Moj skromny ogrodek-julka_
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Julka, ja też byłam dwa tygodnie temu na wycieczce właśnie na Szlaku Orlich Gniazd.julka_ pisze: Gabrysiu właśnie też się naoglądałam takich kamieni w jurze krakowsko-częstochowskiej...stąd może i chęć posiadania go u siebie,chciałam takiego z większymi dziurami,ale sprzedawczyni była tak nieuprzejma .....stwierdziła ,że mam wybrać jakiś na brzegu ,bo ona nie będzie tak głęboko kopać...gdyby nie to że wtedy się na ten kamień napaliłam ,to bym jej podziękowała....
Masz racje takich kamieni z roślinami skalnymi było tam mnóstwo.
Zrobiłam dużo zdjęć i mam je w swoim wątku.
Widoki były niesamowite !
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Re
krzysiek86 -dziękuję za wsparcie....teraz juz wiem co mi zjadło moje śliczne słoneczniki
Elizabetka -tylko obsługa na tym wielopolu troszkę czasami mnie zadziwia nieuprzejmością...a co do miejsca na działce to właśnie mój M powiedział,że jak będę tu tak przesiadywać na tej stronie to za niedługo nową działkę trzeba będzie kupić
bogusia177 - wczoraj jak dzwoniłam powiedzieli mi że od 9-18 ,a dzisiaj chciałam się upewnić to powiedzieli 10-18...i bądż tu człowieku mądry
ja idę w sobotę z aparatem i chęcią kupienia czegoś ślicznego
Gabriela-widziałam, widziałam....niesamowite to mało powiedziane
plomba31 - dziękuję słońce....też chciałabym od razu wszystko..ale ogranicza mnie remont w domu ,a na zewnątrz dach,płot,podjazd do garażu i dużo innych rzeczy....ale potem zaszaleję
Dziękuję Wam za odwiedzinki ...teraz idę zrobić dzieciom śniadanko,a potem zaglądnę do Was

Elizabetka -tylko obsługa na tym wielopolu troszkę czasami mnie zadziwia nieuprzejmością...a co do miejsca na działce to właśnie mój M powiedział,że jak będę tu tak przesiadywać na tej stronie to za niedługo nową działkę trzeba będzie kupić

bogusia177 - wczoraj jak dzwoniłam powiedzieli mi że od 9-18 ,a dzisiaj chciałam się upewnić to powiedzieli 10-18...i bądż tu człowieku mądry

Gabriela-widziałam, widziałam....niesamowite to mało powiedziane

plomba31 - dziękuję słońce....też chciałabym od razu wszystko..ale ogranicza mnie remont w domu ,a na zewnątrz dach,płot,podjazd do garażu i dużo innych rzeczy....ale potem zaszaleję

Dziękuję Wam za odwiedzinki ...teraz idę zrobić dzieciom śniadanko,a potem zaglądnę do Was

Re
no właśnie te robale spędzają mi sen z powiek....coma zaczaruj je proszę
kto wie jak gesto trzeba te ziemniaki do ziemi chować?

kto wie jak gesto trzeba te ziemniaki do ziemi chować?
W
wiesz gdzie jest ul.Gliwicka w rybniku? to ta droga na Gliwice...mijasz Carefour,mijasz górkę za rondem na Wilelopole i jesteś 

Re
jutro wyciągniemy pułapki i zobaczymy czy dużo ich jeszcze siedzi?
dziękuję za troskę kochaniutka