Skromny ogród Joli - 2008r.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana Tess myślę że już wstałaś ,pijesz kawusię
Dziś pracowity dzień ,mam nadzieję że nie będzie mokro i posadzisz te swoje urocze różyczki
u mnie wczoraj była piękna pogoda ,też miałam sporo pracy w ogrodzie.Dostałam od Ani dużo ślicznych roślinek, w tym tą moją wymarzoną trójsklepkę .Ale wczoraj przeczytałam że ona lubi cień,a ja ją posadziłam w słońcu .Dziś muszę przesadzić ,ciekawe jaka będzie pogoda.Od rana u mnie straszna mgła ,może po południu się przejaśni.Mocno Cię pozdrawiam i życzę udanego dnia

Dziś pracowity dzień ,mam nadzieję że nie będzie mokro i posadzisz te swoje urocze różyczki
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Tomku, ale mnie zaintrygowałeś. Słuchasz roślin? Po ciemku?
Joluś, jak u ciebie z pogodą, bo u mnie śliczna. Dziś jednak nie mogę jechać na działkę, bo czekam na synka, który wraca dziś po pierwszym tygodniu spędzonym w Krakowie.
Oczywiście szykuję mu jego ulubione jedzonko
Pozdrawiam Dorota
Joluś, jak u ciebie z pogodą, bo u mnie śliczna. Dziś jednak nie mogę jechać na działkę, bo czekam na synka, który wraca dziś po pierwszym tygodniu spędzonym w Krakowie.
Oczywiście szykuję mu jego ulubione jedzonko
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tess Kochana u mnie też było istne mleko ,ale koło 10 mgła zaczeła opadać .Pogoda była piękna ,troszkę popracowałam w ogrodzie .Potem musiałam się zwijać ,bo na 17 wizyta u dentysty
Magdusiu Skarbie jak poczekasz do lata ,podzielę się z Tobą tą białą aksamitką .Jak na razie mam kilka nasionek ,jutro sprawdzę ile dokładnie .Jak będzie więcej niż 10, to Ci teraz prześlę
Dorotko Kochana ,tak jak pisałam pogoda u mnie super.Już drugi dzień taki ładny.Dorotko napisz bo jestem ciekawa, jakie to jedzonko ulubione szykujesz synusiowi
Traperku co ja słyszę ,rozmawiasz do roślinek .Zadziwiasz mnie a zarazem intrygujesz
pewnie te Twoje roślinki są nadzwyczaj piękne , one lubią jak się do nich mówi.
Piszesz cyt. Wtedy można... Patrzec... Dotykac... Czuc...
Skoro tak pięknie mówisz o roślinkach ,to wyobrażam sobie co dopiero mówisz kobiecie
Piszesz cyt. Wtedy można... Patrzec... Dotykac... Czuc...
Skoro tak pięknie mówisz o roślinkach ,to wyobrażam sobie co dopiero mówisz kobiecie