Marzka, najważniejsze, że jesteś

Na FO trudno się czasem ze wszystkim ogarnąć, a więc coś tam czasem umyka. No ale po pewnym czasie znowu się odnajdujemy i jest okej.
Sweety, ta moja obiedka to także tegoroczna, posadzona wiosną. Na razie est malutka, ma tylko chyba trzy kłoski. I też nie wiem, jak przetrwa zimę. W ogóle wszystkie te trawy ozdobne to jedna wielka zagadka. NIe wiadomo nigdy, jak zareagują na mrozy i susze. Ale bądźmy dobrej nadziei.
Lulka, ja też lubię ławeczki w ogrodzie, i to w różnych miejscach. Poza tym, że fajne wyglądają, to jeszcze można usiąść tu i ówdzie i pooglądać ogródek z różnych stron. U mnie zesztą jest sporo cienia i czasem gdy chcę usiąść na słońcu, muszę zmieniać miejsca takich posiedzeń. Idę za słoneczkiem
Robaczku, ja też mam nadzieję kiedyś ciebie u siebie gościć. No i właśnie na takie wizyty zbudowałam ścieżki, żeby było lepiej chodzić po ogródku

Ja nie mam trawnika-dywanika tak pięknego jak twój, bo pod dużymi drzewami trawa racze nie lubi rosnąć. Muszę więc kombinować z tymi różnymi ścieżkami, a więc brukuję i brukuję, gdzie się tylko da.
Monikwiaty, bardzo mi przyjemnie, że byłaś
Ewamaj, Heliofitko, cyklameny dostałam w pacze w tym roku jako gratisy. Nie mam pojęcia, czy przetrwają. Nawet nie wiedziałam, że one takie delikatne. Dostałam sadzoneczkę białego i sadzoneczkę różowego. Przykryję je na zimę liścmi dębowymi i zobaczymy, co dalej z nimi będzie.
Tutaj jeszcze ten różowy cyklamen.
Wiele hortensji ma jeszcze pąki i nowe kwiaty
Kwitną wysokie wybujałe dziewanny.
Dzielżany na tle wysokiego miskanta
Nishidake
Crocus Rose
Klonik palmowy
Butterfly
Fairy