Małgosiu
No kurcze z 5 kg by się przydało schuść
Boczki, brzuch i uda za grube.
179 cm i 60 ,nie sześćdziesiąt, 68

65 to moja była średnia waga od lat.
Pat
Miłe jesteście, ale bez ubrania byście mnie musiały zobaczyć
Sukienka kupiona w Tanim Armanim, ale nie zwykłym za 20 zeta, tylko takim kolekcjonerskim.

No i mimo sprawdzenia wszystkich szwów, już na dzień dobry, gdy wsiadałam na wsi do samochodu naderwało się z tyłu przyszycie tego pasa z różyczkami.
Nic to

Przy pierwszym tańcu, nie dość, że człek speszony był i trzeźwy za bardzo - niebezpieczne chrup.... z tyłu na szwie z dołu pojawiło się rozcięcie, które doszło niestety aż do majtek
Przewidując zabrałam nici i agrafkę, ale jedna z kobiet powiedziała, żeby się wyluzować i nie zaszywać, bo jest ciemno i nie widać

Z. mówił to samo
Marysiu
Sukienka z Taniego Armaniego
Marysiu, chyba żadna kobita nie jest zadowolona ze swej sylwetki, ale z wiekiem kompleksy się zmniejszają.
Dobrze, że Noga mnie nie widział w tej sukience z rozdarciem.
Ale widział mnie nazajutrz niestety podczas obiadu i zerkał na moje spodnie robocze z lekka podarte i filcowe kapciuszki do kostki. A przybył dobry człek po to aby Z. zawieżć w okolice pozostawionej cary.
Ewciu
Kurcze tylko dwie fotki mamy i jedna się nadaje do publikacji.
Szkoda, że nie widać nóg z szpilkami - sandałkami w których się radośnie ślizgałam po parkiecie.
Wieś nam służy yes yes

Więcej wsi w 2013
Miło, że nas takich zapamiętałaś, fajnie było by Cię w czerwcu nie rozczarować na zjeździe
O ile się wszyscy zjawimy