Bazyla Beatko dziękuję za miłe słowa odnośnie zdjęć i ogrodu
Ogród wyszedł taki sielski ,naturalny z czego się cieszę bo teraz to moda na te betony wszędzie a zieleni coraz mniej.Ja mam chociaż troszkę naturalności i a nie kłęby kurzu z betonów.Co prawda mam masę kurzu od koni ,które są po sąsiedzku ,miliony much i odór często nie do zniesienia i powoli mam dość.
Co do badań to mam zamiar zrobić i tą kolonoskopię bo jak piszecie za co wam jestem wdzięczna może być bardzo ważne i istotne.Na te witaminy nie robiłam badań i wezmę to pod uwagę na wizycie u lekarza.Jak dobrze pójdzie to niedługo odwiedzę doktora i zobaczymy co dalej .Im dłużej to się przeciąga tym bardziej się boję
Ankos7 Aniu oj dawno ,ale chociaż jesteśmy w kontakcie telefonicznym,choć też ostatnio nie za częstym,ale wszyscy żyjemy w takim ciągłym niedoczasie i ciągle coś .Ale cóż tak to jest.Mam nadzieję,że niedługo się zobaczymy i będziemy maszerować po ogrodach.Wszystko rośnie dzięki Bogu tylko szkoda,że tak szybko przekwita.Wszystko już posadzone ,azalie są w tej nowej rabatce przy tej murowanej szopie ,jedna nie rozkwitła choć pąków miała dużo tylko obleciała z nich i nie wiem czemu a druga już zaczyna je rozwijać i póki co jest okej. Czasami te niezgodności są lepsze od planowanych

Do usłyszenia i do zobaczenia nie długo
iwwa Asiu witaj
Ja wiem jak to jest bo też jesteśmy po wielu ciężkich przeżyciach i zmartwieniach i niestety życie doświadcza nas takimi sprawami .Mam nadzieję,że one kiedyś miną i będzie tylko lepiej ,czego tobie i sobie no i nam wszystkim życzę .
Ogród z dnia na dzień coraz piękniejszy ,kolorowy a zapach unosi się wszędzie .Jest już pięknie .
Asiu u mnie też kilka padło od niego róż ,ale większość jest super.Ja odmian to nawet nie pamiętam jakie kupiłam ,ja patrzyłam na kwiaty i kolor ,więc nawet sama nie wiem .Jak zakwitną to się wtedy okaże
stasia_ogrod Stasiu po tym co napisałaś i za co jestem wdzięczna zrobię to badanie ,choć boję się jak diabli .
Jestem wdzięczna za porady ,które są czasem bardzo potrzebne i motywujące.
Ogród już się rozrósł,z czego się bardzo cieszę ,jedne rośliny przekwitły inne kwitną i ciągle coś się dziej.Roślinki od ciebie i Marty pięknie rosną i już niektóre kwitną

Zapraszam kiedy tylko masz na to ochotę i czas bo teraz to każda z nas ma co u siebie robić
Blueberry Natalio ja już nie liczę ,że ten deszcz będzie częstym naszym gościem niestety i trzeba się dobrze zaprzyjaźnić z wężem bo inaczej marnie to widzę niestety .Mąż mi właśnie dokupił następne 20 m co bym miała mniej latania z konewką