u Lesi cz. 2
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: u Lesi cz. 2
- JLG

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Odpowiem zbiorowo - uwielbiam Was dziewczyny !!!
Bardzo mi pomogło to co napisałyście o braku czasu, braniu urlopu na ogród/sprzątanie.
Dominiko - ja się waham czy kupować Golden Grass, czy aby nie za delikatny (wiem, że trawa jest piękna) - siać będę wiosną, więc mam jeszcze czas na podjęcie decyzji.
Chciałam wrzucić niedzielne fotki, ale tinypic mnie olewa, już dwukrotnie zakładałam sobie konto za każdym razem używając innego komputera i innego loginu i gucio... nie mogę się zalogować, ani odzyskać hasła, garnek się wiesza
(imageshack limit przekroczony)
Muszę uprosić Wojtka, żeby mi założył konto na swoim serwerze
póki co zdjęć nie będzie 
Bardzo mi pomogło to co napisałyście o braku czasu, braniu urlopu na ogród/sprzątanie.
Dominiko - ja się waham czy kupować Golden Grass, czy aby nie za delikatny (wiem, że trawa jest piękna) - siać będę wiosną, więc mam jeszcze czas na podjęcie decyzji.
Chciałam wrzucić niedzielne fotki, ale tinypic mnie olewa, już dwukrotnie zakładałam sobie konto za każdym razem używając innego komputera i innego loginu i gucio... nie mogę się zalogować, ani odzyskać hasła, garnek się wiesza
Muszę uprosić Wojtka, żeby mi założył konto na swoim serwerze
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joasiu, u mnie tiny działa dotychczas bez zarzutu, a przecież wklejam sporo fotek. Ciekawe, że te hostingi funkcjonują tak wybiórczo. Jednym wklejają, innym odrzucają. Nie wiem, od czego to zależy.
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Wandziu, ja też miałam zdjęcia na Tiny.. a potem zamiast moich zdjęć w zamkniętych wątkach były gołe baby, więc lepiej sprawdzaj co jakiś czas swoje fotki
Na tą chwilę uważam, że Picassa daje nam najwięcej możliwości.
Na tą chwilę uważam, że Picassa daje nam najwięcej możliwości.
- JSZFRED

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joasiu co tam słychać u Was ogródek przygotowany do zimy bo ja walczę jeszcze z liśćmi
dla Zuzi
- JLG

Dziewczyny przepraszam, że zaniedbuję, ale mam gorący okres w domu i pracy.
Odezwę się jak się trochę unormuje.
Odezwę się jak się trochę unormuje.
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
O, uciekasz? Nie masz czasu? ja też ciągle w biegu więc nie martw się, to normalka.
Dopiszę się tylko do listy nie - Perfekcyjnych Pań Domu i zmykam
- JLG

No to mamy zimę... w niedzielę szybko wykopywałam karpy dalii, myślałam, że się ociepli a tu patrzę dziś na słupek termometru i przecvieram oczy ze zdumienia - 6... już teraz???! coś czuję, że 2 listopada spędzę na kopcowaniu, trudno może będzie za wcześnie, ale nie mam niestety tego komfortu, że kiedy będą odpowiednie warunki ja mam wolny czas na ogród.
Śnieg w każdym razie skutecznie poprzygniatał mi krzewy, żałuję, że nie trochę profilaktycznie nie skróciłam pędów np. The Pilgrim, bo krzew omal nie połamało.
Śnieg w każdym razie skutecznie poprzygniatał mi krzewy, żałuję, że nie trochę profilaktycznie nie skróciłam pędów np. The Pilgrim, bo krzew omal nie połamało.
-
April

a u mnie było -7.
Mam wstręt żeby wyjść do ogrodu w to coś białe
Jedna sosna złamana pod naporem śniegu, modrzew się wyłożył, mam nadzieję że mu to nie zaszkodziło. Resztę zobaczę jak się ociepli, póki co kołdra po całości
Mam wstręt żeby wyjść do ogrodu w to coś białe
Jedna sosna złamana pod naporem śniegu, modrzew się wyłożył, mam nadzieję że mu to nie zaszkodziło. Resztę zobaczę jak się ociepli, póki co kołdra po całości
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Joasiu, przygnij te pędy jeszcze bliżej ziemi, śnieg je opatuli w zimie i nie przemarzną przynajmniej 
- JLG

Jolu - miałam bardzo podobne odczucie, choć z drugiej styrony aż miło było patrzeć na Zuzię jak się cieszyła z czegoś nowego... ja w międzyczasie gorączkowo myślałam kiedy dokupić korę i ziemię i jakim cudem jak jest tyle śniegu mam się bawić w kopczykowanie róż??? Bardzo nie lubię zimy, wiecznie marzną mi ręce i nogi, ale dziś stwierdziłam, że faktycznie to jest mądrze pomyślane, bo dosłownie mogłabym się zaharować w ogrodzie (zawsze znajdzie się coś do zrobienia) Teraz (a przynajmniej za jakiś czas) będę miała czas na ogrody innych, myślenie i planowanie.
No i cieszę się niezmiernie, że nie zamawiałam róż jesienią...
Aniu - to jest dobry pomysł, nie wpadłabym na to
No i cieszę się niezmiernie, że nie zamawiałam róż jesienią...
Aniu - to jest dobry pomysł, nie wpadłabym na to
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Asiu, moje dalie jeszcze w ziemi. mam nadzieje, że im ta zimna pogoda nie zaszkodzi
-
April

Cześć bliźniaczko
Tak, dzieci lubią zimę. Mój syn zawsze wyjeżdża na narty, a ja nienawidzę zimy i nart też.
Małgoś, jak u Ciebie nie było dużego mrozu to o dalie się nie martw, je się ścina i wykopuje po pierwszych mrozach. Ale za długo też nie trzymaj bo zgniją. Ja już wszystkie wykopałam w piątek. Teraz jak śnieg się rozpuści muszę zabezpieczyć jeszcze azalie i hortensje bo nie zdążyłam wszystkiego. Znowu trzeba dokupić kory i agro na młode cyprysiki
Tak, dzieci lubią zimę. Mój syn zawsze wyjeżdża na narty, a ja nienawidzę zimy i nart też.
Małgoś, jak u Ciebie nie było dużego mrozu to o dalie się nie martw, je się ścina i wykopuje po pierwszych mrozach. Ale za długo też nie trzymaj bo zgniją. Ja już wszystkie wykopałam w piątek. Teraz jak śnieg się rozpuści muszę zabezpieczyć jeszcze azalie i hortensje bo nie zdążyłam wszystkiego. Znowu trzeba dokupić kory i agro na młode cyprysiki