Romku,
 Romku, 

Romku,
 Romku, 

jeszcze takiego nie widziałam ... jest inny od wszystkich i dlatego taki piękny
  jeszcze takiego nie widziałam ... jest inny od wszystkich i dlatego taki piękny   pozdrawiam
  pozdrawiam
 ,już kiedyś po cichaczu podglądałam Twoje ranczo
 ,już kiedyś po cichaczu podglądałam Twoje ranczo   

onka37 pisze:Karinko! czyżby te bocianki coś oznaczały???
 one są co roku,i nic...
 one są co roku,i nic... 

Witam Iwonko85,i Ewciu,miło was gościć i dziękuje za milutkie spojrzenie na nasz ogród
 Witam Iwonko85,i Ewciu,miło was gościć i dziękuje za milutkie spojrzenie na nasz ogród 

tu jest fragmet od podwórka koło garażu
tu jest fragmet od podwórka koło garażu   
  a to z drugiej strony za  domkiem krasnali,myślałam żeby zrobić takie tajemnicze przejście na ranczo
a to z drugiej strony za  domkiem krasnali,myślałam żeby zrobić takie tajemnicze przejście na ranczo  
   nasze jest do stad jak wysunięty jest mur i tam przedłożymy ogrodzenie i skręt w prawo i jesteśmy koło garażu i huśtawki
nasze jest do stad jak wysunięty jest mur i tam przedłożymy ogrodzenie i skręt w prawo i jesteśmy koło garażu i huśtawki  czyli tu za garażem w prawo i jestem na ranczo
czyli tu za garażem w prawo i jestem na ranczo  ,proszę o jakieś pomysły i rady
 ,proszę o jakieś pomysły i rady 
 Fajnie nie wiedzieć, że się ma jeszcze kawałek ogródka
 Fajnie nie wiedzieć, że się ma jeszcze kawałek ogródka  szkoda, że do mnie nie należy taki kawałeczek
 szkoda, że do mnie nie należy taki kawałeczek  już ja bym wiedziała co z nim zrobić
 już ja bym wiedziała co z nim zrobić 

Sesja z magnolią,dopiero w tym sezonie odkryliśmy jej piękny zapach,pachnie podobnie jak piwonia,tylko bardziej słodko
 Sesja z magnolią,dopiero w tym sezonie odkryliśmy jej piękny zapach,pachnie podobnie jak piwonia,tylko bardziej słodko  

zazdroszczę
  zazdroszczę   ja kupiłam dwie w kwietniu ale na kwitnienie będę musiała poczekać jeszcze co najmniej rok
  ja kupiłam dwie w kwietniu ale na kwitnienie będę musiała poczekać jeszcze co najmniej rok
 czyżby to była 'Betty'
 czyżby to była 'Betty' 

krzysztof01 pisze:Magnolia piękna,czyżby to była 'Betty'
Mnie zastanawia jednak coś innego, a mianowicie skąd bierzecie tyle kamienia.
Ja mieszkam znacznie bliżej gór (chyba) a kamieni u mnie można znaleźć tyle co na lekarstwo
 witam,niestety nie znamy się na odmianach,nie przykładam do tego uwagi,możne i Betty
 witam,niestety nie znamy się na odmianach,nie przykładam do tego uwagi,możne i Betty  , kamienie
 , kamienie  no wierz lubimy jeździć w rożne zakamarki ,oraz w pobliżu kamieniołomów,i tak się zwozi te kamyczki
 no wierz lubimy jeździć w rożne zakamarki ,oraz w pobliżu kamieniołomów,i tak się zwozi te kamyczki  ,zawsze z jakiejś wyprawy przywieziemy jak nie kamień to korzeń,jak nie korzeń to jakąś roślinkę
 ,zawsze z jakiejś wyprawy przywieziemy jak nie kamień to korzeń,jak nie korzeń to jakąś roślinkę  .po prostu ruszaj w wolnej chwili na wyprawy samochodem i wypatruj
 .po prostu ruszaj w wolnej chwili na wyprawy samochodem i wypatruj   a na pewno coś znajdziesz
 a na pewno coś znajdziesz 

Iwona85Czeladz pisze:Przepiękna magnoliazazdroszczę
ja kupiłam dwie w kwietniu ale na kwitnienie będę musiała poczekać jeszcze co najmniej rok
 oj warto czekać na te piękne kwiaty
 oj warto czekać na te piękne kwiaty 

ida74 pisze:Na ścianie bluszcz ,albo hortensja pnąca .Hortensje wszelakie ,hosty ,bodziszki,kokoryczka i żurawki
 Ido dziękuje za pomysł
 Ido dziękuje za pomysł  tz ze hortensje pnące i zwykłe lubią cień?a żurawki tez ?ja myślałam ze one lubią słoneczko
 tz ze hortensje pnące i zwykłe lubią cień?a żurawki tez ?ja myślałam ze one lubią słoneczko  ,coś pomyśle nad tym
 ,coś pomyśle nad tym