U Ciebie już czuć przedwiośnie. Pewnie zaczęłaś ogrodowe prace? Rodusik pilnuje rsztek śniegu, pewnie, żeby nie rozlazły się na nowo po ogrodzie
Pozdrawiam Dorota
Mariolu piękne zakupy .Dalie śliczne bardzo je lubię.Czekam na wiosenne zdjęcia z prac ogrodowych
Na poprzedniej stronie między zdjęciem dali a zdjęciem astra jest zdjęcie cudnych kwiatuszków lila róż co to jest?
Pozdrawiam Kaśka
Ale Ty masz piękny pochyły teren, sama natura. Siedząc na tarasie będziesz widzieć cały ogród. Ponawiam pytanie poprzedniczki co to za śliczne kwiatki bo ja to jestem na etapie podstawowym jeśli chodzi o sprawy ogrodowe.
Zajrzałam po dłuższej przerwie a tu wiosna na całego dzisiaj też spędziłam pół dnia na powietrzu , słońce, ciepełko troche wiało ale wiatr cieplutki od jutra ma byc troche gorzej ale to już chyba ostatnie chłody.
Mariolu zakupy super ale pieknie będzie w tym sezonie w Twoim ogrodzie
No ten murek też mi się podoba, bardzo ciekawa ozdoba. U mnie koło A4 tak jest zrobione z tym
że ten murek już jest przysłonięty roślinkami bo się świetnie rozrosły
Mariolus witaj.
Jest troche do zrobienia ale czy pogoda u Ciebie dopisuje?
Kochanie a co w tych gazonach juz rośnie?/I co jeszcze dosadzisz?/
Pozdrawiam serdecznie.Ciepełka zycze, u mnie leje deszcz
:P
Mnie się też podobają pomysły z gazonami , jak mieszkałam w Mikołajkach to tam dużo ludzi ma je u siebie na posesjach , super wygląda jak są obsadzone roślinkami . Kochanie ale najbardziej to podoba mi się zdjęcie 3 piękności kochane , z niego to prawdziwny Facet
Rodusiku jak tam na Kaszubach? Czy widać już wiosnę?
Dziewczyny z Wrocławia pokazują już kwitnące kwiaty a u Ciebie?
(Pytam bo wegetacja na naszych włościach pewnie na tym samym etapie rozwoju )
Pozdrowienia z Gdańska, który jest spowity mgłą.