Jakoś kiepsko mi się poniedziałek zaczął. Zapłakane dziecię 8-letnie wysłane na zieloną szkołę, katar nie daje spokoju, a w robocie pełen stres jak zawsze. Chwila odskoczni na FO

A po pracy montowanie garderoby w pokoju córci-podróżniczki, starsza już się doczekała.
Mam zamiar zamówić powojniczki
Blue Light, gizela, multi blue do ziemi oraz do pojemnika, który stanie przy drewutni
Warszawska Nike. Dzisiaj wysyłają
Rooguchi i Jan Paweł II
Aga Atropurpureum tak mi się u Ciebie spodobało, że kupiłam. Zaleta, że nie rośnie duże i zalecane do małych ogródków. Surfinia wolałabym żeby została w takiej kolorystyce
Agnieszko dziękuję za miłe słowa

, nie wiem z czego jest zrobiony koszyczek, bo kupiłam go/je dawno temu, a do ślimaków nie mam już siły. Jeszcze po dzisiejszych opadach....ach szkoda gadac
Edi u mnie trutka też rozsypana, także psiaki cierpią, bo ich nie wypuszczam, a ślimaki padły w nieznacznej ilości, reszta się ma świetnie jak widać na wcześniejszej fotce i mocno się rozmnaża
Majeczko faktycznie weekend bardzo był długi, chociaż u mnie z przerwami na pracę
April czasem faktycznie serwery są mocno obciążone, szczególnie sie to daje we znaki internautom z przenosnym
conectem, klonik muszę dobrze opatulić na zimę, bo młodziaki podobno często wymarzają, chociaż już będę szczęśliwą posiadaczką ukończonego płotu, więc to dodatkowo ochroni moje skarby ogrodowe
Ewa niestety pierzynka nie możliwa, bo muszę pracować, a i secia w gre nie wchodzi, bo mi żołądek nawet po takiej dawce szwankuje. A rekord Guinessa na pewno należy do mnie

Kuruj się Ewcia, nie możemy się poddać infekcjom.
Xadx napisane, że klonik okryty powinien przezimować, to odmiana
Atropurpureum
Keetee ja je po prostu rozgniatam na roślinkach, innego sposobu nie ma niestety, większe wywalałam daleko do sadu, ale chyba zacznę je topić w wiadrze z wodą. Bestialstwo, wiem,ale na prawdę humanitarnie nie da rady tego towarzystwa ogarnąć
Aniu duże ślimaki, to pół biedy, u mnie najwięcej tej drobnicy

. Klonik ładny prawda
Miłego popołudnia życzę, potem pozaglądam do Was