U mnie tez cały dzień było słonecznie a pod wieczór zaczęła się burza z wichurą

Jacku piękne zdjęcia pokazałeś, masz ciekawe i piękne roślinki a ten słonecznik wierzbolistny pięknie Ci wyszedł na tle nieba

Geniu, rozchodniki wielkie masz zaklepane. Na 'Frosty Morn' trzeba będzie poczekać, bo nie ma jeszcze odrostów.e-genia pisze:Jacku to oczywiście że chcę tego o bordowych liściach no i o białych kwiatkach też .
No i cieszę się że paczuszka dotarła , muszę być bardziej uważna jak wysyłam przesyłki
Genia
Agnieszko, zaraz zajrzę do CiebieAGNESS pisze:Jacku ja mam z różowymi i bordowymi, zdjęć z różowymi niestety nie zrobiłam, ale zaraz wkleję u siebie zdjęcie zeszłoroczne z bordowymi kwiatami.Jacek P.... pisze:Witaj Agness![]()
Może i dla Ciebie znajdzie się kawałeczek rozchodnika 'Atropurpureum'A Twój zielonolistny ma bordowe kwiatki
Musi być ciekawy. Byłbym zainteresowany, bo mam tylko z różowymi kwiatami i białymi
Dziękuję Jolujollla500 pisze:Jacku to całe szczęście że szczęśliwie dotarłeś do domu![]()
U mnie tez cały dzień było słonecznie a pod wieczór zaczęła się burza z wichurą![]()
Jacku piękne zdjęcia pokazałeś, masz ciekawe i piękne roślinki a ten słonecznik wierzbolistny pięknie Ci wyszedł na tle nieba