Tyle stron w kilka dni

Ciekawe masz te maki - nigdy podobnych nie widziałem.
Co to za roślinka na drugim zdjęciu w ostatnim poście ?
Bardzo ciekawa

Cynia skabiozowa - pierwszy kwiatek.
 Cynia skabiozowa - pierwszy kwiatek. Cieszę się, że jesteś.
 Cieszę się, że jesteś.  Dziękuję za dobre
 Dziękuję za dobre  

Oni nas pilnują, nie my ich.
  Oni nas pilnują, nie my ich. 
  Czosnek... zapomniałam odmianę - SKS!
 Czosnek... zapomniałam odmianę - SKS!  

Powojnik tangucki.
 Powojnik tangucki. 

Ostatnia kwitnąca piwonia.
 Ostatnia kwitnąca piwonia. 

, a ten czosnek widziałam u Marty na FO i on się nazywa - czosnek sztyletowaty też nie wiedziałam ale w innym temacie był podpisany
 , a ten czosnek widziałam u Marty na FO i on się nazywa - czosnek sztyletowaty też nie wiedziałam ale w innym temacie był podpisany  

i teraz odpoczywam po trudach, na działkę dopiero po obiedzie bo M marudzi ...
 i teraz odpoczywam po trudach, na działkę dopiero po obiedzie bo M marudzi ...  

Z Europy do Chin to całkiem  ma  blisko
  Z Europy do Chin to całkiem  ma  blisko  

Z nasionek od ciebie nie wszystko ale sporo powschodziło. Popikowałam i czekam aż coś zakwitnie, oczywiście pokażę.
 Z nasionek od ciebie nie wszystko ale sporo powschodziło. Popikowałam i czekam aż coś zakwitnie, oczywiście pokażę.  

Maczek w narodowych kolorach zawsze cudny.
 Maczek w narodowych kolorach zawsze cudny.  Dalii Ci pozazdrościłam,
 Dalii Ci pozazdrościłam,  i kupiłam trzy w korze "majtkowego" różu.
 i kupiłam trzy w korze "majtkowego" różu.  Upał u mnie straszny, więc nadrabiam zaległości forumowe.
 Upał u mnie straszny, więc nadrabiam zaległości forumowe.  Miłego dnia.
  Miłego dnia. 

Za to miłek zniknął
 Za to miłek zniknął  większość tego co wysiałam nie powschodziła i w sumie dobrze że nie wysiałam więcej, poszłoby na zmarnowanie
 większość tego co wysiałam nie powschodziła i w sumie dobrze że nie wysiałam więcej, poszłoby na zmarnowanie  Ty chyba z większości jednorocznych rozsady robisz?
 Ty chyba z większości jednorocznych rozsady robisz?
 . Jestem tego samego zdania, co by to było gdyby nie było tych naszych kwiatuchów ?? Ostatnia kwitnąca piwonia obłędnie cudna i pewnie pachnie nieziemsko
 . Jestem tego samego zdania, co by to było gdyby nie było tych naszych kwiatuchów ?? Ostatnia kwitnąca piwonia obłędnie cudna i pewnie pachnie nieziemsko   . Twoja cynia cudna a moje są nadal w torebce
 . Twoja cynia cudna a moje są nadal w torebce   . Wysieję w przyszłym roku o ile nie zapomnę
 . Wysieję w przyszłym roku o ile nie zapomnę   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 . ,takich kwiatków nie miałam.
 ,takich kwiatków nie miałam. 

Witajcie!
  Witajcie!

Szkoda kaski.
  Szkoda kaski.