Kurcze... A mnie pelargonie lubią, ale tylko jak wiszą w skrzynkach na balkonie :/
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy. "Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Jak to po co na ból ucha pomagało...wiem bo mi mama też wtykała tylko nie mówiła na niego tak ładnie: anginka, u nas ta pelasia zowie się : śmierdziuch
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy. "Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Chyba mam gałązkę ukorzenioną wciśniętą gdzieś na szafce Ale nie wiem czy to jest to, bo nie wąchałam Dla mnie wszystkie pelargonie mają dziwny zapach