Witajcie kochani
Przepraszam za długą nieobecność we własnym wątku ale miałam troszkę zawirowań w życiu prywatnym i do tego roślinki doniczkowe domagały się natychmiastowej uwagi, a i sezon wymiankowy jest w zenicie - jednym słowem - doba powinna mieć 48 godzin
Ale już powoli się ogarnęłam i już jestem kochani moi
Aguś aage - ja ostatnimi czasy też robię bardziej za skrytoczytacza
Monisiu Kirunia - dach altanki będzie spokojnie, lecimy po kolei żeby do wiosny fotek starczyło

a działka ma 360 m2 i jest gumowa
Kasiu Katiusha - no niestety niedługo nam zostanie tylko podziwianie kolorków na fotkach
Tesiu - ta różyczka to Aquarell - żółto-różowa ale barwa zależy od stadium rozwoju pączka - cudna jest.
Elciu - lubisz niebieskie tak? O to nie wiedziałam.
Justyś - będzie będzie, w swoim czasie
Natalko Blueberry - całe szczęście że mamy co wspominać zima bo inaczej to kaplica by była
Edytko - a floksy po ścięciu kwitną drugi raz, wprawdzie już nie tak obficie ale zawsze coś
Aniu anym - wiem wiem, Lankon
Gosiu Pepsi - właśnie dzisiaj przywiozłam pierwsza partię roślinek na nowe zimowisko - jeszcze milion takich kursów i może przyjść zima
Beatko Beatriceee - no nie da się ukryć - roślinki ogrodowe zawsze lepiej będą się czuły w glebie no i opieka nad nimi wtedy jest łatwiejsza i z zimowaniem nie ma problemu
Krysiu Karo - moja pelargomaniaczko

całe szczęście że zimą będziemy mieli nasze sadzoneczki pod opieką to będzie można pogrzebać paluszkiem w ziemi
Madziu Magdallena - hm, jedyne co mi przychodzi do głowy to że listki przyschnięte to wina słonka ale ty raczej masz cienisty balkon. Może jakiś wirus host - wiem że jest jakiś ale ja jak na razie nie miałam z nim styczności - całe szczęście.
Kasiu oxalis - no o to chodzi nie? Żeby na dłużej starczyło. Super awatarek
Beciu Beatko - na hibiskusie to może być przędziorek - częsty niechciany lokator.
Iwonko Heliofitko - kochana jak u wszystkich - brak czasu mi doskwiera.
Izary - witam kochana, masz na imię może Iza? Pelargonie i fuksje szczerze polecam
Aneciu - no z tym przesadzaniem to na razie niewesoło, mam zrobione dwie całe rabatki
Izuś smolka - ja też zapałałam miłością bezwzględną do jeżówek, ciekawe czy ją odwzajemnią
Janku - hibiskusy potrafią zmieniać kolorek - zerknij o Kingi crazydaisy - pokazała ostatnio takiego kameleona