Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

KaRo te powyzej zdjęcia to ogród przy domu.Jest jeszcze kilka ciekawych zakątków no i kolekcja dalii .Niestety musze poczekać aż zakwitną .U mnie dopiero róże się rozkwitają.
Zdjęcia z wcześniejszych stron to działka-ta wyrózniona.Działka należy do ROD i należało pokazać zgodnie z regulaminem zagospodarowanie tej działki czyli;część rekreacyjną,sadowniczą i warzywną.Liczyły się elementy drewniane,kamien itp.Należało zrobić opis i plan działki.Co roku gazeta ''Działkowiec'' zachęca do takiego konkursu.
A co nie podoba Ci się ;:82
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

No coś Ty Anulko? :D
Ja jestem ogrodo i roślino maniaczka! :D :D :D
Tylko tak jak pisałam nie zauważyłam informacji ,że masz działkę gdzieś tam w "świecie" i ogród przy domu.

Powiem szczerze,że jednak bardziej intryguje mnie Twój przydomowy ogródek;
jakieś schody,bramka zarośnięta bluszczem i delikatnie pochyła wąska rabata!!!
Wolę takie klimaty niż "równinnne" tereny działkowe co wcale nie znaczy,że nie lubię działek.
Lubię fantazjować ...mam nadzieję,że Cię nie uraziłam niczym ale powtórzę - Twój ogródek przy domu jest dla mnie bardziej interesujący. :wink:
minimisia
100p
100p
Od: 17 maja 2007, o 11:42

Post »

Działka jest piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogłam oderwać oczu co za bogactwo kolorów, roślin i odmian po prostu super aż trudno uwierzyć, że masz ta działkę tak krótko. A wyróżnienie jak najbardziej zasłużone
Grzegorz B

Post »

Anulka Twój przydomowy ogródek jest fantastyczny a jaki nastrój wyzwala, brak słów. Czuję się jak w jakimś zaczrowanym ogrodzie, te rośliny oraz cienistość nadaje mu takiej tajemniczości a zarazem tyle piękna, że bardzo Ci zazdroszczę możliwości codziennego obcowania z tak zjawiskowym otoczeniem.

Brawo, Brawo, Brawo, Brawo.......... ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Naprawdę, Twój przydomowy ogródek ma fantastyczny klimat.Bardzo lubię takie zakątki, ścieżki, które nie wiadomo dokąd prowadzą.I nagle widoki jak z tajemniczego ogrodu.
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

KaRo -mnie nie mozna urazić-tak zapytałam.Ta moja działka to mały pikuś w porównaniu z ogrodami na forum,ale widocznie się spodobała.Dla mnie to byla ogromna satysfakcja bo kupiłam ją strasznie zaniedbaną ,narobiłam się, jak dziki osioł a tak prawdę mówiąc to wcale nie musiałam.To miała być działka do odpoczynku po przyjściu z plaży,ale ta moja mania kupowania ,zdobywania roslin mnie przerosła.Wpadłam w amok i musiało być zrobione i to szybko!!!
Ja osobiście też lubię ogrody tajemnicze a nie takie wymuskane.U mnie jest duża róznica poziomu co pozwala komponować.Jak przestanie padać to porobię jeszcze inne zdjęcia :D
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Eleka,Minimisia,Grzesiu-dziękuję za odwiedziny no i pochwały.Ta próżność ciągle we mnie siedzi :wink: Ale tak poważnie to nie mam komu się pochwalić więc tym bardziej się cieszę ;:1
orchidea
Przyjaciel Forum - weteran
Przyjaciel Forum - weteran
Od: 16 maja 2007, o 15:57

Post »

Dziewczyny nie wyrzucajcie roślin :( , ja dorobiłam się dopiero jednej funkie , a wy wyrzucacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Do wiadomości-nie wyrzuciłam na smietnik tylko zamieniłam na inne rosliny.Żle to określiłam :oops:
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Pada deszcz ,ślimaki grasują ,mnie boli głowa -to powklejam zdjęcia z działki, na którą jeżdżę raz w tygodniu.Ziemia jest tam gliniasta więc kwiaty szybko się rozrastają tworząc ładne kobierce.Czy widzieliście prawie czarnego orlika? Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 15:57

Post »

Anulko cudnie tu u Ciebie. Orlik imponujący. Ja kupiłam niską odmianę (trafiłam na ten odcień), ale już przestał kwitnąć. A gdy kwitł, to bardzo skromnie :cry: Pozdrawiam cieplutko!!! :P :P :P
Pozdrawiam Agnieszka
Mój Ogrod , Kuchnia i Storczyki
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dzięki Agnieszko ;:87 U mnie dopiero wszystko zaczyna kwitnąc a nad morzem jest opóznienie do 2 tyg.
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Zaczyna rozkwitać moja urocza róza Papageno.Śmiesznie wygląda taka łaciata.Jak będzie w pełnym rozkwicie to wkleję zdjęcia Obrazek
A moja zagadka rośnie i nikt nie wie co to za roslinka? Obrazek
A to zdjęcia z wykładania oczka folią bo beton popękał a folia i tak się żle ułożyła i znowu wszystko do poprawki :twisted: Obrazek Obrazek Obrazek

To tyle :D Niebawem zdjęcia róż ;:12
I jeszcze buk czerwonolistny Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Zamiast róż inne zdjęcia :lol:
Grzegorz B

Post »

Anulko, ale dałaś nam ogromną dawkę piękności. Wspaniale tam u Ciebie. Widzę, że robisz oczko wodne, będę sie przyglądać jak będzie się z czasem zmieniać. Oczka wodne, to według mnie jedne, z najpiękniejszych zakątków każdego ogrodu, wspaniale sie je podziwia. I myślę, że wkrótce bedzie tak samo z Twoim oczkiem.

Pozdrawiam :D :P :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”