Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
Dorotko
zakupy zrobione z nadwyżką .Tak sie cieszę bo Avalon i Marjorie Marshal czyli Excalibur były moimi wymarzonymi różyczkami od ubiegłego roku ,ale wciąż musiałam wybierać ta czy ta i te zawsze ciskałam w kąt .Teraz je mam wreszcie 
Kochany Robaczku w weekend się obudzisz na dobre przy ogródkowych porządkachrobaczek_Poznan pisze:Melduję, ze jestem obudzony, aczkolwiek lekko spiący więc kawka się przydabozunia pisze:O! Obudziły się robaczki? Najważniejsze, że ta czerwona to siedmiokropka a nie jakaś chińszczyzna
Dorotko ja też trzymam kawę w lodówce
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzień doberek
Obudziłam sie z porzadnym bólem głowy...juz zapodałamprocha i sacze kawusie kochana....komu nalac
Pekła dwudziecha , juz 19 dzionków do wiosenki
na razie u mnie pochmurno...mam nadzieje ,ze to jakies niedopatrzenie ...i słoneczko zawita
Agus
Jadziu to ciesze się razem z Tobą z tych ślicznotek
,szczególnie ,ze to wymarzone
Bożka ....kawusia u mnie na specjalnych prawach....do ja ja baaardzo
He he ciekawa jstem Robaczka w weekend w ogrodzie, wprawadza nowe trendy a ja juz na starcie będę daleko w tyle 
Obudziłam sie z porzadnym bólem głowy...juz zapodałamprocha i sacze kawusie kochana....komu nalac
Pekła dwudziecha , juz 19 dzionków do wiosenki
na razie u mnie pochmurno...mam nadzieje ,ze to jakies niedopatrzenie ...i słoneczko zawita
Agus
Jadziu to ciesze się razem z Tobą z tych ślicznotek
Bożka ....kawusia u mnie na specjalnych prawach....do ja ja baaardzo
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Cześć Dorotko MARCOWO!!! Meteorologiczna wiosna się zaczęła
Wczoraj byłam na działeczce bo miałam w pracy pierwszą zmianę i o14tej byłam juz w domku ,było by zbrodnią siedzenie w domku gdy słońce "wali"
A być nadziałce i nic nie robić eeee.....
Zaczęłam sianokosy,ale kochana to były ostatnie sianokosy bez nożyc elektrycznych do żywopłotu!!! Ledwie dziś zwlokłam sie z łóżka ,wszystko mnie boli.
Wczoraj byłam na działeczce bo miałam w pracy pierwszą zmianę i o14tej byłam juz w domku ,było by zbrodnią siedzenie w domku gdy słońce "wali"
A być nadziałce i nic nie robić eeee.....
Zaczęłam sianokosy,ale kochana to były ostatnie sianokosy bez nożyc elektrycznych do żywopłotu!!! Ledwie dziś zwlokłam sie z łóżka ,wszystko mnie boli.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dorotko,taka róże kupowałam jako ENA HARKNES,jak chcesz to mogę zdjęcie usunąć.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
oj,jak to pięknie brzmi -kilkanaście dni do wiosenki ummmm
Dobrego,pogodnego dnia
Dobrego,pogodnego dnia
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
eeee...wiosna to już jest: marzec=wiosna...ale przez sympatię do gospodyni gotowam poodliczać z nią jeszcze te kilkanaście dni 
Dorotka, jestem u Ciebie na kawie i cieszę się marcem, mimo że ten nie zachował się jak przystoi i nie przyszedł z wkupną ładną pogodą ;-)
Dobrego!
Dobrego!
-
Keetee

Effciu
Wczotaj było i u mnie cudnie...ale ja wycieczkowałam sie
Wiesz podziwiam Cie...u Ciebie to jest co ciac ...rzeczywiscie i wierze ,ze sie namordowałas, ja jeszcze na luzaku obetne te moje kepki....ale na zas trzebaby pomysleć i tych nozycach, ja nawet bardziej pod katem strzyzenia iglaków
Małgosiu a po co masz usuwac....Taka rózyczka to miły gość ,nie znam takiej ... ale ja dopiero startuje w rózyczkach
chyba by sie Jadzi spodobał kolorek 
Aneczka ponoć meteorologoiczna sie zaczeła...ale nie wiem o co kaman...my juz mamy ja w sercach
miłego
Patus
Odliczyc dla przyzwoitosci trzeba,a jak się wiosenka rozhajcuje wczesniej ...będe przeszcześliwa
Jak tam sniegi u Ciebie ...wsiakły
Agus no wiesz ...dzisiejszy dzień nie rozczarował troszke bo tym cudnistym wczorajszym słonecznym czwartku...ale w głowie mam juz rozpalone to kryzys mi juz nie straszny
Niech Ci śmignie ten piatunio w pracy a potem leniwie sie wlecze 
zapomniałam dodac ...mżawka u mnie i wietrzysko ,że łeb urywa...brrr, kto by pomysłam,ze wczoraj był taki cud dzionek
Małgosiu a po co masz usuwac....Taka rózyczka to miły gość ,nie znam takiej ... ale ja dopiero startuje w rózyczkach
Aneczka ponoć meteorologoiczna sie zaczeła...ale nie wiem o co kaman...my juz mamy ja w sercach
Patus
Agus no wiesz ...dzisiejszy dzień nie rozczarował troszke bo tym cudnistym wczorajszym słonecznym czwartku...ale w głowie mam juz rozpalone to kryzys mi juz nie straszny
zapomniałam dodac ...mżawka u mnie i wietrzysko ,że łeb urywa...brrr, kto by pomysłam,ze wczoraj był taki cud dzionek
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Dorotko ja też myślę strzyc iglaki bo mam chciejstwo na bonsi i juz przygotowuję do tego parę roślinek,cisy ,sosny no i przydadzą sie także do berberysów.Idę pracusiować 
-
Keetee

Alez był paskudny ten piatek no....co mu strzeliło do głowy...żeby az tak sie stoczyć....no denny...wiało, kapało,mżawka , zimnica i jeszcze śniegowa kaszka na koniec ....Dawnosłodki piątunio nie okazał sie z takim zgredzikiem
Melduję ,że nie powstrzymałam się i wskoczył mi do koszyka Król Artur ...to chyba przez Jadzie, zawsze lepiej na kogoś zwalic
od razu lżej
ć
Effcia ja własnie tez mam kilka typków do formowania ,mam nadzieje ,ze ładnie nam wyjdzie to rzezbienie
Melduję ,że nie powstrzymałam się i wskoczył mi do koszyka Król Artur ...to chyba przez Jadzie, zawsze lepiej na kogoś zwalic
Effcia ja własnie tez mam kilka typków do formowania ,mam nadzieje ,ze ładnie nam wyjdzie to rzezbienie
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Za jedno mrugnięcie będzie prawdziwa wiosna .Witaj marcowo
No tak najlepiej zwalić na Jadzie ,że róże wpadają do Twojego koszyka
Nie było Pink Abundance
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
faktycznie dzień był pogodowo nie zaciekawy
Zimno, mokro,pochmurno jeszcze jakieś wiatry,oj,,,,ale mimo woli mamy marzec i kilkanaście dni do kalendarzowej wioseki
Może i wówczas ciepełko nas rozpieści trochę i poszalejemy w ogrodach 
-
Keetee

Jadziu a co miałam wziąć Pink ....mówisz warta capnięcia....ona była
,ja chciałam Camelota , tórego w ogóle nie widziałam....Za duzy wybór był...ja jestem za cienka ,zeby takie katusze przy rózach wytrzymywac...już i tak wychodziłam z pienna biała Oslo...ale odłozyłam....widziałas jakie ładne były te sztamowe ...o matko wiecej tam nie jade
Aneczka no podobno od poniedziałku bedziemy juz grzac gnatki w ogródku
nie moge sie doczekac 
Aneczka no podobno od poniedziałku bedziemy juz grzac gnatki w ogródku
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Tak, wiem coś o tym ...Wymarzłam się w Katowicach dzisiaj paskudnie!A podobno wczoraj było piękneKeetee pisze:Alez był paskudny ten piatek no....co mu strzeliło do głowy...żeby az tak sie stoczyć....no denny...wiało, kapało,mżawka , zimnica i jeszcze śniegowa kaszka na koniec ....Dawnosłodki piątunio nie okazał sie z takim zgredzikiem![]()
Ale już po weekendzie ma być lepiej!