Też podpisuję się pod pochwałami irysków i zapisuje je sobie w zeszycie żeby zakupić jesienią
Siewki

Halinko ja też jeHalinaK pisze:Dzidziuirysy - Poezja !!! Uwielbiam je
Moniś u mnie znów zimno i wieje ciągle brakMonia68 pisze:Witaj, Dzidziu, wiosennie![]()
Irysy cudne!! Moje dopiero wychodzą z ziemiNiby było dosyć ciepło, ale rośliny nie dają się oszukać
![]()
Pozdrawiam Cię serdecznie
Gosiu nie dziękujęGosia123A pisze:DzidziuMyślałam,że to wątek zeszłoroczny.Tyle w nim kwitnących roślin.
A te siewki to może lepiej nie będę oglądać.Są piękne i takie zdrowe
Grażynko fajnie, że wróciłaśFRAGOLA pisze:Piękna wiosenka u Ciebie,a te irysy cudoCi
A w domku też masz cudności...Te dzwonki białe to tylko w domku czy w gruncie też mogą życ

Aniu edenki siedzą w pojemnikacha / dużych/ każda osobno i jest planAniaDS pisze:Edenki dorodne, będą rosły razem?
Teraz w B to były inne irysy a te są żyłkowe i sadzone jesieniąMaska pisze:W B. po fioletowych irysikach zostało tylko puste pudełeczko !
cieszy mnie bo jak na razie to jedne z pierwszychJSZFRED pisze:Żabeczko ale piękna wiosenka u Ciebie iryski super u mnie coś takie mizeroty chyba za sucho mają

Igor masz rację coś ta zima zaszkodziła krokusomIgor pisze:Witam w nowym wątku... zapisuję się![]()
Ogólnie bida z krokusami w tym roku... jesienią będę dosadzał.
Nie stosuje żadnego nawozu oprócz gnojówki z pokrzyw jak leję to leje na wszystkieAancyk pisze:Krokusy powschodziły Ci pięknie, u mnie jakieś marne i nieliczne. Tych z przed 2 lat w ogóle nie widać, czy podsypujesz im jakiś nawóz?