Mały ogródek basowej cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu. Pędów liliowego pełnego bzu będę Ci mogła dać ile tylko chcesz , gdyż dwa stare krzaki, które mam wypuszczają tyle odnóg, że zaczynam z nimi walczyć jak z perzem. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
O kurczątko!Latam po innych ogrodach ( a i tak nie nadążam ) ,a do swojego nie zaglądam...
Ado chętnie się zaopiekuję pędami bzu....
Przemku jak Ty wszystko wiesz....rzeczywiście bujam teraz w liliach...(w czymś trzeba bujać
)
Aguś piękna zima była i nadal jest!Śniegu dzisiaj tyle napadało,że jutro chyba się na sanki wybiorę z moją najmłodszą latoroślą.....
Gabrysiu ,sama wiesz,że chyba nie ma nikogo na tym forum ,kto nadąża , tyle wątków ,tyle zdjęć...a niektóre to nawet się obracają
Wiosna - szkoda ,że tylko na zdjęciach na razie....
Mam teraz trochę mniej pracy , więc może jutro ,tzn dzisiaj , wstawię jakieś wiosenne fotki.

Ado chętnie się zaopiekuję pędami bzu....

Przemku jak Ty wszystko wiesz....rzeczywiście bujam teraz w liliach...(w czymś trzeba bujać

Aguś piękna zima była i nadal jest!Śniegu dzisiaj tyle napadało,że jutro chyba się na sanki wybiorę z moją najmłodszą latoroślą.....
Gabrysiu ,sama wiesz,że chyba nie ma nikogo na tym forum ,kto nadąża , tyle wątków ,tyle zdjęć...a niektóre to nawet się obracają

Wiosna - szkoda ,że tylko na zdjęciach na razie....
Mam teraz trochę mniej pracy , więc może jutro ,tzn dzisiaj , wstawię jakieś wiosenne fotki.
Pozdrawiam,Małgorzata
-
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
No to podczas wyprawy na sanki bardzo proszę o przywiązania dzwoneczka do sanek. Dzieci to bardzo lubią. Raczej rzadko znajdujemy czas na wspólne zabawy z dziećmi więc niech będzie ekstra! No i jeśli nie będzie zbyt zimno to ja zamawiam bałwana przed oczkiem wodnym (nos koniecznie z marchewki). Miłych wrażeń z zabaw na śniegu. Przemek.