Storczyki Pauli :)
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Pauli :)
Paula,ale cudo u Ciebie!!Wszystkie zakupy piękne ale vanda..... cud miód!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Danutka55
- 1000p

- Od: 5 lut 2009, o 17:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj zaszalałaś Paulo,że ho,ho
Wspaniałe zakupy...a mnie jak zwykle najbardziej zainteresowały wandy
Wspaniałe...no i ta super cena.W takiej cenie kwitnących wand nie spotkałam nawet na giełdzie
Phalaenopsis wyjątkowy
Phalaenopsis wyjątkowy
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa
:)
Tak sobie kombinuję, jak przekonać Męża, że jeszcze jedna taka duża Wanda jest mi niezbędna?

Tak sobie kombinuję, jak przekonać Męża, że jeszcze jedna taka duża Wanda jest mi niezbędna?
-
Orchideomaniak
- 500p

- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
No powiedz że jedna jest smutna i we dwie będą miały raźniej hehehe..Mi moje nie chcą kwitnąć 
Dawidzie, dziękuję
Teraz jest jeszcze piękniejsze bo na środku wisi Wandzia

Agata to jest myśl ;) Wczoraj widzieliśmy w LM cudne Wandy, żółte, ale ich cena 252 zł była już mniej cudna ;) Zdziwiło mnie, że mój M sam zagadał, że taka żółta by nam też pasowała, potem oglądał inne storczyki i w pewnej chwili powiedział "o zobacz jakie fajne Dendrobium"... patrzę a tu faktycznie Dendrobium... chyba się cichaczem gdzieś doszkala w temacie storczyków, żeby zaimponować żonie
Muszę tylko skutecznie go rozkochać w storczykach, żeby przymknął oko na moje "nadplanowe" zakupy ;)
Teraz jest jeszcze piękniejsze bo na środku wisi Wandzia
Agata to jest myśl ;) Wczoraj widzieliśmy w LM cudne Wandy, żółte, ale ich cena 252 zł była już mniej cudna ;) Zdziwiło mnie, że mój M sam zagadał, że taka żółta by nam też pasowała, potem oglądał inne storczyki i w pewnej chwili powiedział "o zobacz jakie fajne Dendrobium"... patrzę a tu faktycznie Dendrobium... chyba się cichaczem gdzieś doszkala w temacie storczyków, żeby zaimponować żonie
Muszę tylko skutecznie go rozkochać w storczykach, żeby przymknął oko na moje "nadplanowe" zakupy ;)
-
Orchideomaniak
- 500p

Wandzi to można pozazdrościć
u mnie chyba by nie rosła dobrze
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
Eee no to widzę że Twój M zaczyna znać się na storczykach,super
Mój się na nich w zupełności nie zna,toleruje moją pasję ale moje storczyki go nie obchodzą,są bo są hehe..
Przyznam że pierwszą Vandzię to on mi kupił,pojawiła się na allegro i mu trułam że bardzo mi się podoba ale on mówi daj spokój bo jest droga i temat się urwał..Ale zauważył że byłam zła..Wieczorem rzucił tekst "kupiłem Ci Vandę",nie wierzyłam aż musiałam sama zobaczyć i faktycznie! Rośnie pięknie ale jeszcze mi nie zakwitła i też jest fioletowa w krateczkę :P
Mój się na nich w zupełności nie zna,toleruje moją pasję ale moje storczyki go nie obchodzą,są bo są hehe..
Przyznam że pierwszą Vandzię to on mi kupił,pojawiła się na allegro i mu trułam że bardzo mi się podoba ale on mówi daj spokój bo jest droga i temat się urwał..Ale zauważył że byłam zła..Wieczorem rzucił tekst "kupiłem Ci Vandę",nie wierzyłam aż musiałam sama zobaczyć i faktycznie! Rośnie pięknie ale jeszcze mi nie zakwitła i też jest fioletowa w krateczkę :P
- Beatrice
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Urocza Vandzia, ale masz widok za oknem
Eh miastowe plenery... 
- Beatrice

- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Nooooo to też czasami ma dobre strony....paula_ pisze:Beatrice, dokładnie![]()
naprzeciwko mam szpital
-
Orchideomaniak
- 500p

Piękna wandzia
okno pieknie się prezentuje, pozostaje tylko pozazdrościć i życzyć powodzenia w uprawie 
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Aż tyle kwiatów Co kwitnie! Super! U mnie tylko sałata na parapetach, a kwiatów już się nie mogę doczekać.
A widok, nie jest taki straszny. Przynajmniej elewację ma na pierwszy rzut oka zadbaną, a taka cegła dość fajnie wygląda. Swego czasu we Wro miałam okno wychodzące na obskurną ceglaną kamienicę, po części z opadniętym tynkiem. Kompletna brzydota...
A widok, nie jest taki straszny. Przynajmniej elewację ma na pierwszy rzut oka zadbaną, a taka cegła dość fajnie wygląda. Swego czasu we Wro miałam okno wychodzące na obskurną ceglaną kamienicę, po części z opadniętym tynkiem. Kompletna brzydota...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila