Alexandra oprócz kwiatu ma też piękne liście
Różanka w Sudetach, cz. 2
- _ninetta_
- 1000p

- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Różanka w Sudetach, cz. 2
Heniu, Baron ładniutki, jak u niego z powtarzaniem?
- Dyskrecja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 lis 2010, o 20:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anetko, Baron w tym roku mnie też się podoba, ma przerwę w kwitnieniu ale za jakiś czas znowu powtarza.
Alexandra dopiero się rozwija, to jej drugi sezon, mam nadzieję, że z czasem będzie coraz ładniejsza.
Anetko, dla Ciebie jeszcze raz Sophia Renaissance, pamiętasz, że mam ją od Ciebie

Przepiękna Heritage

Ghislaine de Feligonde

Lichtkonigin Lucia

Flammentanz i inne

Alexandra dopiero się rozwija, to jej drugi sezon, mam nadzieję, że z czasem będzie coraz ładniejsza.
Anetko, dla Ciebie jeszcze raz Sophia Renaissance, pamiętasz, że mam ją od Ciebie

Przepiękna Heritage

Ghislaine de Feligonde

Lichtkonigin Lucia

Flammentanz i inne

- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy są zdrowe? Czekam na Duet..... to różyczka o której marzę.
- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Heniu, 'Pomponella" jest zachwycająca
Uwielbiam ten "napakowany" rodzaj pąków
Zaraz po Pashmince, jest to mój drugi cel.
"Heritage" również za mną "chodzi" od jakiegoś czasu
Cudowne te Twoje róże
Cudowne te Twoje róże
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ghislaine ma u Ciebie bardzo fajny pokrój. Czy tniesz co roku bardzo nisko? U mnie to pnaca róża
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ściana porośnięta różami wygląda jak marzenie
GdF u mnie ma się piąć po płocie obok bramki, ale wygląda trochę jak u Ciebie. Ciekawa jestem, jakie konkretnie angielski kupiłaś jesienią (czy wiosną). Twoje zeszłoroczne kwitnienia były takie piękne, że nie umiem sobie wyobrazić jeszcze więcej...
- Dyskrecja

Maju, w większości róże mam zdrowe, dosłownie kilka ma kropki ale się tym nie przejmuję, Co do Duetu to jeszcze nie kwitnie, jest trochę marniejszy w tym roku ale jak zakwitnie zdjęcia wstawię, obiecuję.
Nutko, też lubię te napakowane róże, chociaż nie tylko, co do Heritage to dokupiłam w tym roku drugą, bardzo mi się podoba, delikatne kwiaty, których jest ogrom, delikatny zapach oraz to, że ładnie trzyma kwiaty i ładnie buduje krzew.
Margo , Moja Ghislaine co roku trochę podmarza, nie tnę jej wcale, oczywiście nie licząc cięcia sanitarnego, nabrała kształtu róży parkowej, dość gęstej ale mnie akurat to odpowiada.
sweety, dzięki Aniu za opinię o kwitnącej ścianie, na tej kratownicy zakwita też właśnie Vilchenblau, Santana, White New Dawn, jednak ciężko jest zrobić wyraźne zdjęcie wszystkich kwitnących tam róż.
Muszę skoczyć do Ciebie Aniu, zobaczyć Twoją Ghislankę, myślę, że może być pnącą w cieplejszych rejonach kraju.
Co do moich młodych angielek to będę je wstawiać w miarę kwitnienia, na razie kwitną jednym lub dwoma kwiatkami, tak abym zobaczyła czy nie pomylone, z angielkami to jest tak, że prawdziwa radość z nich będzie za dwa lub trzy lata, niektóre krzaczki są dość wątłe, tak że będę musiała je trochę zasilić nawozem, mimo że zwykle nie robię tego w pierwszym roku po posadzeniu
Więc tegoroczne niektóre angielki Grace

Darc Lady

Crown Princess Margaretha

Moulinex

Cdn.
Nutko, też lubię te napakowane róże, chociaż nie tylko, co do Heritage to dokupiłam w tym roku drugą, bardzo mi się podoba, delikatne kwiaty, których jest ogrom, delikatny zapach oraz to, że ładnie trzyma kwiaty i ładnie buduje krzew.
Margo , Moja Ghislaine co roku trochę podmarza, nie tnę jej wcale, oczywiście nie licząc cięcia sanitarnego, nabrała kształtu róży parkowej, dość gęstej ale mnie akurat to odpowiada.
sweety, dzięki Aniu za opinię o kwitnącej ścianie, na tej kratownicy zakwita też właśnie Vilchenblau, Santana, White New Dawn, jednak ciężko jest zrobić wyraźne zdjęcie wszystkich kwitnących tam róż.
Muszę skoczyć do Ciebie Aniu, zobaczyć Twoją Ghislankę, myślę, że może być pnącą w cieplejszych rejonach kraju.
Co do moich młodych angielek to będę je wstawiać w miarę kwitnienia, na razie kwitną jednym lub dwoma kwiatkami, tak abym zobaczyła czy nie pomylone, z angielkami to jest tak, że prawdziwa radość z nich będzie za dwa lub trzy lata, niektóre krzaczki są dość wątłe, tak że będę musiała je trochę zasilić nawozem, mimo że zwykle nie robię tego w pierwszym roku po posadzeniu
Więc tegoroczne niektóre angielki Grace

Darc Lady

Crown Princess Margaretha

Moulinex

Cdn.
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Czy Moulinex ma taki jaśniutki odcień żółtego?
Czekam na Heritage skoro ja tak zachwalasz, to może i ja się nią zainteresuję.
- _ninetta_
- 1000p

- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Heniu, dziękuję za Sophię
Cieszę się, ze tak pięknie u Ciebie rośnie.
Heritage również uwielbiam, dla mnie jest to jedna z najpiękniejszych róż.
Cieszę się, ze tak pięknie u Ciebie rośnie.
Heritage również uwielbiam, dla mnie jest to jedna z najpiękniejszych róż.
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Heniu
Dame de Coeur - po prostu mnie ścięło z nóg, cudowne zdjęcie
Heritage, nie znam tej róży, to teraz jej się przyjrzę, piękna i jak bujnie kwitnie. Wszystkie twoje róże tak zdrowo i apetycznie wyglądają...
Dame de Coeur - po prostu mnie ścięło z nóg, cudowne zdjęcie
Heritage, nie znam tej róży, to teraz jej się przyjrzę, piękna i jak bujnie kwitnie. Wszystkie twoje róże tak zdrowo i apetycznie wyglądają...
Pozdrawiam
- Dyskrecja

Maju, moje młode angielki radzą sobie nieźle, wszystkie się ładnie przyjęły i pokazują swoje pierwsze kwiaty.
Moulinex ma zdecydowany, jasny wręcz elektryczny kolor żółty, kupiłam dwa krzaczki z różnych źródeł, ta na zdjęciu rośnie jeszcze w donicy, druga już na rabacie.
A Heritage jeszcze raz zachwalę, tylko trzeba w odpowiedniej porze usuwać przekwitające kwiaty, bo trochę może śmiecić.
Anetko, Jude... też kiedyś kupię, a co do różyczek od Ciebie to i Sophie i Nadie renesansowe pięknie rosną, było to dobre źródło
Justi, dzięki za dobre słowo, Heritage kup sobie jak będziesz miała okazję.
A to dzisiejsze, jeszcze ciepłe fotki
Nina Renaissance, ciągle zdumiewają mnie te ogromne kwiaty

Spektakl rozpoczyna Eden Rose, chociaż zbytnich wysokości nie osiąga

Pastella i Chambord Castle

I jak co roku piękna terminatorka Elmshorn

Miłego dnia
Moulinex ma zdecydowany, jasny wręcz elektryczny kolor żółty, kupiłam dwa krzaczki z różnych źródeł, ta na zdjęciu rośnie jeszcze w donicy, druga już na rabacie.
A Heritage jeszcze raz zachwalę, tylko trzeba w odpowiedniej porze usuwać przekwitające kwiaty, bo trochę może śmiecić.
Anetko, Jude... też kiedyś kupię, a co do różyczek od Ciebie to i Sophie i Nadie renesansowe pięknie rosną, było to dobre źródło
Justi, dzięki za dobre słowo, Heritage kup sobie jak będziesz miała okazję.
A to dzisiejsze, jeszcze ciepłe fotki
Nina Renaissance, ciągle zdumiewają mnie te ogromne kwiaty

Spektakl rozpoczyna Eden Rose, chociaż zbytnich wysokości nie osiąga

Pastella i Chambord Castle

I jak co roku piękna terminatorka Elmshorn

Miłego dnia
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
Nina Renaissance...przecudna...czy moge prosic o opinię na temat tej piękności? długo już u ciebie rośnie i jak się sprawuje?
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A mnie coraz bardziej ciągnie w stronę pięknej terminatorki Elmshorn
Wygląda zdrowo, kolor kwiatów ma klasycznie piękny. Czego chcieć więcej 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Heniu czy jesteś zadowolona z Molineux ,bo mnie bardzo się podoba chociaż osypuje płatki ,ale to było dopiero jej pierwsze kwitnienie ,bo to wiosenny nabytek .Elmshorn ta terminatorka kwitnie i kwitnie całkiem fajnie też jestem z niej zadowolona ,chociaż ma małe kwiatki
- Dyskrecja

patkaza, zdecydowanie polecam Ci Ninę, moją kupiłam w 2011r i od razu podbiła moje serce, jednak zawsze była bardzo napakowana a w tym roku kwiaty są jakby mniej napakowane ale za to duuuużo większe, jest zdrowa i wytrzymuje moje górskie zimy, ładnie delikatnie pachnie, nie widzę żadnych jej wad.
Aniu i Jadziu, Elmshorn to też wspaniała róża, trochę u mnie podmarza ale szybko się regeneruje i obficie kwitnie całe lato.
Co do Molineux to jeszcze nie mam zdecydowanej opinii, kwitnie bardzo jasnym, mocnym żółtym kolorem, lekko pachnie ale jeszcze dla mnie jest ważne jak zimuje i jak buduje krzak a na to na razie zbyt wcześnie.
U mnie teraz szaleją Aspiryny , mam ich cały szpaler, są cudne, delikatne, całe okwiecone, cieszę się że tak pięknie kwitną

i jeszcze raz dr Jamain, piękne te odcienie borda

Ciągle zachwyca Alexander Mc Kenzie

I jedna z najpiękniejszych róż Eden Rose

Aniu i Jadziu, Elmshorn to też wspaniała róża, trochę u mnie podmarza ale szybko się regeneruje i obficie kwitnie całe lato.
Co do Molineux to jeszcze nie mam zdecydowanej opinii, kwitnie bardzo jasnym, mocnym żółtym kolorem, lekko pachnie ale jeszcze dla mnie jest ważne jak zimuje i jak buduje krzak a na to na razie zbyt wcześnie.
U mnie teraz szaleją Aspiryny , mam ich cały szpaler, są cudne, delikatne, całe okwiecone, cieszę się że tak pięknie kwitną

i jeszcze raz dr Jamain, piękne te odcienie borda

Ciągle zachwyca Alexander Mc Kenzie

I jedna z najpiękniejszych róż Eden Rose