Chleb też piekłam wczoraj. Mi osobiście nie smakuje, ale P. się nim zajada, dodając plasterek polędwicy drobiowej, trochę protomajonezu lub sosu czosnkowego. Czasem je go jako dodatek do jajecznicy.
Upiekłam też ciasteczka cynamonowe, pachniało w domu, aż wszyscy się do kuchni zeszli i zaglądali w piekarnik. Smakowały mi średnio, ale P. był nimi zachwycony. Nieważne, że zlały się w jeden placek, bo ciasto było za rzadkie i dodałam za mało słodziku. Aromat miały wspaniały

Kupiłam komplet witamin dla niego, bo mówi, że mu "oko skacze", czyli ewidentnie brakuje mi magnezu. Zobaczymy czy coś się po nich zmieni.
Trzymam za Was kciuki!

jesuuuuusiczku
  jesuuuuusiczku   
   a na dokładke dojdzie rabarbarek ,bardzo lubię.Podaj proszę skąd bierzesz przepisy
  a na dokładke dojdzie rabarbarek ,bardzo lubię.Podaj proszę skąd bierzesz przepisy 

Ja dzisiaj zgrzeszyłam zjadłam otręby z tym jourtem  0,1% a w środku kawałki ananaskaaaa ;:94 pozwalam sobie czasami na szaleństwo
  Ja dzisiaj zgrzeszyłam zjadłam otręby z tym jourtem  0,1% a w środku kawałki ananaskaaaa ;:94 pozwalam sobie czasami na szaleństwo  

Np. dziś na śniadanie zjadł kawałek chlebka (5x5cm), 4 plasterki polędwicy drobiowej i mały jogurt nat.. Mówi, że nie jest głodny. Na szczęście na obiad miał dziś kurczaka z piekarnika w folii i zjadł dość dużo. Znajomi się śmieją, że w anoreksję wpadnie, dla mnie to nie jest  śmieszne
 Np. dziś na śniadanie zjadł kawałek chlebka (5x5cm), 4 plasterki polędwicy drobiowej i mały jogurt nat.. Mówi, że nie jest głodny. Na szczęście na obiad miał dziś kurczaka z piekarnika w folii i zjadł dość dużo. Znajomi się śmieją, że w anoreksję wpadnie, dla mnie to nie jest  śmieszne  a ja wczoraj glodna byłam jak pies cały dzień no nie mogłam się najesć
 a ja wczoraj glodna byłam jak pies cały dzień no nie mogłam się najesć   no ,ale jadłam tylko dozwolone jaka ja sie stałam karna,aż mi sie wierzyć nie chce! Odkąd rzuciłam fajki /
 no ,ale jadłam tylko dozwolone jaka ja sie stałam karna,aż mi sie wierzyć nie chce! Odkąd rzuciłam fajki /