Milutkiego wieczorka

Danuśku masz ogromnego kwiata tej niesamowitej bordowej dali. Z obrywaniem, masz rację, lepiej miećdanutab pisze:Wiesiu moja bordowa dalia ma 25 cm,jest większa od talerz deserowego.
Bocznych nie obrywam bo skróciłabym jej kwitnienie.Dla mnie nie muszą być takie
duże byle by długo kwitła.
Dziękuje Grazynko Goście posiedzą jeszcze kilka dni i nie wiem czy naprawdę dobrze się bawię. Wolałabym jakąśkogra pisze:Ja Ci też Wiesiu i dziękuję.![]()
Baw się dobrze.![]()
Magdziu te rude cudeńka nad moją kicią to są rude koleuski które cudem upolowałam na wiosnę bo mi pasują domag pisze:Ależ u Ciebie Wiesiu urokliwie![]()
A co to za rude cudeńka nad rudym słodziaczkiem
Grażynko rudy nie jest moim ulubionym kolorkiem ale właśnie w takich donicowych kompozycjach bardzo mi siękogra pisze:Rudasek kot, rudaski Koleuski, rude doniczki, rudawy tarasik..........i nie wiem co jeszcze.
Czy rudy to twój ulubiony kolorek Wiesiu ?
Kicia słodziuchna i tak jakby mrugała do Ciebie ......o tak....![]()
A jak się mają liliowce ?
Czy coś nowego przybyło ?
Pozdrowionka z bardzo nagrzanego kogrobuszu.
dziękuję Magdziu cieszę się że Ci się podobają moje donicowemag pisze:Wiesiu koleuski obłędne, tak samo ja i Kicia i wszystko razem świetnie pasuje i do tarasu i do donic i do poidełka. Pięknie to zakomponowałaś.
Agnisiu pierwszy raz w tym roku posiałam koleuski i jestem zadowolona bo pięknie wyrosły. Szkoda tylko żeAGNESS pisze:Wiesiu piękne widoczki z Twojego ogródka, zauważyłam, że sporo masz pięknych kolorowych koleuskówPięknie kwitną Ci różyczki
dzwoneczek śliczniusi
Marioluś jak dotąd nie zbierałam nasion z koleusków i dopiero będę próbować w tym roku. Kwiaty koleusków niecoma95 pisze:Podpowiedz mi jak zebrać nasionka z koleusków ?
Kiedy się nadają do zebrania, kiedy je wysiewać ?
Twój rudy ( jak kotek ) koleus też mnie zauroczył
Grażko mnie tez zauroczyły i jeszcze bardziej w rzeczywistości takie ładne maja odcienie. Jak będę miała nasionkagrazynarosa22 pisze: te sa prześliczne....ma kilka ...ale takich nie spotkałam![]()
abeille pisze:Magdziu te rude cudeńka nad moją kicią to są rude koleuski które cudem upolowałam na wiosnę bo mi pasują domag pisze:Ależ u Ciebie Wiesiu urokliwie![]()
A co to za rude cudeńka nad rudym słodziaczkiem
takich donic w rdzawej kolorystyce. Już zaczynają kwitnąć więc liczę na nasionka na przyszły rok bo trudno je dopaść w
ogrodniczych. Chetnie sie podzielę jak Cię interesuje ten kolorek.
Prawda że świetnie dobrany do mojej kociny![]()
Pozdrowionka