Agatko, witaj! Uroczy piesek wygląda z okienka Twojego awatara! Bardzo miło Cię gościć w moim ogródku, zapraszam!
Agness, dziękuję kochana, już lepiej się czuję i zbieram siły na weekend. Mam nadzieję, że łany kwiecia będą jeszcze większe i będę mogła się tym widokiem z Wami podzielić
Edytko, wiosna przychodzi do różnych regionów z poślizgiem, ale spokojnie, dotrze i do Ciebie! Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam serdecznie!
Justynko, opiekuję się kurami bardzo intensywnie

Już widać poprawę ;-)) Kibicuję zmianom w przedogródku i trzymam kciuki za realizację planów
Lulka, wypad na Gardenię bardzo udany! Szkoda, że się nie wybrałaś.
Jeśli idzie o Aspiryny to wydaje mi się, że są idealne do takiego szpaleru. Gdyby były niższe, zginęłyby za lawendą i bukszpanem.
To rzecz gustu oczywiści,e ale według mnie będzie super
Aga, witaj! czosnek ozdobny sadzi się jesienią. Ja sadziłam nawet w grudniu w tym roku, ale ten jeszcze nie wschodzi. Pozdrawiam
Aprilku, bardzo żałuję, że nie dotarłaś. Byłoby super się spotkać i pogadać?.ale co się odwlecze...
Majeczko, jesteś! Kiedy wątek?? Byłaś na działeczce? Okrycia zdjęłaś czy jeszcze nie zaczęłaś porządków? Czekam na relację i pozdrawiam!
Dorotko, witaj! Jak miło, że jeszcze zaglądają tu nowi goście

Bardzo dziękuję za przesympatyczne komplementy! Chwasty są, zapewniam ;-)) W prawdzie ludzkich szczątków nie znalazłam, ale ciemno było jak wróciłam

Pozdrawiam serdecznie!
Martuś, mam nadzieję, że to jednak nic poważnego?trzymam kciuki, żebyś wróciła do formy. Mi już lepiej, dziękuję!
Majutku, te pszczółki i biedronki cieszą najbardziej! One nie mogą się mylić! WIOSNAAAAAAAAA
Nifredilku, mnie też te widoki dodają energii, zwłaszcza gdy pięknie obfocone jak w niektórych wątkach. Cud budzącej się do życia natury napawa optymizmem!
Kasiu, planowałam rozsypać nawóz cisom, ale nic z tego. Nie padało, poza tym wciąż niedomagam i wycieczki po ogrodzie niewskazane

Nawóz trawnika dopiero po wertykulacji i pierwszym koszeniu, pewnie za jakieś 2 tygodnie?Jak się uwinę z porządkami, to rozsypię nawóz różom i RH. Pozdrawiam!
Asiu, dziękuję! Super, będę czekać na info

Sadziłaś już powojnik? Mój czeka na weekend i miejscówkę

Gdzie zaplanowałaś swojego? Buziaki
Dorciu, nie wiem czy takie wiadereczka są do kupienia, ale podejrzewam, że jak dobrze poszukasz, to znajdziesz ;-))
Tadziu, życzę w takim razie słonka, żeby osuszyło ziemię! U nas wiosna się rozpędza, ja też
Miłego wieczoru kochani, lecę zobaczyć co u Was