mam nawet miejsce na dwie- po obu stronach wejściowego tarasu ze schodami
Róże w moim ogrodzie
Ty to masz pomysł! Ja muszę białej takiej poszukaćAszka pisze:Zapisujemy się.Ja już oglądałam jesienią na allegro i "widziała mi się" właśnie ta forma płacząca
mam nawet miejsce na dwie- po obu stronach wejściowego tarasu ze schodami
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu i Aszko ta Excelsa się właśnie tak zwiesza,ona miała wielki pokaz 2 lata temu,teraz jest mała,rok temu na jesieni ją opitoliłam do "łysa",nie znałam się na tym jak i kiedy się podcina
.Ale nie ma tego złego ,bo rośnie tak jak chcę ja ,a nie ona.Jej gałęzie kładły się do ziemi pod ciężarem kwiatów i przeszkadzała mi w koszenie trawy,zawsze się nią porysowałam
.W tym roku nic z nią nie robię ,dopiero wiosną ją ogolę tak aby miała ładny pokrój.Biała byłaby śliczna,ale nie widziałam w sprzedaży,może uda się komuś kupić taką.
Dziewczyny szukajcie takiej róży ,tylko zdrowej,lubi mączniaka,ale w kwitnieniu jej to nie przeszkadza.
Dziewczyny szukajcie takiej róży ,tylko zdrowej,lubi mączniaka,ale w kwitnieniu jej to nie przeszkadza.
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu dzięki,że zaglądasz do mnie,ja swoje róże pościnałam do wazonu,a te co zostały to zniszczył mróz i śnieg.Masz rację,że przydałby Ci się aparat cyfrowy,zdjęcia dzięki niemu są dobrej jakości.Może ktoś Ci zafunduje kiedyś taki,są różne i różne ceny,nie musi być z górnej półki,są tańsze i też dobre zdjęcia wychodzą.Pozdrawiam 
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, wspaniałe zdjęcia. Jestem przekonana, że twoja różana kolekcja wiosną się znacznie powiększy 
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- mamucik
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 7 lut 2008, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wspaniały pomysł z takim zaprezentowaniem róż. Właśnie tak chciałabym zabrać się do uwieczniania mojej kolekcji w przyszłym roku! Czy mogę skorzystać z twojego pomysłu?pozdrawiam Madzia
mój wątek sprzed dziewięciu lat
mój wątek sprzed dziewięciu lat