Skromny ogród Joli - cz.3
- jollla500
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Agniesiu proszę bardzoAGNESS pisze: Cudowna róża na pierwszej fotce, czy znasz nazwęPoproszę jeszcze o jej fotki

Ewuś, Martuś, Gosiu, Monisiu dziękuję Wam gorąco za odwiedziny
I troszkę floksów

Czy to też floks

Może ktoś skusi i przygarnie malutkiego kotecka

To nie żarty

- jollla500
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Agniesiu dziękuję Ci bardzo  

Małgosiu tak sobie wymyśliłam bo szkoda mi było wyrzucić nowy kibelek( był kupiony rok wcześniej przed remontem i jak się potem okazało był w nie widocznym miejscu pęknięty)
Małgosiu aby za bardzo się nie rzucał w oczy, został pomalowany sprajem na zielony jak wyschnie będzie przystawiony do ściany i czymś pnącym obsadzony
 nie wiem jeszcze co ale chcę aby obrosło i wtedy nawet nikt nie będzie wiedział co to było  

A najśmieszniejsze jest to że moje młodsze dzieci chciały się w nim załatwiać a sąsiad za płotem pyta się co to jest
 a ja powiedziałam że mojemu M zbrzydł już biały kibelek i 
pomalowałam na zielono
 sąsiad się dziwnie popatrzył i po chwili odszedł  

Małgosiu tak sobie wymyśliłam bo szkoda mi było wyrzucić nowy kibelek( był kupiony rok wcześniej przed remontem i jak się potem okazało był w nie widocznym miejscu pęknięty)
Małgosiu aby za bardzo się nie rzucał w oczy, został pomalowany sprajem na zielony jak wyschnie będzie przystawiony do ściany i czymś pnącym obsadzony
A najśmieszniejsze jest to że moje młodsze dzieci chciały się w nim załatwiać a sąsiad za płotem pyta się co to jest
pomalowałam na zielono
- 
				x-d-a

Jolu, nacieszyłam oczy Twoimi pięknymi różycami i floksami. Szczególnie śliczne są te z "oczkami".
Ja mam wielka ochotę na imprezę u Gigulca, ale mam troche problem z dojazdem - musiałabym najpierw jechać do Wrocka, a potem do Legnicy, a to już się robi niezła wyprawa - jeszcze pomyślę...
Pozdrowionka

Ja mam wielka ochotę na imprezę u Gigulca, ale mam troche problem z dojazdem - musiałabym najpierw jechać do Wrocka, a potem do Legnicy, a to już się robi niezła wyprawa - jeszcze pomyślę...
Pozdrowionka