Iwonko1 Tak inne latające śpiewają .I to cały czas.
wiosna nadrabia. , coraz więcej tych kwitnień i prac,
Oj moje hosty też dopiero w pojedynczych kłach.a właściwie 1/ 3 wyszła. A inne jeszcze siedzą nisko, albo nie widać ich.
Iwonko, po co czarodziejskie różdżki ??Chodnik normalny i się marzy , anie wydeptany trawnik. Ściany kamieniem wykończane, a nie tynkiem straszące..A i w domu pełno niedokończonych rzeczy,,ech..życie
Nie, nie , ja nie chce ,żeby mi ktoś robił.My wszystko sami.Ale i sami pewnych rzeczy nie popchniesz do przodu, jak funduszy brak.
O dziękuję i wzajemnie dobrego tygodnia
Shire-Moniś Tych dodatków będzie więcej już się szykują.Trochę muszę pomalować jeszcze.
Ogód juz jest ponad 10 lat.Ale pierwsze lata, nie wiele w nim się robiło i działo.
Jeszcze jedną rabatę w tym roku muszę zmodernizować. Ale kiedy czasu wystarczy,
słońca ostanio u mnie nie brakuje.Jest codziennie
korzo_m-Dorotko I ptasie ozdoby i inne sa fajniusie.
Któz ich nie lubi. Tulipanow jeszcze u nie sporo widocznych i tych kwitnących tez .Bo są już i przekwitające i w paczkach jeszcze
PEPSI-Małgosiu No własnie takie pawie,nie brudzące i niekrzykliwe to ja bardzo lubię

O fajnie,że myślałam.Nie piekły policzki, chyba ,że od słońca i jak zmachałam się koszeniem trawnika.
Oj,,,może jeszcze dębolistna wypuści listki ??Moja już duzo ma pąków z listkami.
Może od korzenia też wypuściwszy cierpliwie czekaj.
Ignis05-Krysiu Ano widzisz drób w odzie,To taki sobie fundnęłam.
Kwitnień coraz więcej.
każdego dnia coś się rozwija, rozkwita, rośnie.Piękny czas.
Moje hosty, jeszcze nie wszystkie pokazały kły.Ale jak pamiętam one tak nie równo startują.
Ja dębolistnej nie przycinałam.Już 3 lata i nie przycinam.Sama pięknie się z roku na rok rozkrzewia.Także czekaj.
Jutro cyknę mojej fotkę.To ci pokaże, ale kzraczek spory i ładny.Ale też czekałam tak ze 2 lata,aż zacznie się rozszerzać.
a 3 jak zakwitnie.
Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam i życzę dobrego tygodnia.
JAKUCH-Jadziu Epimedium mam jedno, .I właśnie takie .
To fajnych , kocich towarzyszy do pracy na rabatach mamy .Kochane koty.
Ja nie raz też się o moją potykam, albo na ogon stanę, bo plączę się pod nogami..ech
clem3-Małgosiu; koziorozec-Martuś Teraz juz wszystko jest piękne.Taką wiosne kocham.
nowe tulipany kwitną dobrze w pierwszym roku posadzenia.A na następne juz gorzej.
Och,, ja cierpliwości tez się ucze, uczę i marnie i to wychodzi.Ale jakoś czasami i dobrze.
Pawie, jak to pawie, wszędzie pasują
-- 24 kwi 2018, o 21:38 --

u góry po prawej w rabacie kamiennej , nie wyraźnie, bo na drugim planie widać krzaczek hortensji dębolistnej jak wypuszcza zielone liski