WITAM MIŁYCH

GOŚCI!
anabuko1 Kolekcji dalii z pewnością nie będę powiększać..Był czas, że miałam ich po kilkanaście odmian..ale już mi przeszło jak i wiele innych roślin zaniechałam..Miejsca nie mam za wiele i jak coś
wypadnie to już
adieu...Czekają następne rośliny do testowania..Wystarczy przejść się do najbliższej szkółki,których mam w najbliższej okolicy dwie...W tym sezonie już raczej nie zaglądam.. :roll:Nie mam ochoty
na główkowanie gdzie co posadzić...
plocczanka 
za sympatyczny wpis.

miło mi, że znajdujesz czas i chęci na odwiedziny u mnie
i pozostawiasz tak miły komentarz
Wyróżniona przez Ciebie fotka i mnie się podoba choć przyznam, że skojarzenia masz oryginalne
Pozdrowienia odwzajemniam serdecznie!
lemonka no fakt, na brak obiektów do fotografowania nie narzekam!
Ptaszek od znajomych wizytujących moją działkę bo zabrakło im koncepcji na roślinny prezent dla mnie...do niego jeszcze sówka..Wydaje mi się, że wpasowały się do mojego ogródka i nawet je polubiłam jak ogólnie nie przepadam za takowymi ozdobami..

Dotychczas miałam 2 takie gadżety ,pozostałości po wczesnym
dziecięctwie moich wnuczek...Wnuczki wyrosły na dojrzałe pannice a one nadal pilnują ogrodu no i sentymentalne wspomnienia minionych lat budzą...
Berberysy i trawy też lubię ,niektóre już dość leciwe mam...Co do przechowywania dalii jeszcze nie wiem..Jak będą niewielkie karpy to może je zabiorę do piwnicy a jak nie to o ile nadal będę się w to
działkowanie bawić to pewnie kupię znów inne za grosze...
Margo2 witam Ciebie Gosiu serdecznie!
Nie czuję się kreatorem gustów ... wiem, że Ty jesteś nielicznym wyjątkiem przyznającym się do wykorzystania moich inspiracji ! I za to m.in masz u mnie
plusa!

Ale Ty po kursach specjalistycznych to mam nadzieję,że i ja skorzystam z Twoich pomysłów bo mnie jakoś z wiekiem wena twórcza opuszcza...

Miło było Ciebie gościć!

mój ogródkowy
pilnowacz od 16 lat wzorowo wypełnia swoje obowiązki...