Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Dorotko ;:196 zakupy zrobione z nadwyżką .Tak sie cieszę bo Avalon i Marjorie Marshal czyli Excalibur były moimi wymarzonymi różyczkami od ubiegłego roku ,ale wciąż musiałam wybierać ta czy ta i te zawsze ciskałam w kąt .Teraz je mam wreszcie :heja
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

robaczek_Poznan pisze:
bozunia pisze:O! Obudziły się robaczki? Najważniejsze, że ta czerwona to siedmiokropka a nie jakaś chińszczyzna :wink:
Melduję, ze jestem obudzony, aczkolwiek lekko spiący więc kawka się przyda :lol:
Kochany Robaczku w weekend się obudzisz na dobre przy ogródkowych porządkach :wink: Tylko paznokcie na różowo pomaluj, żeby dysonansu z łopatą nie było ;:306

Dorotko ja też trzymam kawę w lodówce ;:333
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzień doberek :wit
Obudziłam sie z porzadnym bólem głowy...juz zapodałamprocha i sacze kawusie kochana....komu nalac ;:304
Pekła dwudziecha , juz 19 dzionków do wiosenki ;:138
na razie u mnie pochmurno...mam nadzieje ,ze to jakies niedopatrzenie ...i słoneczko zawita ;:303
Agus ;:196
Jadziu to ciesze się razem z Tobą z tych ślicznotek ;:4 ,szczególnie ,ze to wymarzone ;:138
Bożka ....kawusia u mnie na specjalnych prawach....do ja ja baaardzo ;:167 He he ciekawa jstem Robaczka w weekend w ogrodzie, wprawadza nowe trendy a ja juz na starcie będę daleko w tyle ;:306
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Dorotko MARCOWO!!! Meteorologiczna wiosna się zaczęła ;:138
Wczoraj byłam na działeczce bo miałam w pracy pierwszą zmianę i o14tej byłam juz w domku ,było by zbrodnią siedzenie w domku gdy słońce "wali"
A być nadziałce i nic nie robić eeee.....
Zaczęłam sianokosy,ale kochana to były ostatnie sianokosy bez nożyc elektrycznych do żywopłotu!!! Ledwie dziś zwlokłam sie z łóżka ,wszystko mnie boli.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,taka róże kupowałam jako ENA HARKNES,jak chcesz to mogę zdjęcie usunąć.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

oj,jak to pięknie brzmi -kilkanaście dni do wiosenki ummmm ;:215
Dobrego,pogodnego dnia ;:3
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

eeee...wiosna to już jest: marzec=wiosna...ale przez sympatię do gospodyni gotowam poodliczać z nią jeszcze te kilkanaście dni :)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotka, jestem u Ciebie na kawie i cieszę się marcem, mimo że ten nie zachował się jak przystoi i nie przyszedł z wkupną ładną pogodą ;-)

Dobrego!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effciu ;:4 Wczotaj było i u mnie cudnie...ale ja wycieczkowałam sie :heja Wiesz podziwiam Cie...u Ciebie to jest co ciac ...rzeczywiscie i wierze ,ze sie namordowałas, ja jeszcze na luzaku obetne te moje kepki....ale na zas trzebaby pomysleć i tych nozycach, ja nawet bardziej pod katem strzyzenia iglaków :uszy
Małgosiu a po co masz usuwac....Taka rózyczka to miły gość ,nie znam takiej ... ale ja dopiero startuje w rózyczkach :wink: chyba by sie Jadzi spodobał kolorek :wink:
Aneczka ponoć meteorologoiczna sie zaczeła...ale nie wiem o co kaman...my juz mamy ja w sercach ;:172 miłego
Patus ;:196 Odliczyc dla przyzwoitosci trzeba,a jak się wiosenka rozhajcuje wczesniej ...będe przeszcześliwa ;:172 Jak tam sniegi u Ciebie ...wsiakły :roll:
Agus no wiesz ...dzisiejszy dzień nie rozczarował troszke bo tym cudnistym wczorajszym słonecznym czwartku...ale w głowie mam juz rozpalone to kryzys mi juz nie straszny ;:172 Niech Ci śmignie ten piatunio w pracy a potem leniwie sie wlecze ;:304

zapomniałam dodac ...mżawka u mnie i wietrzysko ,że łeb urywa...brrr, kto by pomysłam,ze wczoraj był taki cud dzionek ;:219
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dorotko ja też myślę strzyc iglaki bo mam chciejstwo na bonsi i juz przygotowuję do tego parę roślinek,cisy ,sosny no i przydadzą sie także do berberysów.Idę pracusiować :wit
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alez był paskudny ten piatek no....co mu strzeliło do głowy...żeby az tak sie stoczyć....no denny...wiało, kapało,mżawka , zimnica i jeszcze śniegowa kaszka na koniec ....Dawnosłodki piątunio nie okazał sie z takim zgredzikiem :twisted:
Melduję ,że nie powstrzymałam się i wskoczył mi do koszyka Król Artur ...to chyba przez Jadzie, zawsze lepiej na kogoś zwalic ;:306 od razu lżej ;:224ć

Effcia ja własnie tez mam kilka typków do formowania ,mam nadzieje ,ze ładnie nam wyjdzie to rzezbienie :uszy
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Za jedno mrugnięcie będzie prawdziwa wiosna .Witaj marcowo ;:196 No tak najlepiej zwalić na Jadzie ,że róże wpadają do Twojego koszyka :;230 Nie było Pink Abundance
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

faktycznie dzień był pogodowo nie zaciekawy ;:222 Zimno, mokro,pochmurno jeszcze jakieś wiatry,oj,,,,ale mimo woli mamy marzec i kilkanaście dni do kalendarzowej wioseki ;:63 Może i wówczas ciepełko nas rozpieści trochę i poszalejemy w ogrodach ;:173
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu a co miałam wziąć Pink ....mówisz warta capnięcia....ona była ;:108 ,ja chciałam Camelota , tórego w ogóle nie widziałam....Za duzy wybór był...ja jestem za cienka ,zeby takie katusze przy rózach wytrzymywac...już i tak wychodziłam z pienna biała Oslo...ale odłozyłam....widziałas jakie ładne były te sztamowe ...o matko wiecej tam nie jade ;:124
Aneczka no podobno od poniedziałku bedziemy juz grzac gnatki w ogródku ;:172 nie moge sie doczekac ;:303
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Keetee pisze:Alez był paskudny ten piatek no....co mu strzeliło do głowy...żeby az tak sie stoczyć....no denny...wiało, kapało,mżawka , zimnica i jeszcze śniegowa kaszka na koniec ....Dawnosłodki piątunio nie okazał sie z takim zgredzikiem :twisted:
Tak, wiem coś o tym ...Wymarzłam się w Katowicach dzisiaj paskudnie!A podobno wczoraj było piękne ;:3 :evil:
Ale już po weekendzie ma być lepiej!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”