Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
KaRo te powyzej zdjęcia to ogród przy domu.Jest jeszcze kilka ciekawych zakątków no i kolekcja dalii .Niestety musze poczekać aż zakwitną .U mnie dopiero róże się rozkwitają.
Zdjęcia z wcześniejszych stron to działka-ta wyrózniona.Działka należy do ROD i należało pokazać zgodnie z regulaminem zagospodarowanie tej działki czyli;część rekreacyjną,sadowniczą i warzywną.Liczyły się elementy drewniane,kamien itp.Należało zrobić opis i plan działki.Co roku gazeta ''Działkowiec'' zachęca do takiego konkursu.
A co nie podoba Ci się ;:82
Zdjęcia z wcześniejszych stron to działka-ta wyrózniona.Działka należy do ROD i należało pokazać zgodnie z regulaminem zagospodarowanie tej działki czyli;część rekreacyjną,sadowniczą i warzywną.Liczyły się elementy drewniane,kamien itp.Należało zrobić opis i plan działki.Co roku gazeta ''Działkowiec'' zachęca do takiego konkursu.
A co nie podoba Ci się ;:82
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No coś Ty Anulko?
Ja jestem ogrodo i roślino maniaczka!
Tylko tak jak pisałam nie zauważyłam informacji ,że masz działkę gdzieś tam w "świecie" i ogród przy domu.
Powiem szczerze,że jednak bardziej intryguje mnie Twój przydomowy ogródek;
jakieś schody,bramka zarośnięta bluszczem i delikatnie pochyła wąska rabata!!!
Wolę takie klimaty niż "równinnne" tereny działkowe co wcale nie znaczy,że nie lubię działek.
Lubię fantazjować ...mam nadzieję,że Cię nie uraziłam niczym ale powtórzę - Twój ogródek przy domu jest dla mnie bardziej interesujący.

Ja jestem ogrodo i roślino maniaczka!

Tylko tak jak pisałam nie zauważyłam informacji ,że masz działkę gdzieś tam w "świecie" i ogród przy domu.
Powiem szczerze,że jednak bardziej intryguje mnie Twój przydomowy ogródek;
jakieś schody,bramka zarośnięta bluszczem i delikatnie pochyła wąska rabata!!!
Wolę takie klimaty niż "równinnne" tereny działkowe co wcale nie znaczy,że nie lubię działek.
Lubię fantazjować ...mam nadzieję,że Cię nie uraziłam niczym ale powtórzę - Twój ogródek przy domu jest dla mnie bardziej interesujący.

Anulka Twój przydomowy ogródek jest fantastyczny a jaki nastrój wyzwala, brak słów. Czuję się jak w jakimś zaczrowanym ogrodzie, te rośliny oraz cienistość nadaje mu takiej tajemniczości a zarazem tyle piękna, że bardzo Ci zazdroszczę możliwości codziennego obcowania z tak zjawiskowym otoczeniem.
Brawo, Brawo, Brawo, Brawo..........

Brawo, Brawo, Brawo, Brawo..........

- anulka
- Przyjaciel Forum
KaRo -mnie nie mozna urazić-tak zapytałam.Ta moja działka to mały pikuś w porównaniu z ogrodami na forum,ale widocznie się spodobała.Dla mnie to byla ogromna satysfakcja bo kupiłam ją strasznie zaniedbaną ,narobiłam się, jak dziki osioł a tak prawdę mówiąc to wcale nie musiałam.To miała być działka do odpoczynku po przyjściu z plaży,ale ta moja mania kupowania ,zdobywania roslin mnie przerosła.Wpadłam w amok i musiało być zrobione i to szybko!!!
Ja osobiście też lubię ogrody tajemnicze a nie takie wymuskane.U mnie jest duża róznica poziomu co pozwala komponować.Jak przestanie padać to porobię jeszcze inne zdjęcia
Ja osobiście też lubię ogrody tajemnicze a nie takie wymuskane.U mnie jest duża róznica poziomu co pozwala komponować.Jak przestanie padać to porobię jeszcze inne zdjęcia

- anulka
- Przyjaciel Forum
Zaczyna rozkwitać moja urocza róza Papageno.Śmiesznie wygląda taka łaciata.Jak będzie w pełnym rozkwicie to wkleję zdjęcia 
A moja zagadka rośnie i nikt nie wie co to za roslinka?
A to zdjęcia z wykładania oczka folią bo beton popękał a folia i tak się żle ułożyła i znowu wszystko do poprawki

To tyle
Niebawem zdjęcia róż ;:12
I jeszcze buk czerwonolistny

A moja zagadka rośnie i nikt nie wie co to za roslinka?

A to zdjęcia z wykładania oczka folią bo beton popękał a folia i tak się żle ułożyła i znowu wszystko do poprawki

To tyle

I jeszcze buk czerwonolistny

Anulko, ale dałaś nam ogromną dawkę piękności. Wspaniale tam u Ciebie. Widzę, że robisz oczko wodne, będę sie przyglądać jak będzie się z czasem zmieniać. Oczka wodne, to według mnie jedne, z najpiękniejszych zakątków każdego ogrodu, wspaniale sie je podziwia. I myślę, że wkrótce bedzie tak samo z Twoim oczkiem.
Pozdrawiam
:P 
Pozdrawiam