Ajania Tobie rowniez serdecznie dziekuje za komplementy,ciesze sie bardzo ze wpadlas.W PL mozna rowniez kupic niezle botaniki w OG ale strasznie drogie sa,niestety.
Moja skromna kolekcja
Re: moja skromna kolekcja
Magdzia dziekuje kochana za te mile slowa
.Zagladaj czesciej ,bardzo sie ciesze z kazdej wizyty
Ajania Tobie rowniez serdecznie dziekuje za komplementy,ciesze sie bardzo ze wpadlas.W PL mozna rowniez kupic niezle botaniki w OG ale strasznie drogie sa,niestety.
- dzika
- 500p

- Od: 17 lut 2012, o 21:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna ta Sumatrana South Thailand
Z niecierpliwością czekam na zdjęcie pełni rozkwitu. Zazdroszczę Ci tych oryginalnych storczyków i tego, że masz jeszcze miejsce na nowe. Do tego taka dostępność orchidei na rynku. U nas niestety konkurencja jest tak mała, że sprzedawcy pozwalają sobie wysyłać nabywcom padalce, nie mówiąc o cenach i ograniczonej dostępności nawet w orchid sklepach.
Nabrałam ochoty na tą sumatranę
. Tylko gdzie ja ją dopadnę, a potem upchnę?
Nabrałam ochoty na tą sumatranę
Dzika na EB.... Znajdziesz wszystko i czasami uda si? wylicytowac za przystepna c?ne.dlatego trzymam reke na pulsie.a miejsce zawsze si? znajdzie,przeciez wiesz 
- dzika
- 500p

A koszty transportu do Polski? To znacznie podnosi cenę.
Miejsce wiadomo, trzeba to się znajdzie
Miejsce wiadomo, trzeba to się znajdzie
Dzika ze specjalna dedykacja dla Ciebie oraz pozostalych forumowiczow odwiedzajacych moj watek ,co sprawia mi ogromna radosc i za co Wam wszystkim dziekujedzika pisze:Piękna ta Sumatrana South Thailand![]()
![]()
Z niecierpliwością czekam na zdjęcie pełni rozkwitu. Zazdroszczę Ci tych oryginalnych storczyków i tego, że masz jeszcze miejsce na nowe. Do tego taka dostępność orchidei na rynku. U nas niestety konkurencja jest tak mała, że sprzedawcy pozwalają sobie wysyłać nabywcom padalce, nie mówiąc o cenach i ograniczonej dostępności nawet w orchid sklepach.
Nabrałam ochoty na tą sumatranę. Tylko gdzie ja ją dopadnę, a potem upchnę?

Sumatrana zaszczycila mnie drugim kwiatkiem ,niestety nie moge objac obydwoch ,gdyz pedy rosna każdy w swoja strone.Nigdy nie podpinam pedow botanikom ,lub prawie nigdy.Lubie jak zwisaja.Fotki na goraco ,bez obrobki
- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
cudo"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
Karnova piekna jest ,ale nadal nie czuje zapachu 
- Mariusz3357
- 1000p

- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Woow
Jest nieziemska
Nie moge doczekać się swojej... 
Pozdrawiam Mariusz3357
Mariusz juz widze jak nogami przebierasz

- dzika
- 500p

Cudoooooo!
Daj jej trochę czasu. Mój Liodoro dopiero po rozwinięcie trzeciego kwiatu zaczął pachnieć.
Daj jej trochę czasu. Mój Liodoro dopiero po rozwinięcie trzeciego kwiatu zaczął pachnieć.
Jestem cierpliwa ,wiec nie ma problemu ,wkurza mnie bo z tych wszystkich pakow ktore miala dwa juz zasuszyla na 3 -cim pedzie ,a tutaj na kazdym po jednym.Reszta sie rozwinie 
- Mariusz3357
- 1000p

Zawsze wiedzialam ze mam ten 7-my zmyslMariusz3357 pisze:Kasiu jesteś jasnowidzem![]()
Nogi same mi tańczą
- Mariusz3357
- 1000p

- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Trzymam kciuki żebyś w końcu poczuła ten zapewne piękny zapach
ale cudna może kiedyś i ja się skusze na taką piękność 
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova