Ogródek Olgi - Olga00

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Dawno nie byłam a Ty takie piękności pokazałas! cudne lilie. zwłaszcza te ciemne
a fuksje to chyba będzie moje chciejstwo na przyszły rok bo bardzo mi się podobają a jeszcze nie mam
Awatar użytkownika
pestka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2008, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Olu ale masz piękne fukcje kiedy się bierze z nich zaszczepki
aby je ukorzenić ja bym chciała taką do ogrodu widziałam u kogoś w dużej donicy jaka to może być odmiana bo domowe są inne
pozdrawiam :D :D :D
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Olu przeszło tornado nad Twoim ogródkiem, czy Ci o ukradli :?: :?: :?: bo nie ma żadnych fotek :cry: W tej chwili mi się tu meldować i pokazać co się dzieje u Ciebie, bo jak nie to ja się przejdę do Ciebie i w tedy ;:158
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Może Ola już puzzle układa :roll: ?
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230 :;230 o jejku zapomniałam ;:223 o puzzlach ;:14 muszę się przejść i sama zobaczę co się dzieje ;:71
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Re: Ogródek Olgi - Olga00

Post »

_oleander_,na litość babską,zapadłaś w zimowy ;:41 Zaraz się do Ciebie ;:65 to sobie pogadamy ty babo ;;45
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam koleżanki, które Oleńkę odwiedzają. Byłam u tej b....y wczoraj i muszę Wam powiedzieć, że ta b...a ma nowe hobby. Ale o tym to sama niech napisze. Zazdroszczę jej nowego zajęcia ;:223 (a co do puzli to są na strychu) :;230
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Olu puk,puk,gdzie Ty się podziewasz :?: No pokaż nam swoje nowe hobby, nie daj się prosić ;:138
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie :wit

Jesień w moim ogrodzie wygląda bardz brzydko, wszystkie kwiaty przysypał mokry śnieg. Śniegu co prawda już nie ma, ale teraz widać ile szkód narobił. Najbardziej ucierpiały róże, są połamane i nie wiem czy mogę je teraz obciąć, czy poczekać do wiosny?
Bogunia tylko nie śmiej się, ja dopiero się uczę. Trzeba sobie szukać zajęcia na zimę, puzzle są na strychu, ale zawsze mogę je znieść :lol: :lol: :lol:

To są moje pierwsze aniołki robione na szydełku :lol:

Obrazek Obrazek

Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oleńko kochana jakie cuda pokazujesz :?: :?: Ja też chcę takiego aniołeczka ;:138 Niby potrafię szydełkować, ale takiego czegoś chyba nie zrobię :( Dobrze, że puzle na strychu, bo może taki aniołeczek do Boguni przyleci :?: :?: :?: :?:
Olga00
500p
500p

Post »

Bogunia puzzle będę układać, mam jeszcze nowe z zeszłego roku, a aniołeczek pewnie przyleci do Ciebie, ale może razem będziemy szydełkować i założymy firmę dziewiarską? zarobimy sobie na zachciewajki do ogrodu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Olu - ładne aniołki dziergasz. A co do firmy dziewiarskiej to i ja się chętnie do spółki przyłączę - zawsze są jakieś " ogrodnicze zachciewajki " , na które warto dorobić.

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oleńko kochana gdzie jesteś. Pewnie już założyłaś jakąś firmę dziewiarską, że nie ma Cię na forum :;230 Nie daj się prosić i pokaż swoją kolekcję ozdób świątecznych, niech sobie troszkę popatrzę, bo ja nic w tym roku nie robiłam i nie mogę się za nic zabrać :( :(
Olga00
500p
500p

Post »

Jolu cieszę się, że aniołki Ci się podobają, ale szydełko poszło w kąt, teraz uczę się frywolitek :)
Boguniu na forum jestem coraz rzadziej. Już niedługo święta i robimy z córcią gwiazdki na choinkę.

Obrazek Obrazek

Tylko się nie śmiej, to są początki później będziemy robić serwety, bieżniki i takie tam cuda, tylko dojdziemy do wprawy :;230
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Śmiać się mam, a z czego :?: :?: :?: Ja zazdraszczam Ci takiego talentu, bo ja to nic jeszcze nie zaczęłam robić i nic mi się też nie chce :( :( Nie mogę tego lenia wygonić z mojego domu :( :( Łdniusie te gwiazdeczki. Już wiem jaka będzie choinka u Ciebie w tym roku :heja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”