Ogródek Olgi - Olga00
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Olu ale masz piękne fukcje kiedy się bierze z nich zaszczepki
aby je ukorzenić ja bym chciała taką do ogrodu widziałam u kogoś w dużej donicy jaka to może być odmiana bo domowe są inne
pozdrawiam

aby je ukorzenić ja bym chciała taką do ogrodu widziałam u kogoś w dużej donicy jaka to może być odmiana bo domowe są inne
pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Olgi - Olga00
_oleander_,na litość babską,zapadłaś w zimowy
Zaraz się do Ciebie
to sobie pogadamy ty babo ;;45

Witam koleżanki, które Oleńkę odwiedzają. Byłam u tej b....y wczoraj i muszę Wam powiedzieć, że ta b...a ma nowe hobby. Ale o tym to sama niech napisze. Zazdroszczę jej nowego zajęcia
(a co do puzli to są na strychu) 

Olu puk,puk,gdzie Ty się podziewasz
No pokaż nam swoje nowe hobby, nie daj się prosić 

Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie
Jesień w moim ogrodzie wygląda bardz brzydko, wszystkie kwiaty przysypał mokry śnieg. Śniegu co prawda już nie ma, ale teraz widać ile szkód narobił. Najbardziej ucierpiały róże, są połamane i nie wiem czy mogę je teraz obciąć, czy poczekać do wiosny?
Bogunia tylko nie śmiej się, ja dopiero się uczę. Trzeba sobie szukać zajęcia na zimę, puzzle są na strychu, ale zawsze mogę je znieść

To są moje pierwsze aniołki robione na szydełku

Pozdrawiam i zapraszam Olga.

Jesień w moim ogrodzie wygląda bardz brzydko, wszystkie kwiaty przysypał mokry śnieg. Śniegu co prawda już nie ma, ale teraz widać ile szkód narobił. Najbardziej ucierpiały róże, są połamane i nie wiem czy mogę je teraz obciąć, czy poczekać do wiosny?
Bogunia tylko nie śmiej się, ja dopiero się uczę. Trzeba sobie szukać zajęcia na zimę, puzzle są na strychu, ale zawsze mogę je znieść

To są moje pierwsze aniołki robione na szydełku

Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Oleńko kochana jakie cuda pokazujesz
Ja też chcę takiego aniołeczka
Niby potrafię szydełkować, ale takiego czegoś chyba nie zrobię
Dobrze, że puzle na strychu, bo może taki aniołeczek do Boguni przyleci

Bogunia puzzle będę układać, mam jeszcze nowe z zeszłego roku, a aniołeczek pewnie przyleci do Ciebie, ale może razem będziemy szydełkować i założymy firmę dziewiarską? zarobimy sobie na zachciewajki do ogrodu

- jola1010
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Olu - ładne aniołki dziergasz. A co do firmy dziewiarskiej to i ja się chętnie do spółki przyłączę - zawsze są jakieś " ogrodnicze zachciewajki " , na które warto dorobić.
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
Oleńko kochana gdzie jesteś. Pewnie już założyłaś jakąś firmę dziewiarską, że nie ma Cię na forum
Nie daj się prosić i pokaż swoją kolekcję ozdób świątecznych, niech sobie troszkę popatrzę, bo ja nic w tym roku nie robiłam i nie mogę się za nic zabrać

Jolu cieszę się, że aniołki Ci się podobają, ale szydełko poszło w kąt, teraz uczę się frywolitek
Boguniu na forum jestem coraz rzadziej. Już niedługo święta i robimy z córcią gwiazdki na choinkę.

Tylko się nie śmiej, to są początki później będziemy robić serwety, bieżniki i takie tam cuda, tylko dojdziemy do wprawy

Boguniu na forum jestem coraz rzadziej. Już niedługo święta i robimy z córcią gwiazdki na choinkę.

Tylko się nie śmiej, to są początki później będziemy robić serwety, bieżniki i takie tam cuda, tylko dojdziemy do wprawy

Śmiać się mam, a z czego
Ja zazdraszczam Ci takiego talentu, bo ja to nic jeszcze nie zaczęłam robić i nic mi się też nie chce
Nie mogę tego lenia wygonić z mojego domu
Łdniusie te gwiazdeczki. Już wiem jaka będzie choinka u Ciebie w tym roku