Ogródeczek raczkującej tamusi
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj kochana Tami. Jejku ale sie musiałaś narobić. Za jednym zamachem tyle ogórasów. Ja juz mam na szczęście spokój bo ogórki u mnie finito. Kochanie ty juz też masz porobione i spokój, czas przyjdzie na pewno na inne przetwory. My babki to mamy normalnie przerypane, ale co jak to sie kocha. Buziaki i milego dnia ;:2
Jadzieńko jest i ciacho o to one prosze częstować się

zawiozłam syna na działeczkę, poprosiłam by pozbierał malinki chodz myślałam że pozbieram je wszystkie na raz i zapakuje w słoiki ale tak się nie da ,i zaczeły spadać śliwki więc to też mi pozbiera a później pojade go przywioze działke mam po za miastem . zrobiłam zakupy na długi wekend
,a teraz machłam sobie kawusie dotego kawałek ciacha i zaraz lece z maleńką na spacerek.
Kochana dziękuje tobie bardzo za nasionka najlepiej cały ogród mi spakuj żartuje oczywiście ciagle go podziwiam i niemoge się na patrzeć.
A to moje słonka synek wcimągnie ciacho ale ja wieczorkiem zakręce jeszcze jedno na jutrzejszą podróż

Dużo słonka od TAMUŚKI

zawiozłam syna na działeczkę, poprosiłam by pozbierał malinki chodz myślałam że pozbieram je wszystkie na raz i zapakuje w słoiki ale tak się nie da ,i zaczeły spadać śliwki więc to też mi pozbiera a później pojade go przywioze działke mam po za miastem . zrobiłam zakupy na długi wekend

Kochana dziękuje tobie bardzo za nasionka najlepiej cały ogród mi spakuj żartuje oczywiście ciagle go podziwiam i niemoge się na patrzeć.
A to moje słonka synek wcimągnie ciacho ale ja wieczorkiem zakręce jeszcze jedno na jutrzejszą podróż

Dużo słonka od TAMUŚKI
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.
Tamarko ale ciacho Ci wyrosło
pyszne, wzięłam kawałeczek .
Masz bardzo ładne dzieciaczki
w kogo poszły z tymi pięknymi oczkami 8)
Aleksandra pięknie się uśmiecha ,a jak synek ma na imię bo chyba gdzieś przeoczyłam
To dla Twojego syneczka proszę go serdecznie pozdrowić. Ze zdjęcia widać ,że to ok chłopak

Masz bardzo ładne dzieciaczki

Aleksandra pięknie się uśmiecha ,a jak synek ma na imię bo chyba gdzieś przeoczyłam

To dla Twojego syneczka proszę go serdecznie pozdrowić. Ze zdjęcia widać ,że to ok chłopak

- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Witam wszystkich serdecznie
Danusiu -nocka spokojna jedno karmienie w nocy hura,hura.
Tajga -to są super ciacha tylko nie do zjedzenia
Lisko -fajne fajne
Jadziu -syn to Mateusz chodz wołamy na niego Mati,Oleńka tak zaciesza codziennie od 5.30,ładna mama to i ładne dzieci a co musze sobie pocukrzyć
Dziś jade na lotnisko więc jak wróce wstawie fotki z działeczki ,Mati zjadł malinki ale zato troche śliwek pozbierał więc jakieś ciacho machne na wekend.
Pozdrawiam serdecznie -Tamara

Danusiu -nocka spokojna jedno karmienie w nocy hura,hura.
Tajga -to są super ciacha tylko nie do zjedzenia
Lisko -fajne fajne
Jadziu -syn to Mateusz chodz wołamy na niego Mati,Oleńka tak zaciesza codziennie od 5.30,ładna mama to i ładne dzieci a co musze sobie pocukrzyć

Dziś jade na lotnisko więc jak wróce wstawie fotki z działeczki ,Mati zjadł malinki ale zato troche śliwek pozbierał więc jakieś ciacho machne na wekend.
Pozdrawiam serdecznie -Tamara
Witam was wieczorową porą .Przepraszam że się rano nie odmeldowałam ale stałam cały dzionek w kuchni i piekłam ciasta na chrzciny na niedziele dla znajomych ale z czystą przyjemnością.
Jadziu słodze sobie a co jak nikt niechce.Lepiej jak nie będe swojego dziobala tu wstawiać
Danusiu nocka ok wszystko pobudka była dwa razy.Zerknij na PW.
ŻYCZĘ Wam Spokojnej nocki.
Jadziu słodze sobie a co jak nikt niechce.Lepiej jak nie będe swojego dziobala tu wstawiać

Danusiu nocka ok wszystko pobudka była dwa razy.Zerknij na PW.
ŻYCZĘ Wam Spokojnej nocki.

- sebastian13
- 50p
- Od: 1 maja 2007, o 19:49
Tamusiu, ogród bardzo ładny. Przyglądam się jemu z podziwem. Ciasto wygląda wybornie. Wczoraj sam też piekłem sernika:) Zapraszam do mnie:)
Najkrótszą drogą do zdrowia jest droga do OGRODU!! Zapraszam serdecznie do mnie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=5103
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=5103
Sebastian dziękuje za zaproszenie byłam .sprawdziłam.
Ale hektary uprawiasz podziwiam cię.
Pozdrawiam Tamara
Ale hektary uprawiasz podziwiam cię.
Pozdrawiam Tamara
Witam was wszystkich niedzielnie.
Zpraszam na kawusie i ciacho .Byłam już u Jadziuni ale tam jeszcze jej niema pewno śpiulka jeszcze nasza pszczółka.Ja ciacho robiłam sama jest mniam mniam pyszniutkie o oto i one.
Pozdrawiam ciepluśko-TAMARA.
Zpraszam na kawusie i ciacho .Byłam już u Jadziuni ale tam jeszcze jej niema pewno śpiulka jeszcze nasza pszczółka.Ja ciacho robiłam sama jest mniam mniam pyszniutkie o oto i one.

Pozdrawiam ciepluśko-TAMARA.