Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Izuniu życzę zdróweka :) zdrowiej szybciutko i wracaj do nas prędziutko :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Izuniu - proszę Cię leż w ;:41 i kuruj się, również tak dobrze Ci znanymi ziółkami . Szczególnie mocno (Ty wiesz dlaczego ) trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia .
Jeszcze raz baardzo dziękuję za przesyłkę i czekam na wieści. ;:180

Uściski ;:168
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Stwierdziłam, ze bez forum nie mam szans wyzdrowieć, więc zajrzałam tu jeszcze :D
Grażynko, Karolku - dziękuję, każda drobinka dobrej energii teraz mi się przyda! Później oddam w dwójnasób :D
Aniu, nie jest tak jak myslisz ;) (jak ja lubię ten tekst w filmach :lol: ) Zresztą za tydzień będę zdrowa jak rydz! Dwie godziny dziennie na forum i po kilku dniach będę mogła lecieć do ogródka :D
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mądra dziewczynka że poszła do lekarza bo ta grypa jest zmutowana :lol: .
Nie łazikuj Izuniu po chałupie tylko leż spokojnie i się kuruj a my poczekamy na ciebie cierpliwie :D .
Ogródek i roślinki też poczekają , więc nie szarżuj zdrowiem .

Pozdrawiam cieplutko.

Na pocieszenie gałązki brzoskwini przeze mnie zerwane z ogródka :lol:

Obrazek
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Izuniu droga dbaj o siebie i stosuj się do zaleceń lekarza. Jak nabierzesz sił to nadrobisz zaległości w mgnieniu oka. Moja córcia też choruje już drugi tydzień i wciąż jest osłabiona, jutro ma urodziny, to może prezenty dodadzą jaj sił.
Wracaj do zdrowia, pozdrawiam serdecznie.

Obrazek
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jolciu, ze to zmutowana grypa, to ja czułam już w pierwszym dniu ;) Zresztą te wirusy co roku mutują. A tak cały dzień leżeć, jak się już gorączki nie ma, to przecież wiesz, że się nie da :lol:
Poza tym do wyzdrowienia potrzebne mi jest forum i muszę tu co dzień choć na chwilę zajrzeć :D
Moja brzoskwinia jeszcze chyba paczków nie ma, a Twoja już kwitnie? :shock:
Bardzo lubię kwiaty brzoskwini, dziękuję! Ale nie szkoda było Ci ich ścinać? ... Są urocze :D
Dzięki Joluś za kwiatuszki i dobre słowo! ;:196

Dorotko, dbam o siebie jak mogę. Wciąż nie czuję się za silna, ale...coraz lepiej :D Czuję, że za tydzień w poniedziałek wyruszę do ogródka! ;)
Dziękuję za życzenia i sliczne tulipanki, a Twojej córeczce życzę, żeby wróciła do zdrowia jeszcze szybciej, niż ja ;) Buziaki dla niej i dla Ciebie ;:79 ;:79
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06

Post »

Izuniu to musi być wyjątkowo nieprzyjemny i uparty wirus, skoro dopadł tak miłą i energiczną osobę jak Ty. :evil:
Mało jest różnych obiboków, łobuzów i innych, którzy chętnie poleżą z wiruskiem, bez wirusa zresztą też.
Nie, on musiał wybrać akuratnie Ciebie, złośliwa wredota.
Leż grzecznie w łóżeczku, wygrzewaj się bo ta wredota tego nie lubi, zrób jej na złość i wypoć się porządnie.
Życzę Ci szybkiego rozprawienia się z nieproszonym gościem i powrotu do zdrowia i do nas.
Ogród czeka, wiosna się zbliża. ;:79
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Witaj Izuniu :D Co Ty znowu chora jesteś. :cry: Nie mogę uwierzyć. Tyle pracy w ogrodzie...a Ty w łóżeczku sobie leniuchujesz :lol: :wink: :shock:
W poniedziałek mam nadzieję...zastanę Cię już w ogródeczku ;:11 Życzę zdrówka..bo tak naprawdę to bez niego ani rusz. :(
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Kochana Izuniu myślę ,że leżałaś a nie sadziłaś roślinki tak jak mówiłaś parę dni wstecz --wiesz,zdrowie jest najważniejsze a reszta poczeka
Obrazek
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Izuniu ja ich nie zrywałam tylko przerzedzałam brzoskwinię bo bardzo wysoko wyrosła.
Szkoda było mi gałązek i zabrałam do domu a one w ciągu kilku dni rozkwitły :P .
Gałęzie i tak były do wyrzucenia , to przynajmniej w domu niech sobie pokwitną :D
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

jolciajci pisze:Izuniu ja ich nie zrywałam tylko przerzedzałam brzoskwinię bo bardzo wysoko wyrosła.
Szkoda było mi gałązek i zabrałam do domu a one w ciągu kilku dni rozkwitły :P .
Gałęzie i tak były do wyrzucenia , to przynajmniej w domu niech sobie pokwitną :D
Zaradna kobieta - i jeszcze dom przyozdobiła :wink:

Izo jak zdrówko ?
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Znów byłam kilkanaście godzin bez netu :twisted:

Liluś, jesteś kochana! ;:168 Dziękuję! Masz rację, wirusy powinny omijać takie wiercipięty jak ja, bo mnie w łóżku może utrzymać tylko wysoka gorączka :lol: Ale staram się trochę co dnia poleżeć ;)

Marysiu, w poniedziałek mam nadzieję pracować już w ogródku, ale...w przyszły :(
Niestety, tak szybko to paskudztwo nie mija :( Dziękuję za życzenia zdrowia ;:79

Bogusiu, Ty mnie nie strasz, proszę, zastrzykami! ;:202 Ja na razie łykam tabletki wielkie jak talerze i mam nadzieję, ze to wystarczy!
Roślinki posadziłam, bo widzisz pomyślałam sobie tak: ja to przeżyję, a one jak poleżą kilka dni, to mogą nie przeżyć :? Ale teraz już nie wychodzę i staram się od czasu do czasu poleżeć ;)

Jolciu, teraz rozumiem, skąd kwiatki :D Początkowo myslałam, ze ścięłaś już z kwiatkami :;230

Gabi, dziękuję, chyba właśnie kryzys mija ;)
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

Izuniu, czy Ty ciągle jeszcze w ;:41 ?

Kuruj się bo tu trzeba zdjęcia robić... :roll:
A ten Twój internet to chyba też jakiegoś zmutowanego wirusa złapał, bo coś często ostatnio nawala... ;:27
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Alutka, ja już internet taki mam: żółwiowy i czasem zanika :( Ale lepszy rydz niż nic, na inny widoków nie ma. W łóżku nie leżę :oops: , ale na dwór nie wychodzę, a było dziś ok. 20 stopni w słońcu...
Do końca tygodnia raczej nie zaryzykuję wyjścia, za to po niedzieli... ;)
Dziękuję za odwiedzinki ;:196
mia63
100p
100p
Od: 3 gru 2006, o 22:56

Post »

Iza kochana, TY nie wychodz łózka, moja siostra też jest chora i to dosyć długo, wylecz się , bo grypa nie wyleczona jest jeszcze gorsza...słuchaj koleżanek, dobrze piszą:)Zdążysz jeszcze nacieszyć sie słonkiem:)
Pozdrawiam i życzę Tobie i wszystkim tu zaglądającym zdrówka.:)
pozdrawiam serdecznie
Ula R
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”