Ogród Kamila część I
- kamil_kluczbork
- 200p
- Od: 19 mar 2018, o 07:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Kamila część I
Kupiłem tylko nasiona i wysiałem. Nic więcej. Późno rośnie. Wszyscy sa juz po zbiorach. Nie wiem czemu tak. Za rok będzie lepiej ;)
- Bazyla
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przychodzę i podziwiam. Przede wszystkim skrzynie warzywne, ale i pozostałości także.
Moja mama ma przy domu winobluszcz trójklapowy i jest to kawał rośliny. Uroczy niepodważalnie i wielki pożytek dla owadów. Jednak wlezie wszędzie gdzie da radę się przyczepić, a przyczepia się wszędzie
Co do wisterii to podzielam zdanie karolachy. To, że jest wielkim pnączem to jedno, pięknym to drugie,ale jak już się rozrośnie, to młode przyrosty potrafią osiągać kilka metrów rocznie, a do tego jej pędy gdy twardnieją to rozsadzają wszystko, łącznie z murami, a jeżeli się oplotą wkoło innej rośliny to potrafią ją zadusić, a nawet powyginać metalowe pręty.
Pozdrawiam
Moja mama ma przy domu winobluszcz trójklapowy i jest to kawał rośliny. Uroczy niepodważalnie i wielki pożytek dla owadów. Jednak wlezie wszędzie gdzie da radę się przyczepić, a przyczepia się wszędzie

Co do wisterii to podzielam zdanie karolachy. To, że jest wielkim pnączem to jedno, pięknym to drugie,ale jak już się rozrośnie, to młode przyrosty potrafią osiągać kilka metrów rocznie, a do tego jej pędy gdy twardnieją to rozsadzają wszystko, łącznie z murami, a jeżeli się oplotą wkoło innej rośliny to potrafią ją zadusić, a nawet powyginać metalowe pręty.
Pozdrawiam

Pokaż co masz w ogrodzie ? mnie rozpiera radość i chęć do "roboty" w ogrodzie . Już posadziłam cebulkę dymkę . Kupiłam nasiona sałaty na taśmie i też już leży przysypana ziemią . W razie czego przykryję otuliną . Stara sałata samosiejka rośnie w ogrodzie i przymrozki jej nie zaszkodziły . Aż mi żal przekopywać,myślę, że nie nada się do jedzenia . Wysieję tez rzodkiewkę, tylko muszę zajrzeć do kalendarza . Niech się dzieje co chce .
- kamil_kluczbork
- 200p
- Od: 19 mar 2018, o 07:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt: