A tu mój pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=KfbuqMS75C8 złożyli Ci gratulacje?
Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2
Rzeczywiście dziwny
A tu mój pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=KfbuqMS75C8 złożyli Ci gratulacje?
Marysiu czy to Nifa? Ładnie śpiewa, ale kot nawet oczu nie otworzył instynkt łowiecki zaginą 
- Maska

- Kontakt:
Gosiu tak to nimfa moja nowa sympatia 
Kiedyś miałam dwie,ale musieliśmy niestety się pozbyć ze względu na uczulenie
Były takie słodki,siadały na ramieniu i delikatnie skubały w ucho Szczególnie podobały im się różnego rodzaju kolczyki.Ciekawe jakby Darmokot zareagowałby na taką papużkę w domu?
Michał chyba by dostał "kręćka" od jego miauczenia
Michał chyba by dostał "kręćka" od jego miauczenia
- Maska

- Kontakt:
Gosiu Michał pisał że chciałby mieć ptaszka, ale u niego koty rządzą 
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jeny! Co się stało temu kurakowi?
Taki ma być? Taka rasa?!
Dzięki za pomoc w sprzęcie. Już zamówiony
Też mam ubaw z reakcji mojego kota na podstawiane pod nos owoce
Zwłaszcza cytrusy - niecierpi!
Dzięki za pomoc w sprzęcie. Już zamówiony
Też mam ubaw z reakcji mojego kota na podstawiane pod nos owoce
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
oooo...dobra jest, lubię stanowcze kobiety niezależnie od gatunku
Moje koty nie zareagowały, tylko Rysio lekko przerażony wpatrywał się w ekran, ale on przez przybraną matkę jest ustawiony do słuchania bab, więc pewnie usiłował rozgryźć, czego tym razem od niego oczekują 
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Michale - spóźnione życzenia dla kotów z okazji minionego dnia kota! Mam nadzieję, że mi wybaczą ten jednodniowy poślizg, ale jestem u wnuczek i tylko z doskoku do kompa dopadam. Filmik dwa razy z dziewczynami oglądałyśmy - tak im się gadatliwy kot podobał no i musiałam im tłumaczyć skąd się wzięło imię Darmokot
- ikonki od dziewczynek dla Twoich kotów 
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Gosia No właśnie , czasem mnie ta jego stanowczość denerwuje bo jak się na coś uprze to tak się wydziera , że trzeba mu ustąpić
Marysiu Papug ma śliczny głos, może nauczysz go mówić?? To prawda, chciałbym jakieś ptaszysko w domu, najbardziej podoba mi się dodo ale jeszcze go nie odrodzili więc muszę czekać. Przydałby się jakiś duży żeby nie został pożarty.
Jacek Oni go dostali takiego, inne kury go nie lubiły i zawsze chodził sam. Same chodziły też 2 kaczki (para choć nie tej saamej odmiany) i ta kura czasem z nimi się trzymała ale ją przeganiały. Mają tam mnóstwo zwierząt, nawet pawia ale kura nie znalazła koleżeństwa. Fajnie , że już masz aparat w drodze
Ula Chyba trzeba się czasem kotom postawić ale tak przyjemnie się je rozbachorza
Pat Diablik też przez baby zdominowany, są 4 ale nie daje się i czasem którejś w łeb da, szczególnie Emilce jak go bodzie.
Marysia amba Kot w sztuce jednej dziękuje za życzenia bo reszta gdzieś poszła.Cieszę się, że wnuczkom się Darmokot podoba, ona się wszystkim chyba podoba, kto by nie przyjechał , to mimo że Darmokot na stałe nie mieszka w domu to przychodzi i siedzi w towarzystwie i słucha
Diablik macha do dziewczynek swoim kikutkiem
Marysiu Papug ma śliczny głos, może nauczysz go mówić?? To prawda, chciałbym jakieś ptaszysko w domu, najbardziej podoba mi się dodo ale jeszcze go nie odrodzili więc muszę czekać. Przydałby się jakiś duży żeby nie został pożarty.
Jacek Oni go dostali takiego, inne kury go nie lubiły i zawsze chodził sam. Same chodziły też 2 kaczki (para choć nie tej saamej odmiany) i ta kura czasem z nimi się trzymała ale ją przeganiały. Mają tam mnóstwo zwierząt, nawet pawia ale kura nie znalazła koleżeństwa. Fajnie , że już masz aparat w drodze
Ula Chyba trzeba się czasem kotom postawić ale tak przyjemnie się je rozbachorza
Pat Diablik też przez baby zdominowany, są 4 ale nie daje się i czasem którejś w łeb da, szczególnie Emilce jak go bodzie.
Marysia amba Kot w sztuce jednej dziękuje za życzenia bo reszta gdzieś poszła.Cieszę się, że wnuczkom się Darmokot podoba, ona się wszystkim chyba podoba, kto by nie przyjechał , to mimo że Darmokot na stałe nie mieszka w domu to przychodzi i siedzi w towarzystwie i słucha
Diablik macha do dziewczynek swoim kikutkiem
- Maska

- Kontakt:
to ciekawe? może to szpion pod przebraniem?kto by nie przyjechał , to mimo że Darmokot na stałe nie mieszka w domu to przychodzi i siedzi w towarzystwie i słucha![]()
to może indyk?Przydałby się jakiś duży żeby nie został pożarty.
ja myślę, że jak się jakiś przyplącze to już u Ciebie zostanie
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Darmokot ma charakterek
I niezły głos
Łasica szybko się obraziła i zaraz uciekła, Szkodnik wskoczył na stół i szukał wroga, a Czarniuta leniwie otworzyła jedno oko, po czym znów zaczęła drzemać. A Hamlet ma spóźniony zapłon i przybiegł (rzadki to widok
), gdy Darmokot już wyszedł.
Wzeszła mi begonia stale kwitnąca
Wzeszła mi begonia stale kwitnąca
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Michale!...głosik Darmokota niesamowity..szczególna scena , gdy "prosi"...o wyjście na dwór
...niestety moje Imka i Antek nie są tak uzdolnione...choć urocze i kochane. A może dlatego ,ze nie przebywają w domu/ względy zdrowotne- alergia/
Oczywiście jeszcze nie wysyłam... zdecydowanie za wcześnie!Pozdrawiam serdecznie!
...niestety moje Imka i Antek nie są tak uzdolnione...choć urocze i kochane. A może dlatego ,ze nie przebywają w domu/ względy zdrowotne- alergia/
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
Marginetka
- 500p

- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Kot ma niezłą siłę przekonywania
Mam psa, który zachowuje się podobnie 
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyszłam zobaczyć ciemierniki a tu cisza
A gdzie zdjęcia ??? Co kotki porabiają ???
Pozdrawiam

A gdzie zdjęcia ??? Co kotki porabiają ???
Pozdrawiam