Magiczny zakątek dwostr cz.1
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Magiczny zakątek dwostr
Prześladuje mnie tamaryszek i pewnie dlatego od razu go u ciebie wypatrzyłam :P
Widzę że masz rękę nie tylko do wspaniałych robótek szydełkowych ale i do ogrodu.
Widzę że masz rękę nie tylko do wspaniałych robótek szydełkowych ale i do ogrodu.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
DANUSIU to straszna tragedia . Ja równiez za bardzo nie lubię zimy . Nie widac ,zeby az takie wielkie zwały śniegu zalegały na dachu . Trzymaj się zasyłam
na pewno da się to jeszcze dobudowac .

- dwostr
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
Witam serdecznie moich Gości
EWO dziękuję za wsparcie -teraz jakoś się już pozbierałam i myślę ,że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej...
Witaj TADEUSZU to miłe,że odwiedziłeś mój skromny zakątek.
Z tym złotokapem to już tak jest ,że nie zawsze chce zakwitnąć ale jak zakwitnie-to na całego
MARIOLKO dziękuję Ci za odwiedziny .
Mój tamaryszek ma już ponad 10 lat,wiesz jak go szukałam to nawet nie znałam jego nazwy a zobaczyłam go w ogrodzie przejeżdżając samochodem i też mnie prześladował. Dopiero wiosna będąc w szkółce zobaczyłam kwitnącą małą roślinkę -musiała być moja.
JADZIU dziękuję CI Kochana za słowa pocieszenia i buziaczki.
Odbudować się da...ale uraz i strach pozostanie
A teraz, jako że żółty tydzień się już kończy -kilka "żółtków" z mojego zakątka

A żeby nie było tak monotematycznie dla odmiany ciekawostka- według dzieci to ślimak

EWO dziękuję za wsparcie -teraz jakoś się już pozbierałam i myślę ,że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej...
Witaj TADEUSZU to miłe,że odwiedziłeś mój skromny zakątek.
Z tym złotokapem to już tak jest ,że nie zawsze chce zakwitnąć ale jak zakwitnie-to na całego
MARIOLKO dziękuję Ci za odwiedziny .
Mój tamaryszek ma już ponad 10 lat,wiesz jak go szukałam to nawet nie znałam jego nazwy a zobaczyłam go w ogrodzie przejeżdżając samochodem i też mnie prześladował. Dopiero wiosna będąc w szkółce zobaczyłam kwitnącą małą roślinkę -musiała być moja.
JADZIU dziękuję CI Kochana za słowa pocieszenia i buziaczki.
Odbudować się da...ale uraz i strach pozostanie
A teraz, jako że żółty tydzień się już kończy -kilka "żółtków" z mojego zakątka

A żeby nie było tak monotematycznie dla odmiany ciekawostka- według dzieci to ślimak

Serdecznie pozdrawiam Danuta
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu przyszłam z rewizytą
bardzo Ci dziękuję za wpis i bardzo się cieszę że zajrzałam do Ciebie takie piękne słoneczne kwiaty pokazałaś od razu lepiej 

- dwostr
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
W kazdym razie sympatycznie wygląda więc nie ma się co martwic . Na wiosnę bedziesz wiedziec czy to ona Danusiu
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Danusiu bardzo ci współczuję z powodu tego budynku
ja też muszę się pozbyć 2 jałowców połamały się pod śniegiem :x

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Po takich przeżyciach ,to chyba jeszcze bardziej nie będziesz lubieć zimy.
Szczerze współczuję .Ja u siebie ,z całą rodzinką zwalaliśmy śnieg ,z dachów -domu ,altanki ,drewutni itp .,a nawet usunęłam obrzymie drzewo ,które pod ciężarem śniegu i lodu ,mogło powalić się na dom .
Kilku sąsiadów też miało problemy z nadmiarem śniegu.Trzeba pilnować .Oby tylko znów nie dosypało .

Szczerze współczuję .Ja u siebie ,z całą rodzinką zwalaliśmy śnieg ,z dachów -domu ,altanki ,drewutni itp .,a nawet usunęłam obrzymie drzewo ,które pod ciężarem śniegu i lodu ,mogło powalić się na dom .
Kilku sąsiadów też miało problemy z nadmiarem śniegu.Trzeba pilnować .Oby tylko znów nie dosypało .

- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Danusiu. Bardzo się cieszę, że do Ciebie trafiłam. Śliczny zakątek udało Ci się stworzyć. Jeśli pozwolisz będę tu zaglądać i podglądać
Pozdrowienia

Pozdrowienia
Danusi i Jolu. Ta piękna, dorodna hosta to Frances Williams. Trzeba uważać gdzie się ją sadzi bo zbyt gorące słońce lubi ją poparzyć.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- dwostr
Witam moich przemiłych Gości!
Jadziu cały szkopuł w tym, że ja już od kilku wiosen zastanawiam się czy to sympatia...jakoś kolor nie zgadza się z opisami ,no i jeszcze nigdy nie powtarzała kwitnienia.Pozdrawiam i miłej nocki życzę
Marysiu (to imię ma dla mnie szczególną wartość i znaczenie-nosi je moja siostra -bliźniaczka ,więc ilekroć je piszę ,miło mi się kojarzy) Dziękuję za piękną hortensję !
Jolciu już wcześniej podziwiałam Twoje barbule tym bardziej dziękuję Ci ,że mi je przesłałaś
Dorotko Dziękuję za odwiedziny i miłe słowo,będzie mi bardzo miło gościć Cię częściej
RomkuCieszę się ,że mnie odwiedziłeś i udzieliłeś cennej wskazówki-rzeczywiście muszę pomyśleć nad przeprowadzką mojej hosty,bo po usunięciu chorego jałowca zbyt dużo słoneczka do niej zagląda.
kolor blue i fiolet z mojego zakątka

Jadziu cały szkopuł w tym, że ja już od kilku wiosen zastanawiam się czy to sympatia...jakoś kolor nie zgadza się z opisami ,no i jeszcze nigdy nie powtarzała kwitnienia.Pozdrawiam i miłej nocki życzę

Marysiu (to imię ma dla mnie szczególną wartość i znaczenie-nosi je moja siostra -bliźniaczka ,więc ilekroć je piszę ,miło mi się kojarzy) Dziękuję za piękną hortensję !

Jolciu już wcześniej podziwiałam Twoje barbule tym bardziej dziękuję Ci ,że mi je przesłałaś

Dorotko Dziękuję za odwiedziny i miłe słowo,będzie mi bardzo miło gościć Cię częściej

RomkuCieszę się ,że mnie odwiedziłeś i udzieliłeś cennej wskazówki-rzeczywiście muszę pomyśleć nad przeprowadzką mojej hosty,bo po usunięciu chorego jałowca zbyt dużo słoneczka do niej zagląda.

kolor blue i fiolet z mojego zakątka

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
[quote="dwostr"]Witam moich przemiłych Gości
Danusiu bardzo mi miło
a ty pochodzisz z moich rodzinnych stron 

Danusiu bardzo mi miło

- dwostr
Nie wiem co się stało :wcięło wcześniejsze zdjęcia -czy ktoś coś wie na ten temat?
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Danusiu!
Pospacerowałam po Twoim uroczym ogrodzie. Bardzo mi się podobał.
Czułam sie w nim wspaniałe. Ogród pięknie zagospodarowany.
Piękne rośliny. Do tego świetnie przyozdobiony kamieniami, które ja uwielbiam.

Pospacerowałam po Twoim uroczym ogrodzie. Bardzo mi się podobał.
Czułam sie w nim wspaniałe. Ogród pięknie zagospodarowany.
Piękne rośliny. Do tego świetnie przyozdobiony kamieniami, które ja uwielbiam.