ;:306 zachodze w głowe i mysle czy to nie cleome ;:130
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

witam kochani :wit
Nie wiem jak wam ale ostatnio cięzkawo mi sie wstawa....normalnie nie moge sie obudzic i Emi wyciaga mnie jak dziecko do szkoły ;:306
Za oknem zimowo nadal, sniegu full ale prognozy nadaja wciaz na plusie to zmniejszac się to białe bedzie...oby szybko ;:172
Kawusie stawiam ;:304
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wiedziałam kiedy wpaść, zapach kawy mnie przez port USB dopadł :) U nas niby na plusie od paru dni, ale zimowy ruch oporu ma się mocno, śnieg się pazurami wpił w ziemię i coś nie bardzo znika...ktoś chyba w nocy dosypuje :roll: Ale jeszcze parę dni i zamierzam i tak sadzić, choćby miejsca pod rośliny wrzątkiem z czajnika podlewając... ;:224
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Patka ....ledwie sie ciagnę....a tu zaraz wyprawa do przedszkolandii....Ide nastawic druga kawę bo nie dam rady bez wspomożenia ;:219
Ja tez bym juz chciała sadzic , przede wszuystkim te róze Lidlowe...mierzi mnie ta pogoda przeokrutnie ;:222
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Cześć Dorotko ... tu jestem ;:138 widzisz mnie Kochana?
amerykanie na wszelki wypadek obniżyli mi temperaturę a może im się termometr w satelicie popsuł, a według nowego przepowiadacza pogody od niedzieli będę miała na plusie - no zobaczymy jak coś to się na nich obrażę :?
Jak posadzimy te Lidlówki to trzeba je będzie namiotem otoczyć, bo moje liście mają zieloniutkie i pierwszy przymrozek je zważy!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Widze cię Marysiu ;:196 ..widzę ale mówię ci dętka straszna ze mnie...musi byc jakies niskie ciśnienie czy cóś ;:219
Nie zdażę drugiej kawy machnac...jak ja sie tu doczołgam z powrotem....z przedszkolandii... :roll:
Niech te Amerykańce ni fikają...juz sobie nagrabili po wszystkie czasy ta wiosna od początku marca :twisted:
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

hej Doris ;:168
I ja po zaspach doczłapałem na kawę , chyba już zimna ;:202 Nowy termin wiosenne zaspy , Nawet Miodek tego nie zapisał ;:145 ;:145 Mam ze 20 cm . śniegu , gdyby nie deszcz na zmianę ze śniegiem , po kolana by było. ;:oj ;:oj Strajkuję do ciepełka , nie oglądam prognoz , bo nie stać mnie na nowy TV . ;:306 ;:306
Miłego dzionka. ;:3
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Keetee pisze: Niech te Amerykańce ni fikają...już sobie nagrabili po wszystkie czasy ta wiosna od poczatku marca :twisted:
No i dlatego właśnie zabrałam się za intensywne poszukiwania prognoz rosyjskich...jak nie pałką, to kijem, też zawsze mieli dobre satelity szpiegowskie, może oni wiosnę gdzieś wypatrzą? ;:224
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dzień dobry, doczlapalam sie i ja. :wit Dopiero zauważyłam, że masz nowy watek. Ta zima sprawia, że cofam sie w rozwoju. ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadzik teraz u ciebie mniej śniegu....u mnie prawie po kolana...nie ma słońca ale chyba 2 stopnie na plusie :wink: Prószy stale sniezek aby mi adrenalinke podnośic a ulica płynie rzeka....bleee...no ale topi sie toto ;:108 Wszelakiej masci prognozistów mam po kokardy :twisted: Trzymaj sie dzielnie ...ja lece po kawkę ;:136
Beti ja sie prawie zataczam,zaraz sobie zasune kolejna dawke kofeiny ...i licze ,ze mnie dzwignie...a jak nie to rabne sobie sesje Zuzy ;:219 Zima wzieła nas na przetrzymanie....ale my sie nie damy ;:4
Pati juz bardziej skłonna jestem Amerykańcom wierzyć...ale wiadomo to, zobacze co tam wyszukasz....nie moge juz patzrec na to białe .... ;:185
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, te prognozy już mi uszami wychodzą :evil:
Dętka jestem straszna, ale kawusia i do przodu..weekend wkrótce ;:65
A potem to już tylko ;:3 8-)
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Dorotko czekam na foteczki niemek ;:65
U mnie prószy to białe ;:124
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,u mnie od rana cały czas sypie.Miałam iść na cmentarz zapalić świeczkę,mama ma urodziny dzisiaj,ale odrzuca mnie jak sobie pomyslę o tych zaspach.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”