Rodzik 66
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Rodzik 66
heheh miałyśmy taki sam termin porodu ale u mnie wyszło trochę wcześniej poznałyśmy się na forum o dzieciach rocznik 2009 

-
- 500p
- Od: 26 sie 2010, o 15:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
też byłam na takim forum ale styczniówki 2008 

a ja jestem nadal, rocznik 2009 maj 

- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
Colli, nie wierzę
Jaki ten świat internetowy mały ;) Pamiętam Ciebie i Tymka, zresztą wszystkie Majóweczki pamiętam. Ja nadal zaglądam na nasze forum, troszkę nas tam jeszcze zostało - zajrzyj koniecznie
U mojej Niśki wszystko ok a poza tym mam już drugą pannę - 9 m-cy
A co u Tymka?
Anushka, czyli masz dziecię w wieku naszych szkrabów?
Ty tez z naszego forum? Było parę Anek i Anulek
Przyznaj się która to Ty?
Nie ma to jak maniaczki forumowe

Anushka, czyli masz dziecię w wieku naszych szkrabów?

Nie ma to jak maniaczki forumowe

Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- as1112
- 200p
- Kontakt:
Byliśmy dziś i wczoraj na działeczce
Wczoraj mężyk zlikwidował graciarkę
Od razu inna działka, większa się wydaje i w ogóle ładniejsza ;) Dziś mężyk skosił trawkę a ja powyrywałam chwaściory, które po deszczu puściły się niemiłosiernie. Poza tym urosła troszkę sałata i rzodkiewki. Czuje się spełniona 

Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- colli28
- 500p
Jej masz druga pannice 9mc
super jak sobie razisz z dziewczynkami?
Postaram się zajrzeć na forum zawsze jak się za to zabieram to mi coś wyskakuje i tak czas leci Tymi mi bardzo często choruje o kiedy poszedł o przedszkola to przezywam strasznie to...
Mam nadzieje że nasze ogródki będą piękne i cudowne na tym forum na pewno uda się nam zdobyć ogrom wiedzy ogródkowej i nie tylko
będę do ciebie zaglądać 

Postaram się zajrzeć na forum zawsze jak się za to zabieram to mi coś wyskakuje i tak czas leci Tymi mi bardzo często choruje o kiedy poszedł o przedszkola to przezywam strasznie to...
Mam nadzieje że nasze ogródki będą piękne i cudowne na tym forum na pewno uda się nam zdobyć ogrom wiedzy ogródkowej i nie tylko

-
- 500p
I jak domek juz postawiony?
- as1112
- 200p
- Kontakt:
Nie, ale wszystko jest na dobrej drodze. M. przygotowuje powierzchnię pod domek a na sobotę zapowiedziała się ekipa, która ma stworzyć nasz schron
Oby pogoda była sprzyjająca
Wreszcie zaplanowałam rabaty i dziś zamówiłam ( od naszego allegrowicza ;) ) pierwsze iglaki - thuje i trzmieliny. Szukam dalej bo lista jest dość długa

Wreszcie zaplanowałam rabaty i dziś zamówiłam ( od naszego allegrowicza ;) ) pierwsze iglaki - thuje i trzmieliny. Szukam dalej bo lista jest dość długa

-
- 500p
No to super, oby pogoda dopisała. Dziś sprawdzałam prognozy na weekend i nie zapowiada się zbyt ciekawie bo po 17 stopni, deszcz i burze. Tydzień temu jak patrzyłam na prognozę długoterminową to na ten weekend zapowiadali po 32 stopnie
banda oszustów.
Ja jak w piątek nic nie kupię z iglaków w sklepie ogrodniczym to też zamówię na allegro u tego sprzedawcy
Z thui globosa jestem bardzo zadowolona wiec zamówię teraz u niego sosne górską, jałowca i może conicę.

Ja jak w piątek nic nie kupię z iglaków w sklepie ogrodniczym to też zamówię na allegro u tego sprzedawcy

- colli28
- 500p
as1112 widzę że działasz sprawnie fajnie zapraszam do moich zmian 

- as1112
- 200p
- Kontakt:
Pogoda na razie ok ( zamówiona
) i domek od 6 godziny pnie się w górę. Najgorsze jest to, ze nie zgłosilismy do ROD-u budowy domku
Mam nadzieję, ze nie będą się czepiać
Jak się uda wieczorem wstawię foty naszej "willi" 

Zaraz, bo nie rozumiem. Przecież rozebraliście starą budkę, a na jej miejsce powstaje nowy domek, tak? To przecież tylko zamiana, a nie budowa od zera. Czy musicie specjalnie prosić o pozwolenie?
- as1112
- 200p
- Kontakt:
Właśnie nie wiem ale z tego co piszą w regulaminie to wszelkie przebudowy, rozbudowy należy zgłaszać do zarządu. Pozwolenia nie muszę mieć - wymagane jest przy domkach większych niż 25m2 ale chodzi o sam fakt zgłoszenia. Nowy domek nie zupełnie będzie w tym samym miejscu, troszkę przesunięty a poza tym sporo większy więc teren inny. Mam nadzieję, ze się nie przyczepią. W regulaminie jest także, ze nie wolno zakładać drutów kolczastych a sąsiedzi mają i żyją 

Aha. No, to jeszcze nic straconego, zgłoś w poniedziałek i po sprawie. A może można przesłać informację mailem?
- as1112
- 200p
- Kontakt:
Pogoda wczoraj była cudna, dziś zresztą też się zapowiada pięknie. Stacje meteorologiczne to jakaś porażka
Oto obiecane fotki domku. Panowie składali go od rana do godziny 22. Dziś zostało jeszcze pokryć papą dach i dobić kilka listew. Jestem szczęśliwa, ze wszystko się dobrze ułożyło i mamy wreszcie swój schron. W dodatku nieskromnie dodam - bardzo mi się domeczek podoba

Oto obiecane fotki domku. Panowie składali go od rana do godziny 22. Dziś zostało jeszcze pokryć papą dach i dobić kilka listew. Jestem szczęśliwa, ze wszystko się dobrze ułożyło i mamy wreszcie swój schron. W dodatku nieskromnie dodam - bardzo mi się domeczek podoba