Olku spotkanko było super...wspaniale było poznac tylu fajnych ludzi
Rutewka przepadła...hmmm...zbiorę nasionka i może gdzieindziej wysieję,bo moja się jeszcze nigdy nie wysiała...albo inaczej,nawet jeśli się wysiała to nasionka nigdy nie wykiełkowały.Jeśli wzejdzie to wyślę Ci sadzoneczki

...chyba że wolisz nasionka?
Agnieszko takie ogrodowe spotkanka zawsze są fajne.Wspólna pasja sprawia że tematy do rozmów nigdy się nie kończą
Agnieś dobrze wiesz o czy mówisz,bo u Was takie spotkanka bywają często prawda?
Ten biały kwiatuch kupiłam pod nazwą aster alpejski...liście pasują,więc może to jakaś odmiana tego właśnie astra jest.
Mam go od zeszłego roku,zimował bez okrycia więc jest to zapewne bylinka...
Jacku też lubię białe kwiaty i myślałam kiedyś o białej rabatce...biel i zieleń i nic więcej,ale jakoś do tej pory nie zrobiłam...hmmm nie mogę znależc na nią odpowiedniego miejsca

Zrobiłam za to rabatkę gdzie umieściłam same czerwono-kwitnące roślinki.Denerwowały mnie w miksie z innymi kolorami w "wężach"...Byłam zadowolona z efektu jaki w wężach pozostał po usunięciu czewoności...aż do teraz.Wszystko wydawało mi się już fajnie ustawione i kolorystycznie i rozmiarowo,ale w tym roku ostróżka i kozłek lekarski wyrosły na 2 metry i zepsuły mi cały układ
Aga już niedługo zaczną się lubelskie spotkanka i tam chyba Cię nie zabraknie???
Rutewka jest śliczna,ale w tym roku ma tylko jedną łodygę i nie ma jak podzielic...ale nasionka mogę Ci wysłac
Kilka widoczków z krzewami i drzewami w roli głównej...
..........
...................................................
.............
...........................
.............................................................
.................
.........................
...................................................
...............
..........................
................
...............................................
.............
.................................