no i..............będę miała dodatkową stówe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo dziś był u nas shopper na McCaffe i go zaliczyłam na.........100 %!!!!!!!!!!! i stówa moja!!

Co to jest shopper i z czym się go je?Shirall pisze: no i..............będę miała dodatkową stówe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
bo dziś był u nas shopper na McCaffe i go zaliczyłam na.........100 %!!!!!!!!!!! i stówa moja!!
Łał, Martuniu, to znaczy powinnam z gratulacjami ... no to gratuluję, a stówka jesienią potrzebna, oj potrzebnaShirall pisze: ale 100 to najlepszy wynik![]()
![]()
i tak mam 100 zł i wdzięczność wszystkich w pracy
![]()
bo to jak na razie najlepszy wynik ze wszystkich Caffe w Poznaniu!
Martuniu, znam to, moje na końcu, zresztą, jak nie odczuwasz takiej potrzeby, to nie masz problema,Shirall pisze:a później wpadły mi w oko taakie fajne butki więc na nie pójdzie ta stówka ale no nie cała coś zostanie i coś sobie jeszcze dokupię - maleńkiego![]()
dzięki
Ja też, Agnieszko (aagaaz), a to za jakieś 10 miesięcyaagaaz pisze:Bardzo ładne zestawienie
Już jestem ciekawa efektów
No, Siberio, kiszkaSiberia pisze:Oby nie było tak, że piwonie masz wczesne, a tulipany późne, bo wyjdzie kiszka![]()
![]()
Agnieszko, braćempuza pisze:Wandziu, mam nadmiar nasionek sasanki, żeniszka i innych jednorocznych, brać?