Nieźle............. ,a ile by to było lelijek za te 17 zeta Miał chłopina wyrzuty .bogusia177 pisze:Gabi ,liliowce mam zapisane a lilie nie ,ale ważne że liliowce są oprócz jednej siewki ,
na razie się moczą w wodzie ,bo tak pan kazał :P
Wyobraź sobie byłam z Bolusiem i wmówiłam mu ,że zapłaciłam 25 zł a dałam 120 zł
![]()
no nic nie powiedział tylko miał wyrzuty że kupił coś tam do jedzenia za 17 zł![]()
![]()
Dobrze że On kasy nie trzyma :P
Ogródek Bogusi177 - cz.4
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu pokaż co nowego u Ciebie w ogrodzie.Liliowce te co kupiłaś jak zakwitną będzie co podziwiać.Nabrałam ochoty za zakup z linku,który podałaś ale dobrze,że w porę przyszło opamiętanie,bo przecież ja nie mam już ani centymetra wolnego miejsca a umyślone mam trzy róże i nie wiem gdzie ja je wcisną
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Dawno tu nie zaglądałam
Piękna wystawa, lilie urodziwe ale jedna w szczególności
Bogusiu, jakiego masz Fajnego M
.
Mój wszędzie wciska dzioba i nie dy rydy taki szacher- macher.
Piękna wystawa, lilie urodziwe ale jedna w szczególności
Bogusiu, jakiego masz Fajnego M
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Cieszę się Gabi ,będzie co wymieniaćGabriela pisze:Podobają się...
Jadziu ,jak tylko znajdę czas i samochód to tam będę :PJAKUCH pisze:BOGUSIU 18 -21 września miło by było się spotkać
Grażynko ,kupiłaś też u Małgorzatykogra pisze:A jo sobie tyż kupiłach, coby mi żol nie było.
Kupiłach sobie 5 aby mój M nie zbankrocił i coby każdy dziyń wodziónki jeść nie musioł.![]()
Piekne sobie Boguś kupiłaś ty liliowce.
Ale bydzie sómsiod mioł co oglóndać - jak bydziesz plewić w tych kwiotkach.![]()
![]()
a wodzionka też dobro od czasu do czasu :P niech sobie Twój pokosztuje :P
Bożenko ta choroba gorsza od s....ki nazw się uczę .......Babopielka pisze:Bogusia - widzę ,że Ciebie też dopadła choroba liliowcowaależ pięknie Ci kwitną .Znasz nazwy tych kwitnących? bo ja dwa z nich mam oznaczone
ale wiem już jakie mam --z nowszych
,choć z tych starych nazw nie znam
Witaj Anulko ,,,tym razem chyba miotły zapomniałaśaanula pisze:To tak jak jabogusia177 pisze:Wiem Anulko ,już mi pisali ....wiesz wchodzę też do Ciebie ,
ale jakoś nie zostawiam śladu ...chodzę z miotła i zaraz zamiatam za sobą![]()
![]()
Chyba mamy takie same miotły ...![]()
![]()
Jolciu lilie mam dzięki Haneczce ,swoich miałam parę :Pjollla500 pisze:Bogusiu śliczne są Twoje lilie i masz ich bardzo dużo....wystawa tez bardzo ciekawa i było na co popatrzeć![]()
Bogusiu mi prawiłaś komplementy a sama jesteś śliczna babka
Dzięki za komplement
Tak Jadzinko dawno Cię nie było -dzięki że jesteśJadzia1 pisze:Oj jak mnie dawno nie było![]()
Bogusiu ale Ty jesteś tak M bajerować![]()
Ale czasami trzeba też tak robięLink do liliowców zapisałam , bo przez Was też zapadłam na chorobę liliowcową
A mężów jak się da to chyba wszystkie bajerujemy ,,,,kupuj dziewczyno liliowce ,bo ładnie się prezentują w ogródkach :P
i miło na nie patrzeć :P
Witam Zacnego Gościa.JolantaGraj pisze:Nieźle............. ,a ile by to było lelijek za te 17 zeta Miał chłopina wyrzuty .bogusia177 pisze:Gabi ,liliowce mam zapisane a lilie nie ,ale ważne że liliowce są oprócz jednej siewki ,
na razie się moczą w wodzie ,bo tak pan kazał :P
Wyobraź sobie byłam z Bolusiem i wmówiłam mu ,że zapłaciłam 25 zł a dałam 120 zł
![]()
no nic nie powiedział tylko miał wyrzuty że kupił coś tam do jedzenia za 17 zł![]()
![]()
Dobrze że On kasy nie trzyma :P![]()
![]()
Jolanto ,by On wiedział za ile na allegro zamówiłam ,
Haneczko pokażę ,musiałam się obrobić w ogródku i warzywniaku ,Hanka 1 pisze:Bogusiu pokaż co nowego u Ciebie w ogrodzie.Liliowce te co kupiłaś jak zakwitną będzie co podziwiać.Nabrałam ochoty za zakup z linku,który podałaś ale dobrze,że w porę przyszło opamiętanie,bo przecież ja nie mam już ani centymetra wolnego miejsca a umyślone mam trzy róże i nie wiem gdzie ja je wcisną
bo przy tych deszczach to nie bardzo można było do ogródka wejść :P
To będziesz miała róże u Ciebie choroba różana występuje ,,,to też paskudztwo i ciężkie do wyleczenia :P
empuza pisze:Dawno tu nie zaglądałam![]()
Piękna wystawa, lilie urodziwe ale jedna w szczególności![]()
Bogusiu, jakiego masz Fajnego M.
Agnieszko ,fajny mąż jest wtedy jak śpi -On tylko się nie interesuje ile wydaję
, bo prawdziwie kochająca żona zawsze mężowi mówi ---- ale nie prawdę ,
bo po co by go miała głowa boleć
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Bogusiu kupiłam w ozdob-raju, ale dopiero wyślą po 31 bo teraz są na urlopie.
Daj linka na tą Małgorzatę, bo nie znam.
Daj linka na tą Małgorzatę, bo nie znam.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177

- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
Zazdroszczę męża, na wystawie mój mi pozwolił jedynie na dwa lilioce i jeszcze coś tam małego
, no cóz nastepna jest w sierpniu i już wiem, że muszę go jakoś "rozproszyc", żeby go kupowanie ominęło. U mnie najgorsze jest to, że moj M chce miec swój udział we wszystkim i niestety ma to też swoje minusy. Bogusiu, zwiedzam ogródki wokoło mnie, a ty podobno gdzieś "niedaleko", czy możliwe jest na własne oczy zobaczenie tych cudów?
Jak tak to daj znac.
Pozdrawiam
Iwona
Jak tak to daj znac.
Pozdrawiam
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- bogusia177

- bogusia177

Dzięki Bolku ---a już myślałam ,że to M mi psikusa z pracy zrobił i chwali kwiatkiBolek pisze:Piękne kwiaty!!!
Dawidku ,pokażę jeszcze co niecotengel27 pisze:Kogel - mogel apetycznyProszę o więcej ;)
Haneczko ,lilię tą kupiłam u Benka ,jedną sobie przez przypadek złamałam ,rośnie dosyć wysoko i ładnie się prezentuje ,lilie te są jeszcze w innych kolorach ,wybacz nie znam nazwy ,ale będę obserwować aukcje i dam Ci znać . :P
U nas też ukrop ,siedzę w domu a praca czeka :P
Witaj Jadziu ta lilia kończy już kwitnienie ,ale prezentowała się ładnie :P pozdrawiam w upalny dzień :PJAKUCH pisze:Witaj BOGUSIU mnie również zafascynowała ta sama co HANIĘ . Inne też piękności nie powiem ...........Miłego dzionka
Iwonko z czasem i swojego urobisz ja już jestem stażem długo z Moim i wiem co i jakIwcia&Patyrek pisze:Zazdroszczę męża, na wystawie mój mi pozwolił jedynie na dwa lilioce i jeszcze coś tam małego![]()
, no cóz nastepna jest w sierpniu i już wiem, że muszę go jakoś "rozproszyc", żeby go kupowanie ominęło. U mnie najgorsze jest to, że moj M chce miec swój udział we wszystkim i niestety ma to też swoje minusy. Bogusiu, zwiedzam ogródki wokoło mnie, a ty podobno gdzieś "niedaleko", czy możliwe jest na własne oczy zobaczenie tych cudów?
![]()
Jak tak to daj znac.
Pozdrawiam
Iwona
A odwiedzić możesz ,czemu nie
pisz na pw :P
- bogusia177